Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Dovkyte @ 2007 09 24, 14:37)
drinks_cheers.gif  gyvendama anglijoje lb daug plauku prieziuros priemoniu pirkdavau is charles worthington.Tikrai demesio verta produkcija  thumbup.gif

gal kur lietuvoj teko matyti sios produkcijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaj @ 2007 09 25, 19:46)
gal kur lietuvoj teko matyti sios produkcijos? g.gif

nea,as bent jau nemaciau,bet tikrai noreciau ,kad jei kas mate,parasytu,nes lekciau pirkt bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Kerastase sampuna, tikejausi stebuklo, bet deja verysad.gif Pries tai naudojau Dove sampuna, tai jis daug geresnis doh.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad Vichy šampūnas labai sustiprino plaukus. thumbup.gif

Dar patinka Sebastian. O mano kirpėja sakė, kad lietuviams labiau tinka Keune šampūnai nei Sebastian, be to, jie pigesni. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 09 24, 14:14)
Nusipirkau Milk Shake dažytiems plaukams bigsmile.gif jau 2 kartus ploviau galvą-kol kas man jis laabai patinka,žiūrėsim,kaip toliau bus rolleyes.gif

kas zino, kur galiam nupirkti ta MILK SHAKE?
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 09 25, 20:03)
kas zino, kur galiam nupirkti ta MILK SHAKE?

Milk shake temoje tikrai daug vietu isvardintįa kur galima nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
Aš siandien nusipirkau Herbal repair šampą .Išbandysiu ir parašysiu atsiliepimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 09 25, 21:28)
Aš siandien nusipirkau Herbal  repair šampą .Išbandysiu ir parašysiu atsiliepimus wink.gif

Labai laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Siuo metu man pats geriausias yra Generos sampunas 2 in 1. Ir kaina normali, ir kokybe gera
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 25, 14:39)
Tai kad Vichy,Yves Rocher ir Citre Shine nieko bendro su profesionaliais neturi,taip kad as nedrisciau vienareiksminskai teigti kad profesionalus geresni.
Is tavo isvardintu man patiko:Loreal,Vichy,Tigi
Nepatiko:Citre shine,Yves Rocher
Nebandziau:Trevor Sorbe,Matrix,Paul Mitchell

Norejau paklaust kodel nepatiko Joico?Kaip tik svarstau ar pirkti sios firmos kauke..
Ir kuri is Matrix sampunu bandei?Turiu sios firmos seruma wub.gif

Ziuriu nemazas sarasas susidaro is bandytu sampunu,o dar kiek ne neprisimenu,gal kada surasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2007 09 25, 19:51)
Pastebėjau, kad Vichy šampūnas labai sustiprino plaukus.  thumbup.gif

O kurį būtent naudojai? Nes maniškis O'Risingo buteliukas įpusėjo, svarstau apie naujo kažko pirkimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 25, 13:39)
Norejau paklaust kodel nepatiko Joico?Kaip tik svarstau ar pirkti sios firmos kauke..
Nepatiko, nes tik išsiplovus juo galvą, toks jausmas, kad plaukai lyg neplauti. Visiškai nežvilga, išsipūtę, šaknys kaip riebaluotos, o po kelių valandų plaukai prašyte prašosi vandens biggrin.gif
Nu žodžiu, man nepatiko šitas šampūnas (Joico K-Pak). Gal kitų serijų ir neblogi šie šampūnai, bet aš jau gal nebandysiu biggrin.gif
O kad Vichy ar yves rocher neprofesionalūs, tą žinau, tiesiog suminėjau visus, kuriuos atsiminiau, per daug neatrinkinėdama - prof/neprof. Juk pačios gerai žinot viską. smile.gif
Atsakyti