Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Oi dar pamirsau pasakyti, kad man labai patinka Lush kieti sampunai New Hair ir Seanik thumbup.gif ir isplauna gerai ir veziotis patogu ir ilgam uztenka. (cia tokia parduotuve Body Shop tipo, bet man atrodo jos Lietuvoje nera) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freshi @ 2007 11 25, 21:13)
Oi dar pamirsau pasakyti, kad man labai patinka Lush kieti sampunai New Hair ir Seanik  thumbup.gif  ir isplauna gerai ir veziotis patogu ir ilgam uztenka. (cia tokia parduotuve Body Shop tipo, bet man atrodo jos Lietuvoje nera)  blush2.gif

Sudominai bigsmile.gif gal gali įmest kokios vaizdinės medžiagos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 11 24, 19:40)
O gal galima dar plačiau? Kokie būna, kokie tūriai ir pan. g.gif: gal yra kur galima plačiau pasiskaityt?

As tai perkuosi pas savo kirpeja (Kaune salonas "Tigrine lelija"). Sampuno ir kondicionieriaus buteliukai po 250ml.
Galite pasidometi Noah tinklalapyje www.noahforbeauty.com
Atsakyti
aš tai esu naturalių produktų gerbėja,todė naudoju šampūną ir kondensionierių su aloe.tai nepigūs produktai,bet kiek problemų išsprendėbiggrin.gifrėkina,maitina plaukus,pašalina pleiskanas,(o juk spec. šampūnai vaistinėse oho kiek kainuoja ir dar daugelis su hormonais ),sumažina odos niežėjimą,padeda atkurti drėgmės balansą ir ttt..pasižymi antigribeliniu poveikiu,o nuo jų daugelis pleiskanų ir seborėjos formų pasireiškia,jei įdomu,rašykit ,patarsiu kaip gauti
Atsakyti
QUOTE(bartuske @ 2007 11 26, 12:03)
aš tai esu naturalių produktų gerbėja,todė naudoju šampūną ir kondensionierių su aloe.tai nepigūs produktai,bet kiek problemų išsprendėbiggrin.gifrėkina,maitina plaukus,pašalina pleiskanas,(o juk spec. šampūnai vaistinėse oho kiek kainuoja ir dar daugelis su hormonais ),sumažina odos niežėjimą,padeda atkurti drėgmės balansą ir ttt..pasižymi antigribeliniu poveikiu,o nuo jų daugelis pleiskanų ir seborėjos formų pasireiškia,jei įdomu,rašykit ,patarsiu kaip gauti

na tai kur gauti rolleyes.gif prie tu liaupsiu ir pavadinimus galetum parasyti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bartuske @ 2007 11 26, 12:03)

suintrigavai jau ax.gif papasakok placiau 4u.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausimeli - gal matet kur Lietuvoj buna pirkti REDKEN plauku prieziuros priemoniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 27 lapkričio 2007 - 09:23
man geriausias siuo metu - sebamed sampunas bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
o as naudoju lacme sampuna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zveriuke @ 2007 11 27, 15:40)
o as naudoju lacme sampuna  thumbup.gif

koki naudoji ir kokie tavo plaukai?
Atsakyti
visada perku gerus ir brangius sampunus. Ir zinot, ka pasakysiu. Ogi nieko gero tie brangus, pirkti is salonu. Toks pat poveikis kaip ir sampunu, pirktu is drogo. Esu sampunu maniake biggrin.gif , tai isbandzius ivairiausiu. Pries kelias dienas isigijau TIGI sampuna ir kondicionieriu. Uz abu sumokejau 134 lt, berods. Tik tiek, kad kvapas thumbup.gif , o poveikis, tai.... Susigundziau uzrasu "Pasijusk it deive", kuris ant buteliuko parasytas. Nei deive tapau, nei tie plaukai stebuklingi pasidare. Zodziu dar karta isitikinau, nereikia buti reklamos auka.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2007 11 29, 15:06)
visada perku gerus ir brangius sampunus. Ir zinot, ka pasakysiu. Ogi nieko gero tie brangus, pirkti is salonu. Toks pat poveikis kaip ir sampunu, pirktu is drogo. Esu sampunu maniake biggrin.gif , tai isbandzius ivairiausiu. Pries kelias dienas isigijau TIGI sampuna ir kondicionieriu. Uz abu sumokejau 134 lt, berods. Tik tiek, kad kvapas  thumbup.gif , o poveikis, tai.... Susigundziau uzrasu "Pasijusk it deive", kuris ant buteliuko parasytas. Nei deive tapau, nei tie plaukai stebuklingi pasidare. Zodziu dar karta isitikinau, nereikia buti reklamos auka.

o vat mano plaukam kažkoks bizas užėjo doh.gif jau daugiau nei pusę metų doh.gif prasidėjo nuo to, kad atsirado pleiskanos- nuo visų supermarketinių šampūnų (l'oreal, nivea, fructis, dove, vo5 ir t.t.-beveik visus išbandžiau doh.gif ). Nusipirkau iš prof serijos wella- pleiskanų po plovimo neatsirado, dabar turėjau milkshake, tai pleiskanos vėl išdygo unsure.gif planuoju vėl wellos pirkt doh.gif svarbiausia matosi, kad bėda šampūne, nes tas wella, tai dažytiems plaukams, visai ne nuo pleiskanų doh.gif
vakar su O'rising nuo pleiskanų plovau-šiandien nežinau, kur galvą slėpt unsure.gif
Bet pleiskanos ne tokios prisiklijavusios prie odos, ne smulkios, o gerais gabalais-itin matomos doh.gif
Atsakyti