Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Eveliina @ 2007 12 01, 23:13)
Nusipirkau keune sampuna nuo pleiskanu tai po pirmo plovimo tikrai labai sumazejo ju, ziuresim kaip bus toliau  g.gif

papasakok kaip toliau seksis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malina: 02 gruodžio 2007 - 00:13
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 30, 17:21)
Jūs man pasakykit... ką labiau verta išbandyti???
Ar TIGI, ar The Body Shop šampūnus..???  g.gif  g.gif  g.gif

Turiu ir Tigi Moisture maniac, ir TBS'o imbierini sampuna. Abeji labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 30, 17:21)
Jūs man pasakykit... ką labiau verta išbandyti???

Ar TIGI, ar The Body Shop šampūnus..???  g.gif  g.gif  g.gif

TBS paprasyk megineli imbierinio sampuno ir nuspresi ar patiks, o del Tigi - gal kuri is forumieciu ipils laseli pabandymui... smile.gif as taip isbandziau Dumb Blond, tai gerai, kad nepirkau didelio kiekio doh.gif
Atsakyti
sveikos, o gal kuri bandet VCUP parduotuves Bioboutique produktus plaukams, ten bambuku ir t.t. www.bioboutique.lt ? kazkaip sudomino tie bambukai
Atsakyti
Pagaliau isigijau JERICHO sampuna su juros dumbliais ir tokios pat firmos kondicionieriu, tai pirmas ispudis superinis wub.gif beje, sampunas ir balzamas be silikonu!!!! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2007 12 03, 12:29)
sveikos, o gal kuri bandet VCUP parduotuves Bioboutique produktus plaukams, ten bambuku ir t.t. www.bioboutique.lt  ? kazkaip sudomino tie bambukai

uzeik i "kosmetikos gamintojus", o ten rinkis skyreli "sante" arba "logona"
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 12 03, 15:29)
Pagaliau isigijau JERICHO sampuna su juros dumbliais ir tokios pat firmos kondicionieriu, tai pirmas ispudis superinis wub.gif  beje, sampunas ir balzamas be silikonu!!!!  rolleyes.gif

kuo konkrečiai patiko? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 03 gruodžio 2007 - 17:46
Ash JERICHO shampuna priesh menesi nusipirkau, pradzhioj irgi labai patiko - plaukai shvelni ir blizgus po jo, bet pastebejau kad man atsirado pleiskanu, nors gyvenime tokios problemos nesu turejus verysad.gif ir plaukai i shampuna jau ne taip reaguoja kaip pradzhioj budavo - sulipe, veliasi schmoll.gif Pradejo nebepatikt blush2.gif
Atsakyti
ir kiek mokėjote už Jericho šampūną? SPA centre nusižirėjau, bet internetiniame psl. šiū priemonių kaina 10 lt. pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2007 12 04, 13:40)
Ash JERICHO shampuna priesh menesi nusipirkau, pradzhioj irgi labai patiko - plaukai shvelni ir blizgus po jo, bet pastebejau kad man atsirado pleiskanu, nors gyvenime tokios problemos nesu turejus verysad.gif ir plaukai i shampuna jau ne taip reaguoja kaip pradzhioj budavo - sulipe, veliasi  schmoll.gif  Pradejo nebepatikt  blush2.gif

o negalėjo pleiskanoti nuo kažko kito? g.gif gal tarkim formavimo priemonę pakeitei kokią?
Atsakyti
Gavau jau šampūną dažytiems plaukams.Ir žinoma turiu klausimą.Ar jis turi būti skystas toks.Ne tirštas, nes maniškis skystas.Gal sakau praskiestas koks.Ir dar kai dažiau plaukus beamoniakiniais dažais KEUNE firmos smarvė amoniako buvo didelė.Ir dažus kažkodėl maišė ne prie manęs, o "pasislėpus" kirpėja. Gal dažė su tais amoniakiniais, o paėmė kaip už neamoniakinius.Ką jūs manot panos? g.gif
Atsakyti
as tai wella firmos sampuna turiu ploniems plaukams su bambuku ekstraktu, man neblogas.
Papildyta:
QUOTE(Emanuelle @ 2007 12 03, 13:29)
sveikos, o gal kuri bandet VCUP parduotuves Bioboutique produktus plaukams, ten bambuku ir t.t. www.bioboutique.lt  ? kazkaip sudomino tie bambukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cognac: 06 gruodžio 2007 - 19:39