Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Dar vis dziaugiuosi Vichy purumo suteikianciu sampunu thumbup.gif svarbiausia galvos odos nedirgina,labai patogu dozatorius,plaukai grazus svelnus blizgus buna thumbup.gif Kainyte nesikandzioja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 19, 17:50)
Dar vis dziaugiuosi Vichy purumo suteikianciu sampunu thumbup.gif  svarbiausia galvos odos nedirgina,labai patogu dozatorius,plaukai grazus svelnus blizgus buna thumbup.gif Kainyte nesikandzioja thumbup.gif

o kiek kainuoja, jei ne paslapitis? ax.gif
Atsakyti
Mano pats pačiausias šampoo dabar tai Loreal profesional Absolut Repair wub.gif plaukas toks nerealus patampa.
Atsakyti
man tai labai geri is kosmados "Compagna del Colore"(300ml. apie 30lt)
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2007 12 19, 21:22)
o kiek kainuoja, jei ne paslapitis?  ax.gif

49Lt, 400 ml
Papildyta:
QUOTE(escadyte @ 2007 12 19, 23:10)
Mano pats pačiausias šampoo dabar tai Loreal profesional Absolut Repair  wub.gif  plaukas toks nerealus patampa.

O kuo toks geras? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Išmėginau vakar Keranove šampūną ir kondicionierių su magniu, mineralais, na žodžiu plaukai tragiški doh.gif
Atsakyti
o ar kas nors bandet Alternos šampūnus? Va aš užsisakiau tokį:

Alterna Life Volumizing Shampoo
12.0 oz

A gentle lightweight formula that cleans the hair and promotes healthy keratin formation for optimum thickness and volume. Fresh water pearl powder contains key amino acids known to promote healthy keratin formation. A blend of exotic floral extracts derived from water lily, lotus blossoms and Chinese white peony strengthens the hair for added texture, gloss and manageability. Essential oils such as Ho-Shu-Wu nourish and hydrate the hair and scalp. Ginseng and ginger speeds up the hair's cellular renewal process to stimulate growth.
user posted image

Gal aks nors bandė?
Atsakyti
ALTERNOS esu naudojusi tokius violetiniam butely su ikra eršketų,
laaaaabai ilgam užteko, nors kaina tai didelė, bet plaukasm labai tiko, o apie tą Volumizing skaičiau kad ne toks jau jis efektyvus, bet aišku manau tai individualu ax.gif

Na o jadzka, kur užsisakei Alterna Volumizing? braškėse tai enmačiau dar tokio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 20, 15:38)
ALTERNOS esu naudojusi tokius violetiniam butely su ikra eršketų,
laaaaabai ilgam užteko, nors kaina tai didelė, bet plaukasm labai tiko, o apie tą Volumizing skaičiau kad ne toks jau jis efektyvus, bet aišku manau tai individualu  ax.gif

Na o jadzka, kur užsisakei Alterna Volumizing? braškėse tai enmačiau dar tokio?  g.gif

Na mano plaukai visiškai nėra pažeisti, tai norisi ko nors vaistažolinio biggrin.gif Bandysiu šitą.... Net nežinau ar tiks ar ne g.gif:
Teks kelais savaites palaukti....

O kiek Lt. kainuoja Alternos šampūnai?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 20, 15:06)
o ar kas nors bandet Alternos šampūnus? Va aš užsisakiau tokį:
Alterna Life Volumizing Shampoo
12.0 oz

A gentle lightweight formula that cleans the hair and promotes healthy keratin formation for optimum thickness and volume. Fresh water pearl powder contains key amino acids known to promote healthy keratin formation. A blend of exotic floral extracts derived from water lily, lotus blossoms and Chinese white peony strengthens the hair for added texture, gloss and manageability. Essential oils such as Ho-Shu-Wu nourish and hydrate the hair and scalp. Ginseng and ginger speeds up the hair's cellular renewal process to stimulate growth.
user posted image

Gal aks nors bandė?

bandziau. buvau lauktuviu gavus.. subaigiau skalbdama dzemperius... nezina ar su zodiaku cia siet, kad man viskas atvirksciai doh.gif priglusdavo man nuo jo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 20 gruodžio 2007 - 22:35
QUOTE(Malena @ 2007 12 19, 18:50)
Dar vis dziaugiuosi Vichy purumo suteikianciu sampunu thumbup.gif  svarbiausia galvos odos nedirgina,labai patogu dozatorius,plaukai grazus svelnus blizgus buna thumbup.gif Kainyte nesikandzioja thumbup.gif

kokie tavo plaukai ir ar naudoji balzama?
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2007 12 20, 23:34)
bandziau. buvau lauktuviu gavus.. subaigiau skalbdama dzemperius... nezina ar su zodiaku cia siet, kad man viskas atvirksciai  doh.gif  priglusdavo man nuo jo  doh.gif

O būtent šitą bandei?
Nes mane jis sudomino, kad stiprina plaukų šaknis g.gif:
Atsakyti