Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

man irgi su plaukais sunku, riebaluojasi lb greit doh.gif gal zinot ar dar parduoda orising ampules riebiems plaukams? buvau dvejose eurovaistinese ir neradau, buvo tik nuo slinkimo ir silpniems plaukams smile.gif prisiskaiciau orising temoje neblogu atsiliepimu apie jas, bet jie jau mazdaug metu senumo, tai sakau, gal neber pirkti tu ampuliu riebiems plaukams? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 16:07)
Manau del riebalavimosi daug itakos turi ir paveldimumas.Mano gyvenimo budas...Salej nesportuoju bet judu nemazai,aktyvi tokia,maistas kokiu 60% sveikas, 15% sokoladai coca colos cipsai,visa kita ivairus..
Papildyta:
Plius plaukai labai greit auga(tenka daznai dayti saknis) ir kirpejos kaip susitarusios aikcioja kokie sveiki kokie jie geri blush2.gif

Paveldimumas gal ir turi įtakos, bet va mano mamai tikrai nesiriebaluoja taip plaukai kaip man doh.gif:
DAbar kai vėl dažau Chna ir Basma - tai plaukai kiek sausesni patapo. Valio thumbup.gif:

QUOTE(Kelsey @ 2007 12 15, 16:08)
man irgi su plaukais sunku, riebaluojasi lb greit  doh.gif gal zinot ar dar parduoda orising ampules riebiems plaukams? buvau dvejose eurovaistinese ir neradau, buvo tik nuo slinkimo ir silpniems plaukams  smile.gif  prisiskaiciau orising temoje neblogu atsiliepimu apie jas, bet jie jau mazdaug metu senumo, tai sakau, gal neber pirkti tu ampuliu riebiems plaukams?  g.gif  biggrin.gif

MAčius ne taip ir seniai buvau Akropolio Eurovaistinėj. Bet man ir Caduta ampulės mažina riebalavimąsi g.gif: gal čia tik sutapimas?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 15, 15:12)
Paveldimumas gal ir turi įtakos, bet va mano mamai tikrai nesiriebaluoja taip plaukai kaip man doh.gif:
DAbar kai vėl dažau Chna ir Basma - tai plaukai kiek sausesni patapo. Valio thumbup.gif:
MAčius ne taip ir seniai buvau Akropolio Eurovaistinėj. Bet man ir Caduta ampulės mažina riebalavimąsi g.gif: gal čia tik sutapimas?

nu tai turbut ir reiks vaziuot i akropolio vaistine doh.gif o taip tingiu ir nenoriu i ta bruzgelyna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 12 15, 16:08)
man irgi su plaukais sunku, riebaluojasi lb greit  doh.gif gal zinot ar dar parduoda orising ampules riebiems plaukams? buvau dvejose eurovaistinese ir neradau, buvo tik nuo slinkimo ir silpniems plaukams  smile.gif  prisiskaiciau orising temoje neblogu atsiliepimu apie jas, bet jie jau mazdaug metu senumo, tai sakau, gal neber pirkti tu ampuliu riebiems plaukams?  g.gif  biggrin.gif

Man Orising ampules nuo riebalavimosi nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 16:18)
Man Orising ampules nuo riebalavimosi nepadejo schmoll.gif

man irgi (o siaip sarmose tikrai ju maciau pries savaite)
Atsakyti
mano plaukai taip pat lb greitai riebaluojasi, galva turiu plauti kasdien butinai, neseniai atradau sampuna tinkanti man ziemos metu ir plaunant galva kasden tai TIMOTEI su avizomis thumbup.gif plaukuciai svelnus, purus patampa, tikrai malonus liesti, ir grazus ziureti ax.gif siaip as esu isbandziusi galybe sampunu, vasara kazkaip su sampunais nekyla problemu, koki nusiperku toks tinka, na bet ziema tai jau sunkiau, man ziema tinka vaikiskas "Johnson's baby", arba Margaritos "Kiausininis", o dabar atradau sau ta "Timotei" su avizomis, jis butent kasdieninis, ir tikrai man nenusausina plauko, ko pasekoje buna plauku galiuku skilinejimas, plauku elektrinimasis doh.gif ir svarbiausia tikrai gera buna, kai ryte issiplovus galva diena galiu dziaugtis savo graziais ir tvarkingais plaukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2007 12 15, 12:50)
Sveikos, prieš pora dienų nukulniavau į kirpyklą. Mano kirpėja pradėjo dirbt su naujom priemonėm ir labai išgyrė NOAH. Gal kas turėjot?? KOkie atsiliepimai???

Visai neseniai nusipirkau sita sampuna. Bet tokio efekto, kokio tikejausi nebuvo schmoll.gif Kelios forumietes labai ji isgyre, kad blondiniski plaukai nuo jo pradeda blizgeti, bet maniskiai deja nepradejo blizget verysad.gif Na gal plaukai pasidare siek tiek svelnesni, minkstesni, graziau krenta, bet daugiau nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 15, 22:05)
plaukai pasidare siek tiek svelnesni, minkstesni, graziau krenta, bet daugiau nieko  schmoll.gif

bet kai jus visos stebuklu norite bigsmile.gif vien tik nuo sampuno tokie rezultatai yra netgi labai puikūs sakyciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 12 15, 22:14)
bet kai jus visos stebuklu norite bigsmile.gif vien tik nuo sampuno tokie rezultatai yra netgi labai puikūs sakyciau  rolleyes.gif

Na sumokejus 70 Lt uz sampuna tikrai norisi kazkokio kitokio rezultato. Taip pat plaukai atrodo isplovus juos ir su Dove sampunu, kainuojanciu 10 Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 15, 22:31)
Na sumokejus 70 Lt uz sampuna tikrai norisi kazkokio kitokio rezultato. Taip pat plaukai atrodo isplovus juos ir su Dove sampunu, kainuojanciu 10 Lt  g.gif

O tu manai kad sampunas uz 70lt tau ju priaugins daugiau ir graziu sveiku? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 22:34)
O tu manai kad sampunas uz 70lt tau ju priaugins daugiau ir graziu sveiku? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne, as taip nemanau biggrin.gif Bet labai isgirtas buvo, taigi tikejausi geresnio rezultato negu eiliniu pigiu sampunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 15, 22:36)
Ne, as taip nemanau  biggrin.gif  Bet labai isgirtas buvo, taigi tikejausi geresnio rezultato negu eiliniu pigiu sampunu  biggrin.gif

Tai ko konkreciai tu is jo tikejaisi?
Atsakyti