man irgi su plaukais sunku, riebaluojasi lb greit
gal zinot ar dar parduoda orising ampules riebiems plaukams? buvau dvejose eurovaistinese ir neradau, buvo tik nuo slinkimo ir silpniems plaukams
prisiskaiciau orising temoje neblogu atsiliepimu apie jas, bet jie jau mazdaug metu senumo, tai sakau, gal neber pirkti tu ampuliu riebiems plaukams?
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 16:07)
Manau del riebalavimosi daug itakos turi ir paveldimumas.Mano gyvenimo budas...Salej nesportuoju bet judu nemazai,aktyvi tokia,maistas kokiu 60% sveikas, 15% sokoladai coca colos cipsai,visa kita ivairus..
Papildyta:
Plius plaukai labai greit auga(tenka daznai dayti saknis) ir kirpejos kaip susitarusios aikcioja kokie sveiki kokie jie geri
Papildyta:
Plius plaukai labai greit auga(tenka daznai dayti saknis) ir kirpejos kaip susitarusios aikcioja kokie sveiki kokie jie geri
Paveldimumas gal ir turi įtakos, bet va mano mamai tikrai nesiriebaluoja taip plaukai kaip man
DAbar kai vėl dažau Chna ir Basma - tai plaukai kiek sausesni patapo. Valio
QUOTE(Kelsey @ 2007 12 15, 16:08)
gal zinot ar dar parduoda orising ampules riebiems plaukams? buvau dvejose eurovaistinese ir neradau, buvo tik nuo slinkimo ir silpniems plaukams
prisiskaiciau orising temoje neblogu atsiliepimu apie jas, bet jie jau mazdaug metu senumo, tai sakau, gal neber pirkti tu ampuliu riebiems plaukams?

MAčius ne taip ir seniai buvau Akropolio Eurovaistinėj. Bet man ir Caduta ampulės mažina riebalavimąsi
QUOTE(jadzka @ 2007 12 15, 15:12)
Paveldimumas gal ir turi įtakos, bet va mano mamai tikrai nesiriebaluoja taip plaukai kaip man
:
:
MAčius ne taip ir seniai buvau Akropolio Eurovaistinėj. Bet man ir Caduta ampulės mažina riebalavimąsi
: gal čia tik sutapimas?
nu tai turbut ir reiks vaziuot i akropolio vaistine
QUOTE(Kelsey @ 2007 12 15, 16:08)

Man Orising ampules nuo riebalavimosi nepadejo
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 16:18)
man irgi (o siaip sarmose tikrai ju maciau pries savaite)
mano plaukai taip pat lb greitai riebaluojasi, galva turiu plauti kasdien butinai, neseniai atradau sampuna tinkanti man ziemos metu ir plaunant galva kasden tai TIMOTEI su avizomis
plaukuciai svelnus, purus patampa, tikrai malonus liesti, ir grazus ziureti
siaip as esu isbandziusi galybe sampunu, vasara kazkaip su sampunais nekyla problemu, koki nusiperku toks tinka, na bet ziema tai jau sunkiau, man ziema tinka vaikiskas "Johnson's baby", arba Margaritos "Kiausininis", o dabar atradau sau ta "Timotei" su avizomis, jis butent kasdieninis, ir tikrai man nenusausina plauko, ko pasekoje buna plauku galiuku skilinejimas, plauku elektrinimasis
ir svarbiausia tikrai gera buna, kai ryte issiplovus galva diena galiu dziaugtis savo graziais ir tvarkingais plaukais
QUOTE(ruda lape @ 2007 12 15, 12:50)
Sveikos, prieš pora dienų nukulniavau į kirpyklą. Mano kirpėja pradėjo dirbt su naujom priemonėm ir labai išgyrė NOAH. Gal kas turėjot?? KOkie atsiliepimai???
Visai neseniai nusipirkau sita sampuna. Bet tokio efekto, kokio tikejausi nebuvo
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 15, 22:05)
plaukai pasidare siek tiek svelnesni, minkstesni, graziau krenta, bet daugiau nieko 
bet kai jus visos stebuklu norite
QUOTE(nancy @ 2007 12 15, 22:14)
bet kai jus visos stebuklu norite
vien tik nuo sampuno tokie rezultatai yra netgi labai puikūs sakyciau 
Na sumokejus 70 Lt uz sampuna tikrai norisi kazkokio kitokio rezultato. Taip pat plaukai atrodo isplovus juos ir su Dove sampunu, kainuojanciu 10 Lt
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 15, 22:31)
Na sumokejus 70 Lt uz sampuna tikrai norisi kazkokio kitokio rezultato. Taip pat plaukai atrodo isplovus juos ir su Dove sampunu, kainuojanciu 10 Lt 
O tu manai kad sampunas uz 70lt tau ju priaugins daugiau ir graziu sveiku?
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 22:34)
Ne, as taip nemanau
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 15, 22:36)
Ne, as taip nemanau
Bet labai isgirtas buvo, taigi tikejausi geresnio rezultato negu eiliniu pigiu sampunu 
Tai ko konkreciai tu is jo tikejaisi?