Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Adera777 @ 2008 01 08, 15:45)
Aciu  4u.gif , o kur tu perki?

aš perku Kėdainiuose pas savo kirpėją smile.gif www.selective.lt yra kažkokie kontaktai, tik nežinau ar ten parduotuvės Kaune, ar tik jų ofiso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 01 09, 18:58)
aš perku Kėdainiuose pas savo kirpėją smile.gif www.selective.lt yra kažkokie kontaktai, tik nežinau ar ten parduotuvės Kaune, ar tik jų ofiso  unsure.gif

Aisku, aciu 4u.gif , reiks pasiteirauti.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 01 09, 22:07)
Aisku, aciu  4u.gif , reiks pasiteirauti.

Girdėjau, kad jų yra pirkti Vilniaus g. toj parduotuvėje kur prekės kirpykloms, ten pačioj Vilniaus g. pradžioje, nepriėjus soliariumo mirksiukas.gif Pati irgi planuoju nueiti iki ten, nusipirkti ir išbandyti , gal ir man tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2008 01 09, 16:55)
o aš niekad nenaudojau lietuviškų šampūnų, o užvakar atrodo nusipirkau pabandyti rasa šampūną natūraliems plaukams su šilko ten kažkuo - ir man tinka  bigsmile.gif  plaukai labai gražiai guli ir blizga

Na matai, kaip nereikia iš anksto nuostatų blogų turėti, ypač apie savo prekę lietuvišką rolleyes.gif
Atsakyti
kokius zinote gerus sampunus tinkancius slenkantiems, nusilpusiems plaukams g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 01 14, 19:58-->
QUOTE(Mergaite smile.gif @ 2008 01 14, 19:58)
kokius zinote gerus sampunus tinkancius slenkantiems, nusilpusiems plaukams  g.gif  mirksiukas.gif

Oij... man irgi to pačio reikia doh.gif:
Šiaip tai vien šampūnas nepadės. Čia užbutas ratas: jei šampūnas mažina slinkimą, tai kaip taisyklė sausina galus, tai reikia ir kokio aliejuko. Ir slinkti gali dėl daugelio priežasčių... Svarbiasuia jas išsiaiškinti....

PAtiko šiaip tai O'Rising su AHA, bet tuo atveju jei plaukai nėra dažyti, nes jis laaabai nuprausia dažus.

DAbar jau atkeliavo Alternos šampūnas linkusiems slinkti plaukams, stiprinantis, suteikiantis purumo, maitinantis šaknis ir visokių kitų gėrių darantis. KAi išbandysiu - parašysiu atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 14, 20:08)
Oij... man irgi to pačio reikia doh.gif:
Šiaip tai vien šampūnas nepadės. Čia užbutas ratas: jei šampūnas mažina slinkimą, tai kaip taisyklė sausina galus, tai reikia ir kokio aliejuko. Ir slinkti gali dėl daugelio priežasčių... Svarbiasuia jas išsiaiškinti....

PAtiko šiaip tai O'Rising su AHA, bet tuo atveju jei plaukai nėra dažyti, nes jis laaabai nuprausia dažus.

DAbar jau atkeliavo Alternos šampūnas linkusiems slinkti plaukams, stiprinantis, suteikiantis purumo, maitinantis šaknis ir visokių kitų gėrių darantis. KAi išbandysiu - parašysiu atsiliepimus ax.gif

as cia prie tos pacios temos - apie plauku slinkima.
o kaip RADICAL priemones nuo plauku slinkimo?
dar zinau, kad yra toks sampunas ir balzamas SEBORAVIT. raso, kad skirtas riebiems plaukams, bet jis yra su juodojo ridiko ekstraktu, o juodasis ridikas labai thumbup.gif plaukams, pagal liaudies medicina padeda nuo slinkimo:) gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 01 14, 22:07)
as cia prie tos pacios temos - apie plauku slinkima.
o kaip RADICAL priemones nuo plauku slinkimo?
dar zinau, kad yra toks sampunas ir balzamas SEBORAVIT. raso, kad skirtas riebiems plaukams, bet jis yra su juodojo ridiko ekstraktu, o juodasis ridikas labai  thumbup.gif plaukams, pagal liaudies medicina padeda nuo slinkimo:) gal kas bandet?

Radical esu bandžiusi: nieko gero. Geriau jau Cutrin BIO+ serija (šampūnas ir losijonas). Seboridiną dabar turiu losijoną. Tai nieko gero galėčiau pasakyt. Va O'Rising sutepu kokias 3 ampules ir plaukai apstoja slinkę, o pastarasis nieko neveikia. Gal natūralus ridikas veiktų geriau g.gif:
Atsakyti
Mano plaukai ilgi,visa gyvenima dazomi doh.gif prie saknu riebaluojasi,o galai sausi,linke sakotis.Ilgai neradau tinkamo sampuno,labai daug visokiu isbandziau,ir brangiu ir garsiu...Jau kuris laikas naudoju Amway sampuna,balzama ir seruma ir tikrai galiu pasakyti,kad niekad plaukai neatrode taip graziai thumbup.gif Tikrai negaliu atsidziaugti siomis priemonemis thumbup.gif galai nesipucia,neatrodo sausi,plaukas blizga ir yra labai svelnus,maloniai kvepia wub.gif
Atsakyti
Kur būtų galima įsigyti Amway produktų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2008 01 15, 13:39)
Kur būtų galima įsigyti Amway produktų?  4u.gif

per konsultantus arba internetu http://pinigai.homeip.net/
Atsakyti
As stai kuriuos naudoju (eiti iki apacios,ten aprasymas):
http://pinigai.homei...mpunas_1_l_5005
http://pinigai.homei...lzamas_1_l_5055
http://pinigai.homei...gesi_75_ml_5075

Patiketit,tikrai nuostabus produktai thumbup.gif