Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 15, 18:07)
As stai kuriuos naudoju (eiti iki apacios,ten aprasymas):
http://pinigai.homei...mpunas_1_l_5005
http://pinigai.homei...lzamas_1_l_5055
http://pinigai.homei...gesi_75_ml_5075

Patiketit,tikrai nuostabus produktai  thumbup.gif

bet tai kaina kokia blink.gif doh.gif
Aišq, didelis kiekis....bet ar nepabos kol visą litrą suvartosi, plaukučiai nepripranta prie vienos priemonės? g.gif
Gal yra mažesnėmis pakuotėmis? ax.gif

oi, jau radau blush2.gif yra ir mažesnių pakuočių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 15 sausio 2008 - 19:39
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 14, 22:55)
Mano plaukai ilgi,visa gyvenima dazomi  doh.gif  prie saknu riebaluojasi,o galai sausi,linke sakotis.Ilgai neradau tinkamo sampuno,labai daug visokiu isbandziau,ir brangiu ir garsiu...Jau kuris laikas naudoju Amway sampuna,balzama ir seruma ir tikrai galiu pasakyti,kad niekad plaukai neatrode taip graziai  thumbup.gif  Tikrai negaliu atsidziaugti siomis priemonemis  thumbup.gif  galai nesipucia,neatrodo sausi,plaukas blizga ir yra labai svelnus,maloniai kvepia  wub.gif

Aš nežinau, bet mano plaukai nuo Amway šampūno ir balzamo kaip riebaluoti buvo doh.gif: gal labai sausų plaukų turėtojoms ir tiktų.... man nelabai...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 14, 21:08)
DAbar jau atkeliavo Alternos šampūnas linkusiems slinkti plaukams, stiprinantis, suteikiantis purumo, maitinantis šaknis ir visokių kitų gėrių darantis. KAi išbandysiu - parašysiu atsiliepimus ax.gif

Lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 14, 21:28)
Radical esu bandžiusi: nieko gero. Geriau jau Cutrin BIO+ serija (šampūnas ir losijonas). Seboridiną dabar turiu losijoną. Tai nieko gero galėčiau pasakyt. Va O'Rising sutepu kokias 3 ampules ir plaukai apstoja slinkę, o pastarasis nieko neveikia. Gal natūralus ridikas veiktų geriau g.gif:

o kokia jo kaina ir kur jo ieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 15, 20:30)
bet tai kaina kokia  blink.gif  doh.gif 
Aišq, didelis kiekis....bet ar nepabos kol visą litrą suvartosi, plaukučiai nepripranta prie vienos priemonės?  g.gif
Gal yra mažesnėmis pakuotėmis?  ax.gif

oi, jau radau  blush2.gif  yra ir mažesnių pakuočių  blush2.gif

As pradzioj pirkinejau mazais kiekiais,bet kai pamaciau,kad tos priemones man pacios geriausios,pradejau pirkt didelius smile.gif
Pabost,tai nera ko,juk ne rubas...o del pripratimo,tai ir as taip maniau,nusipirkau payvairinimui kitoki sampuna,bet po poros plovimu vel gryzau prie Amway smile.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 01 16, 00:10)
Aš nežinau, bet mano plaukai nuo Amway šampūno ir balzamo kaip riebaluoti buvo doh.gif: gal labai sausų plaukų turėtojoms ir tiktų.... man nelabai...

keista g.gif mano plaukai labai linke riebaluotis,tik galai sausi,bet nuo sito sampuno,jie kaip tik jie susinormalizavo smile.gif
nors siaip tai naturalu,kad kas tinka vienam,nebutinai turi tikti kitam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 17, 20:55)
As pradzioj pirkinejau mazais kiekiais,bet kai pamaciau,kad tos priemones man pacios geriausios,pradejau pirkt didelius  smile.gif
Pabost,tai nera ko,juk ne rubas...o del pripratimo,tai ir as taip maniau,nusipirkau payvairinimui kitoki sampuna,bet po poros plovimu vel gryzau prie Amway  smile.gif
keista  g.gif  mano plaukai labai linke riebaluotis,tik galai sausi,bet nuo sito sampuno,jie kaip tik jie susinormalizavo  smile.gif
nors siaip tai naturalu,kad kas tinka vienam,nebutinai turi tikti kitam  drinks_cheers.gif

bet didesni kieki perkant labiau apsimoka mirksiukas.gif
kokia to sampuno kaina?
Atsakyti
Šiandien išbandžiau Collistar atstatantį šampūną. Tai kol kas efektas labai geras, patiko. Žiūrėsiu, kaip po savaitės atrodys. rolleyes.gif
Atsakyti
as tai naudoju goldwell sampuna dazytiems plaukams, pirkau ir kirpyklos, niu nzn, man perdaug nieko ypatingo, plaukuciai svelnus, bet man toks jausmas, kad pleiskanu biski atsiranda g.gif
tai as ji pakaitom su kitais ji naudoju..
siaip kolkas labai man buvo tikes vichy su zalia etikete riebiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 01 17, 18:28)
Lauksim atsiliepimu  4u.gif

Alterna man patiko.
Tiksliau galvos odai net labai. Tik va keistai skystas pasirodė g.gif: Po Tigio tai toks vandenėlis smile.gif
Beje, gal kas bandė TIGI Catwalk Thickening Shampoo for Fuller Hair ? Labai jau domina ax.gif

QUOTE(llinuciuke @ 2008 01 17, 21:25)
o kokia jo kaina ir kur jo ieskoti g.gif

Bio + yra eurovaistinėse...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 18, 11:11)
Alterna man patiko.
Tiksliau galvos odai net labai. Tik va keistai skystas pasirodė g.gif: Po Tigio tai toks vandenėlis smile.gif
Beje, gal kas bandė  TIGI Catwalk Thickening Shampoo for Fuller Hair  ? Labai jau domina ax.gif
Bio + yra eurovaistinėse...

as bandziau tai man nilabai blush2.gif na nepastebejau kad nuo jo plauku daugiau atrodytu, o ir pleiskanu atsirado (na, neaisku gal cia nuo centrinio sildymo, bet sutapo su tigio naudojimu ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 18 sausio 2008 - 15:05
QUOTE(Eveliina @ 2008 01 18, 16:03)
as bandziau tai man nilabai blush2.gif na nepastebejau kad nuo jo plauku daugiau atrodytu, o ir pleiskanu atsirado (na, neaisku gal cia nuo centrinio sildymo, bet sutapo su tigio naudojimu  ax.gif )

Čia tu apie Catwalk ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 18, 16:09)
Čia tu apie Catwalk ?

jo ax.gif
Atsakyti