Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 4

Vel ikeliu savaja photo, kur esu su Mythic meteoritais. Siaips esu labai sviesios odos. Makiazas sestadieninis blush2.gif labai paprastas, nes neperspejo,kad fotkins.

user posted image

gal pades jums apsispresti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 06 gruodžio 2007 - 17:27
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 06, 13:39)
Nu kodėl Mytihic irgi super, negaliu nieko blogo pasakyt, tik pvz. man labiau patinka Beige, nes jie veidą dar ir parusvina  ax.gif

Tikiu smile.gif tik norejau pasakyti, jog buvo momentas, kai MYTHIC mergaites gyre 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 06, 18:37)
gerai jau gerai, nemuskit manes ax.gif man siek tiek pasviesina, tikiu kad kitoms gali buti kitaip
Baltijos labai grazios blakstienos 4u.gif

viskas gerai, mane irgi truputi pasviesina friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 06, 19:26)
Vel ikeliu savaja photo, kur esu su Mythic  meteoritais. Siaips esu labai sviesios odos. Makiazas sestadieninis blush2.gif  labai paprastas, nes neperspejo,kad fotkins.

gal pades jums apsispresti.

Apvalute, aciu ,kad idejai. labai graziai atrodai ir dabar zinau, kad man mythic tikriausiai netiktu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 06, 16:37)
Baltijos labai grazios blakstienos 4u.gif

ačiū blush2.gif Su Bourjois Volume Clubing tai visai kaip iš reklamos biggrin.gif
Atsakyti
isigijau ir as sita geri! na ir ka, galiu pasakyti, kad jokiu stebuklu sis magiskas daikciukas nedaro..man atrodo, mergaites, cia daugiau moteriskas isitikinimas, kad vat veidelelis pagrazejo..kartok kiekviena diena sau, kokia grazi esi ir tikrai pradesi matyti save grazia unsure.gif kiekviena kosmetika pagazina veidelei tinkamai ja parinkus..sitie rutuliukai visam musu veiduko groziui gal 5% procentus grozio ir prideda.. mirksiukas.gif
tik nepapjaukit uz nuomone doh.gif
vis delto cia "fanes meteoritu" biggrin.gif
uz tai vonios kambarys dar vienu prabangia dezute pasipuose thumbup.gif
Atsakyti
Gal po ilgesnio naudojimo pradės patikti smile.gif o gal per mažai jos tepei ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 12 06, 18:59)
Gal po ilgesnio naudojimo pradės patikti smile.gif o gal per mažai jos tepei ?  rolleyes.gif

gal blush2.gif nzn...
pardaveja kristianoj istepliojo pakankamai thumbup.gif
veidukas igavo sveiko ruzavumo, nes saplvyte pasirinkau pink fresh ir to Jusu vadinamo spindesio..
Atsakyti
Tepk negailėdama biggrin.gif Aš tai nežinau, n kartų teplioju, pamakaluoju ir tepu, į veidrodį net nežiūriu, kažkaip kuo daugiau, tai veidas tokia plėvele pasidengia ir liuks atrodo bigsmile.gif Ir jokie čia įsitikinamai, akivaizdžiai veidas gražiau atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 06, 19:08)
Tepk negailėdama  biggrin.gif Aš tai nežinau, n kartų teplioju, pamakaluoju ir tepu, į veidrodį net nežiūriu, kažkaip kuo daugiau, tai veidas tokia plėvele pasidengia  ir liuks atrodo  bigsmile.gif Ir jokie čia įsitikinamai, akivaizdžiai veidas gražiau atrodo  rolleyes.gif

na teks, tada ir man vis makaluot ir tepliot lotuliukas.gif
dar nusipirkau ir Jusu isgirta Guerlain Terracota pudra blondinem-fantastika ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2007 12 06, 18:58)
isigijau ir as sita geri! na ir ka, galiu pasakyti, kad jokiu stebuklu sis magiskas daikciukas nedaro..man atrodo, mergaites, cia daugiau moteriskas isitikinimas, kad vat veidelelis pagrazejo..kartok kiekviena diena sau, kokia grazi esi ir tikrai pradesi matyti save grazia  unsure.gif kiekviena kosmetika pagazina veidelei tinkamai ja parinkus..sitie rutuliukai visam musu veiduko groziui gal 5% procentus grozio ir prideda.. mirksiukas.gif
tik nepapjaukit uz nuomone doh.gif
vis delto cia "fanes meteoritu"  biggrin.gif
uz tai vonios kambarys dar vienu prabangia dezute pasipuose  thumbup.gif

Stulbinancio efekto as irgi nematau bet.. kazkas tikrai yra bigsmile.gif negali gi moterys siaip pakvaisti del tu nelemtu meteoritu biggrin.gif
o kvapas.. kvapas pasakiskas wub.gif
siandien nusipirkau kita Guerlaino daikciuka - makiazo pagrinda suteikianti spindesi. Va cia tai tikrai liuks thumbup.gif
nerandu internete foto ikelti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 06, 19:13)
Stulbinancio efekto as irgi nematau bet.. kazkas tikrai yra bigsmile.gif negali gi moterys siaip pakvaisti del tu nelemtu meteoritu biggrin.gif
siandien nusipirkau kita Guerlaino daikciuka - makiazo pagrinda suteikianti spindesi. Va cia tai tikrai liuks thumbup.gif

man jis nerealus, vien todėl pauoščius Insolence kvepalų vos nenukritau, kad vis dėl to tas kvapas yra ir kvepalų pavidale ir net nemirktelėjus nusipirkau good.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 06, 21:13)

as turiu sia sviesa atspindincia krempudra:)
Papildyta:
QUOTE(Lelinka @ 2007 12 06, 19:42)

Apvalute, aciu ,kad idejai. labai graziai atrodai ir dabar zinau, kad man mythic tikriausiai netiktu unsure.gif .

Dekui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 06, 20:57)
as turiu sia sviesa atspindincia krempudra:)
Papildyta:
Dekui blush2.gif

Ir kaip tau? Patinka? 4u.gif
Atsakyti