Įkraunama...
Įkraunama...

Stogo pakala ...

QUOTE(AGI @ 2007 10 09, 16:07)
Rimokai, išduok paslaptį, kur ir kokias pirkai.
Jau savaitės pabaigoje ateina pakalimų daryti, o mes dar neturim kuo pakalinėti. Mąsčiau apie lietuviškas UAB "Lėdis" plastikines lentutes su ventiliacija. Ar jos kokybiškos ir iš kur geriausia pirkti?

Na nejokia cia paslaptis ... :-)) Pasirodo , kad tom Borysew Siding Utenoje prekiauja dvi firmos - Utenaitis ir Orfis . Uzsakiau ir po keliu dienu atveza ... :-)) Man tos Borysew prie rudo Gotikos siferio tinka . Daugiau ir neieskojau . Bandau ikelt namo fotke ... Nemuskit stipriai - dar ne viskas pabaigta ... :-))

Nebaigtas

Atsakyti
[quote=Rimokas,2007 10 09, 20:31]
Na nejokia cia paslaptis ... :-)) Pasirodo , kad tom Borysew Siding Utenoje prekiauja dvi firmos - Utenaitis ir Orfis . Uzsakiau ir po keliu dienu atveza ... :-)) Man tos Borysew prie rudo Gotikos siferio tinka . Daugiau ir neieskojau . Bandau ikelt namo fotke ... Nemuskit stipriai - dar ne viskas pabaigta ... :-))

Čia Tavo rūmai, o ne namas. Šaunuolis! Mūsiškis "inkiliukas" daug kukliau atrodo. Kad tik tą užbaigtume ir normaliai įsirengtume. Turbūt nesu maksimalistė... Arba mėginu išlaviruoti tarp daugybės "noriu"
Na, iki Utenos man tolokai. Tikiuosi, Kaune irgi kas nors jomis prekiauja. Na, bet jei rinkaisi, tai turėjai kažkokius kriterijus (be spalvos), kurie nulėmė pasirinkimą. Brūkštelk keletą štrichų.
Aš irgi visada buvau už natūralias medžiagas. Bet jų priežiūra kartais būna didesnis galvos skausmas nei teikiamas pasigėrėjimas. Todėl labai ramiai renkuosi plastikines dailylentes. Namukas visas tinkuotas, todėl nematau kažkokio didelio nesuderinamumo (na, kokio nors rąstinio namuko neįsivaizduoju su plastikiniais langais ar stogo pakala)
Atsakyti
QUOTE(Rimokas @ 2007 10 09, 15:50)
Na Vyckajau , jus nevisiskai teisus . Mano namo pietines puses aukstis nuo slaito apacios iki stogo apacios pakalimo ~ 7.5 metro . O iki kraigo dar 1.5 metro ... Tevuku sode taisiau vejalentes ~ 6m aukstyje ant kopeciu ... Nekoks jausmas , ko tai nesinoretu lipt savam namui kokiu lenteliu perdazinet . Plius , sitos rudos polivinilchlorido lenteles pas mane atrodo tikrai graziai ir ziurisi . Nelabai jau jus ir atskirtumet , kad ten ne medzio lenteles , kai tokiam aukstyje jos kabo .

na tokiame aukstyje kaip pas pati, sprendziant is nuotraukos, net ir savizudiska pakalimus perdazineti smile.gif. pas mani tai juk 1 auksto max aukstis pakraigeje kokie 5 su kapeikom tai man bepigu, siaip projekta darydamas ir masciau taip, kad vienas galeciau viska padaryti. Cai auksciausios vietos iliustracija biggrin.gif .
[URL]user posted image[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 10 spalio 2007 - 08:08
QUOTE(AGI @ 2007 10 10, 08:30)
Čia Tavo rūmai, o ne namas. Šaunuolis! Mūsiškis "inkiliukas" daug kukliau atrodo. Kad tik tą užbaigtume ir normaliai įsirengtume. Turbūt nesu maksimalistė... Arba mėginu išlaviruoti tarp daugybės "noriu"
Na, iki Utenos man tolokai. Tikiuosi, Kaune irgi kas nors jomis prekiauja. Na, bet jei rinkaisi, tai turėjai kažkokius kriterijus (be spalvos), kurie nulėmė pasirinkimą. Brūkštelk keletą štrichų.
Aš irgi visada buvau už natūralias medžiagas. Bet jų priežiūra kartais būna didesnis galvos skausmas nei teikiamas pasigėrėjimas. Todėl labai ramiai renkuosi plastikines dailylentes. Namukas visas tinkuotas, todėl nematau kažkokio didelio nesuderinamumo (na, kokio nors rąstinio namuko neįsivaizduoju su plastikiniais langais ar stogo pakala)

Baikit juokus ... :-)) Namas 8.5 x 9 m isores , vidaus is viso 126 m2 gyvenamo . Tik namas ant slaito ir pusrusis su garazu gavosi savaime . Faktiskai kitokio pasirinkimo nebuvo . Namas tik aukstas , bet tikrai nera didelis .

Del pakalos - pagrindinis pasirinkimas man buvo spalva . BORYSZEW idealiai tiko . Ir aisku , jau buvo aisku , kad pirksiu vinilo lenteles . Uteniskai vezasi is Ejotros ( www.ejotra.lt ) . Paskambinkit jiems ir suzinosit kas is ju Kaune ima ... :-))

Atsakyti
Rimokai, namukas thumbup.gif .

O pas mus ties aukščiausiu kraigu 7,5m ir lenčikės medinės paruoštos. doh.gif Būsim po kokių 10 metų savižudžiai jas perdažinėdami. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 10 10, 12:07)

O pas mus ties aukščiausiu kraigu  7,5m ir lenčikės medinės paruoštos. doh.gif Būsim po kokių 10 metų savižudžiai jas perdažinėdami. doh.gif

sakai savižudžiai? o tavo profilyje matau, kad vaikinas auga, kuriam po 10 metų bus kokie 13ka, ir dar parašyta, kad kitas planuose... nu gal nereiks patiems ropštis.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Vyckaju, džiaugiuosi, kad darbų rezultatai džiugina. Tikrai geras jausmas, kai kažką padarai iki galo, kai viskas išeina taip, kaip ir norėjai arba dar ir geriau.
Bet taip būna ne visada. Grįžtu prie stogo, tiksliau pastogės. Mūsų namiuko šiltintojai "pamiršo" vieną murlotą "apvilkti", tai dabar suku galvą, kaip jį gražiau aprėdyti, kad galutinai nesugadintume ir taip kuklios mūsų namelio išvaizdos. Gal kas turi kokių idėjų? Įkeliu foto - tas medinis murlotas kyšo prie namiuko sienos, prieš prasidedant garažui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2007 10 11, 10:19)
  Įkeliu foto - tas medinis murlotas kyšo prie namiuko sienos, prieš prasidedant garažui.

Tavo klausimu nieko nesigaudau, bet moterišku supratimu man atrodo, kad normaliai apšiltinti iš lauko to murloto nelabai pavyks.Gal dėčiau prie pat jo tokią pat dekoratyvinę gegnę kaip ir esanti kairiau.Medis nors kiek šilumos duos. blush2.gif O gal iš vidaus ką galima padaryti?

O namukas labai labai wub.gif Pasirodyk su visu juo statybininkų temoje. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 11 spalio 2007 - 09:53
Na, murlotas gan storas, tai dėl apšiltinimo ne tiek ten bėdos (nebent po murlotu per tą plyšelį šaltis praeitų. Daugiau grožio klausimas - jei tą medį pakišim po pakalimu, tai pakalimas gausis labai jau platus, sunkus. Nesumąstau, kaip čia išsisukti.
O dėl pasirodymo - drovu man ten po Westos rūmų... Kai pakalimus pabaigs, lauko duris sudės, gal tada bus pilnesnis vaizdas. Galėsim sukurti naują temelę - ekonominės klasės inkiliukai.
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2007 10 11, 11:02)
Na, murlotas gan storas, tai dėl apšiltinimo ne tiek ten bėdos (nebent po murlotu per tą plyšelį šaltis praeitų. Daugiau grožio klausimas - jei tą medį pakišim po pakalimu, tai pakalimas gausis labai jau platus, sunkus. Nesumąstau, kaip čia išsisukti.
O dėl pasirodymo - drovu man ten po Westos rūmų... Kai pakalimus pabaigs, lauko duris sudės, gal tada bus pilnesnis vaizdas. Galėsim sukurti naują temelę - ekonominės klasės inkiliukai.

Tai gal užtinkuoti išeitų? g.gif

Tikrai ne pas visas rūmai. mirksiukas.gif Va pas mane ne inkiliukas,bet ekonominės klasės dvišlaitukas.Ir visai ne drovu rodytis, SM namukus dažniausiai išgiria.O pagyrimų juk smagu klausytis. ax.gif Ypač po to, kai pavydūs kaimynai, giminės ir t.t... būtinai randa ką supeikti. verysad.gif
Atsakyti
patiko tos Akmenes fibrocementinė apkala , bet jos gana placios (19cm) ir brangokos (apie 55/m2). Nera kampuku... Kaip darot stogo atbrailos pakalimus? Negi viena ant kitos deti??
Kampuose problema graziai suleisti, nes jos dedasi viena ant kitos.
g.gif
Atsakyti
maciau tokiomis kalama nama pilka spalva tai nelabai nes matosi visi sujungimai. jei netingesiu kada nufotografuosiu
Atsakyti