Įkraunama...
Įkraunama...

Stogo pakala ...

nejau niekas nepasikale plastiku? unsure.gif
Atsakyti
Pritrūkau 1 kampučio stogo pakalimui . Tinka ir likučiai . UAB Lėdis pieno spalvos. Gal kam atliko?
Prie kompo nelabai prisėdu, tai būčiau dėkinga už žinutą į tel. 860188921 aš perskambinsiu.
Atsakyti
mūsų statybininkai paprašė 6500 Lt už pastogės pakalimą medinėm lentlėm. Stogas pats paprasčiausias dvišlaitis, namas apie 180 kv. m. Man kažkodėl pasirodė brangokai. Gal galit pasidalinti, kiek kam kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Nikė9 @ 2012 01 02, 16:00)
mūsų statybininkai paprašė 6500 Lt už pastogės pakalimą medinėm lentlėm. Stogas pats paprasčiausias dvišlaitis, namas apie 180 kv. m. Man kažkodėl pasirodė brangokai. Gal galit pasidalinti, kiek kam kainavo?

Tai kiek siaip jie uz darba nori, nes kiek supratau cia suma su medziagomis, nes man vieni sake, kad uz begini metra ima 25 lt. o jeigu yra placiau negu vienas metras tada ima jau uz kv.m.
Atsakyti

Maždaug 3000 Lt už darbą iš viso. Reiks paprašyt, kad detalesnę sąmatą parašytų, kad matytųsi kik už 1 m. Nėra plačiau nei 1 metras, gan siaura, gal pusmetris koks plotis..

QUOTE(Noriukas5 @ 2012 01 02, 18:48)
Tai kiek siaip jie uz darba nori, nes kiek supratau cia suma su medziagomis, nes man vieni sake, kad uz begini metra ima 25 lt. o jeigu yra placiau negu vienas metras tada ima jau uz kv.m.

Atsakyti
Sveiki,

gal kas gali rekomenduoti neblogus meistrus stogo pakalai Kaune? Su vienais sutarem nupirkom lenteles, vis atideliojo atideliojo darbus, finale pasirodo i Anglija issivazinejo meistrai, viens beliko ir nebeuzsiima. doh.gif
Atsakyti
Sveiki ,gal ka pasiulytumet stogui su 13 laipsniu nuolydziu ,kokia danga geriausiai kloti.Is anksto dekoju.
Atsakyti
Tvirtinimo kabės, jei kam reikia pigiau, galima užsisakyti tiesiai iš gamintojo
http://metalinesgrot...irtinimo-kabes/
Atsakyti
naujai statomam namui planuoju stogo pakalima padaryti prieš uždengiant stogo dangą, taip kad iš apačios butų matomos gegnės. kokie galimi minusai šio varianto ?
Atsakyti
QUOTE(nijoldob @ 2012 05 29, 10:56)
Sveiki ,gal ka pasiulytumet stogui su 13 laipsniu nuolydziu ,kokia danga geriausiai kloti.Is anksto dekoju.

musu 14. nebeatsimenu jau tiksliai kodel, bet liko vienintelis pasirinkimas - skarda. kitoms kaip ir nepralindo nuolydis g.gif bet pas mus stogas nusuktas ne i paradine puse, tai realiai tos dangos su tokiu nuolydziu ir nesimato wink.gif reiketu pravaziuoti, apsisukti ir tik tada pamatytum ka uzsikloje- tad ir nematem reikalo dar gilintis ir investuoti. del barskejimo?? pezalai, visa kruva draugu turi ir garsai priklauso daugiau nuo apsiltinimo sluoksnio ir pleveliu, nei pacios dangos. tik nesugalvok Ruukki Clasic tipo skardos, nes kaip besudesi, ji visvien banguosis doh.gif beje kuo skarda banguotesne, tuo maziau garso.
Atsakyti
Aisku del skardos.Na o kaip beasbestis siferis?
Sako kad geriau?
Atsakyti
siferis lyjant lietui nebarska
Atsakyti