Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlio pasirinkimo kriterijai ir strategija

QUOTE(dontstop @ 2008 02 24, 14:11)
O nieks nebandė tokio varianto: palikt vežimėlį apačioje laiptinėje su užraktu, nunešti lopšį, paskui grįžti vežimo? g.gif

as bandziau panasiai. Gyvenu pirmam aukste, nunest tereikia kelis laiptelius ir paskui dar is laiptines 3 laipteliai. Tai anskciau nesdavau pirma vezima, palikdavau laiptinej, apie 3 metrai nuo savo buto duru ir tada eidavau vaiko paimt. Vaika budavau isanksto aprengus, tai pora min uztrukdavau. Taip nesiojau kol neradau viena kart vezimo. doh.gif
tiesa paskui atsirado, kai sukeliau kaimynus ant koju - radom rusy uzkista i tolimiausia kampa, matyt planavo isnest kai viskas nurims doh.gif

o prirakint tai nlb yra prieko. Prie pasto dezuciu nlb iseis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 02 24, 15:11)
O nieks nebandė tokio varianto: palikt vežimėlį apačioje laiptinėje su užraktu, nunešti lopšį, paskui grįžti vežimo? g.gif

Aš tai planuoju pačią važiuoklę (tą rėmą) laikyti automobilio bagažinėj, o vaiką su lopšiu į 5 aukštą nešioti.... Žinau bus sunku, bet kitos išeities nematau - lifto nėra karsta.gif
Atsakyti
O negalima su vežimėliu "žingsniuoti" per laiptus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 02 25, 11:23)
O negalima su vežimėliu "žingsniuoti" per laiptus?  blush2.gif

dabar as taip ir darau, tik vaikas turi buti ne vezime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 02 25, 10:27)
Aš tai planuoju pačią važiuoklę (tą rėmą) laikyti automobilio bagažinėj, o vaiką su lopšiu į 5 aukštą nešioti.... Žinau bus sunku, bet kitos išeities nematau - lifto nėra  karsta.gif

taip sunku, kaip tasant ir rema - nebus wink.gif gerai, kai masina kieme prie namo wink.gif

QUOTE(dontstop @ 2008 02 25, 11:23)
O negalima su vežimėliu "žingsniuoti" per laiptus?  blush2.gif

ne su visais vezimais ir ne visais laiptais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 02 24, 15:06)
Ir koks gi tavo išsirinktas vežimėlis?  ax.gif  Kriterijai mūsų sutampa, tai būtų įdomu sužinoti kokį išsirinkai?

QUOTE(Diija @ 2008 02 24, 15:06)
Ten tas triratis Jane Slalom...ir jo svoris 8 kg na aisku plius lopsys.

Aciu, kad padejot ax.gif As ji jau kaip sportinuka naudoju, tai vienoj rankoj vaikutis kitoj vezimelis thumbup.gif
O kai su lopsiu buvo, tai pirma lopsi namo ir tada ratus arba atvirksciai i lauka.
QUOTE(dontstop @ 2008 02 24, 15:11)

Rakinti nebandziau g.gif tikiuosi ir nebereiks. Pas mus rami vieta, toks uzkampis, nors ka gali zinoti - butu "ziauru" jei taip ratu nerasciau doh.gif
Atsakyti
mamytės, radau superinį triratį - ABC design Mouving Light. thumbup.gif pilnai gulima padėtis, manevringas, stabilus ir palyginus pigus - trys šimtai litų. išvaizda irgi nieko. aišku, jei yra daug pinigėlių malonu garsia firma pasipuikuoti, bet jei norisi pataupyti ir turėt gerą daiktą - puikus variantas. o vaikui tai vienodai šviečia kokios firmos sėdynėj tupi. P.s. ratai aptraukti guma, dideli, pravažumas geras.
lengvas, susilanksto į knygutę. mano mašiniukas mažas, tai baisiai džiaugiausi, jog telpa į bagažinę, nes lig šiol reikėjo rinktis ar kūdikis ar vežimaitis automobilyje. va lotuliukas.gif
Atsakyti
mes gimsim lapkritį ir ieškau naudoto vežimėlio
mano kriterijai
- didelis kietas lopšys, viduje natūrali medžiaga
- 4 dideli pripučiami ratai, manevringi
- lopšio padėtį galima keisti, t.y. važiuoti veidu į vaikutį arba atvirkščiai
- 1 rankena, rankenos aukštis reguliuojasi
- lopšį galima prisegti mašinoj
- tipltų į liftą (iki lifto prašysiu kaimynų pagelbėt blush2.gif arba nešiu lopšį kelis metrus, po to ratus kelis metrus ir taip iki lifto)

o pavsarį/vasarą pirksim sportinį gerą blush2.gif

laukiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2008 02 23, 14:32)
drinks_cheers.gif  Nepabandzius - nesakyk!
As turiu trirati gerokai per 2000 lt kainavo, tai pirmas vezimelis ir esu juo labai patenkinta.

Diamond, koks tavo vezimelis. Man jau pribrendo reikalas pirkt blush2.gif Ir Musu kriterijai sutampa ax.gif
Atsakyti
Na jei man reiketu dabar rinktis tai vezimeli vadovauciaus siais kriterijais(esu isbandziusi 4 vazimelius su 1 vaiku, kol prisitaikiau):

1. kietas lopsys
2. vaziuokle dideliais ratais 3 arba 4
3. ant vaziuokles segama kedute
4. svoris
5.manevringumas
6. gamintojas
7. kompaktiskai sulankstomas

Siiap jei reiketu pirkt tai svarstyciau tarp Chicco S3 arba BC kart/treck. g.gif
Atsakyti
o aš negaliu išsirinkti vežimo verysad.gif

man reikia didelio kieto lopšio, didelių pripučiamų ratų ir kad tilptų i liftą, t.y. plotis iki 60 cm, 1 rankena

manevringumo, svorio kriterijų jau atsisakiau
Atsakyti
Na štai, atvažinėjome metus ir galiu pasidalinti patirtim wink.gif
Ilgai rinkausi, man buvo svarbu:
Kad būtų automobilinė kėdutė ir sportinukas tvirtinami ant to paties rėmo kaip ir lopšys (t.y 3 viename)
Taip pat rinkausi, kad važiuoklė būtų triratė ir ratai būtų pripučiami dideli.
Man buvo svarbu, kad būt patogus ir didelis krepšys daiktams apačioje.
Reguliuojama rankena.
Sportinė dalis erdvi, su pilnai gulima padėtimi, su buomeliu ir, kad galima būtų keisti sportinuko kryptį.
Tai gi išsirinkau Ouinny freestyler.
O dabar, bučiau pirkusi Buzzo rėmą (nes gražesnis ir lengvesnis), be sportinės dalies (tik lopšį ir kėdutę), o nuo pusės metų paprasčiausią skėtuką su gulima padėtim. Nes savo freestyleriu pavažinėjom nuo kovo iki liepos, kai važiavom prie jūros nusipirkom skėtuką ir į quinny nebegrižom.
Štai tiek wink.gif
Atsakyti