Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlio pasirinkimo kriterijai ir strategija

[quote=murmur,2008 02 22, 14:12]

variantas nr.1
chicco ct 0.5 http://www.babymarke...rekes/,prid.110

kaina thumbup.gif turi sioki toki uzdangala kojytem, paprastas kaip dvi kapeikos g.gif

ir variantas nr.2
mosaic solo gaia graco http://www.karolis.l...ore&iProduct=71

[/quote]
[/quote]

na abudu tavo issirinkti faini.apie antraji nesu nieko girdejus.zinoma,skiriasi kaina,ir gerokai.o ka pati apie chicco ponee(kur kalbejom kitoj temoj)xs manai?
Atsakyti
[quote=CreteIsland,2008 02 22, 17:12]
[/quote]

na abudu tavo issirinkti faini.apie antraji nesu nieko girdejus.zinoma,skiriasi kaina,ir gerokai.o ka pati apie chicco ponee(kur kalbejom kitoj temoj)xs manai?
[/quote]

nelabai galiu komentuoti, nes nemacius as jo gyvo.
1.Ponee xs turi istisine rankena - kaikas sako kad taip patogiau, jei reik nest vaika, tai su kita ranka sau stumi vezima g.gif man daznokai tenka paneset mergyte savo, atsibosta kai sedet g.gif
2. Ponee rankena reguliuojamo aukscio, tai irgi gana patogu, vezimuku su "lazdom"rankenos nesireguliuoja kiek zinau.
3. dar jei tu is tu dvieju chicco variantu renkiesi tai ct 0.5 neturi buomelio, zmones sneka kad jo reikia. Gal kad vaikas atsiremt galetu? nezinau tiksliai, maniske megsta isitvert i ta buomeli, bet ar jis mirtinai reikalingas negaliu pasakyt.
4. Svoris - ponee lengvesnis...

logiskai mastant ir ziurint i charakteristikas ponee xs turetu buti patogesnis. Bet neesu jo bandzius (kaip vaziuoja, kiek nugarele nusilenkia, kaip susideda ir pan) todel nenoriu nieko teigti, tik surasiau teorines mintis:)
Esu istikro bandzius ct 0.5 kelias dienas (buvom pasiskoline), tai tikrai neblogas vezimelis, patogus ir lengvas.

tiesa man dar tas pats klausimas kaip ir su Graco mosaic kilo - pas ponee ratai gale viengubi, ar patogu bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 20, 13:25)
del gulimos padeties - mum pvz jos nereik, taigi ner butina visiem.

del triracio - ar esat bandziusi trirati uz 1000 lt ir brangesni, kad teigiat (skirta maure'i) apie nestabiluma wink.gif pirma reiktu pabandyt.

as turejau trirati. nepatiko bet ne del vaziavimo, o del kitu dalyku. o ir papludimy vazinejau per smeli ir po miskus wink.gif ir stabilus tas vezimas. ir kaina buvo jei imant parduotuvine, gerokai virs 1000 lt

drinks_cheers.gif Nepabandzius - nesakyk!
As turiu trirati gerokai per 2000 lt kainavo, tai pirmas vezimelis ir esu juo labai patenkinta. Dabar kai zinau ko reikia renkantis vezima, nedvejodama ta pati imciau bigsmile.gif Vis delto uz kokybe verta moketi 4u.gif
O del nestabilumo, nebent girta ji vesi lotuliukas.gif bet tokiom salygom turbut taip pat vaziuotu ir keturatis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Mano pagrindiniai pasirinkimo kriterijai buvo tokie, norejau 3in1:
1. lengvumas (galiu kartu su vaiku nusinesti)
2. manevringumas ( thumbup.gif )
3. kietas, erdvus lopsys (iki 7 men naudojom)
4. dideli ratai (geriausia pripuciami - minksta ir nedarda)
5. sportinukas su buomeliu (vaikui patinka uz jo laikytis)
6. sportinuko nugareles gulima padetis
7. paprasta sulankstyti/islankstyti (islankstyti su viena ranka galima)
8. kompaktiskas (kad i bagazine be problemu tilptu)
9. Grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2008 02 23, 15:32)

atsiprasau kad klausiu, bet tokis klausimas pasistojo - kiek tas vezimas sveria kad su vaiku nest nesunku? Pripuciamais dideliais ratais ir lengvas?
maniskis 9kg, su vaiku niekaip nepavelku. Net kol mazas lelius buvo nenesdavau, nes dar buvau silpna po gimdymo, kai sustiprejau lelius jau sunkus + vezimas. Nemanau kad apart sketuko (5-6kg) kuri nors vezima galima panesti kartu su vaiku....
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 02 23, 16:48)
atsiprasau kad klausiu, bet tokis klausimas pasistojo - kiek tas vezimas sveria kad su vaiku nest nesunku? Pripuciamais dideliais ratais ir lengvas?
maniskis 9kg, su vaiku niekaip nepavelku. Net kol mazas lelius buvo nenesdavau, nes dar buvau silpna po gimdymo, kai sustiprejau lelius jau sunkus + vezimas. Nemanau kad apart sketuko (5-6kg) kuri nors vezima galima panesti kartu su vaiku....

as ct01su lopsiu ir vaiku jame, o dabar kartais tik sportinuka su vaiku jame uznesdavau i 4 a, neisardzius - ta prasme visa ezima paimi uz remo ir nesi. tai be lopsio trirati manau galima uzsinest.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 23, 17:22)
as ct01su lopsiu ir vaiku jame, o dabar kartais tik sportinuka su vaiku jame uznesdavau i 4 a, neisardzius - ta prasme visa ezima paimi uz remo ir nesi. tai be lopsio trirati manau galima uzsinest.

klausimas buvo kiek sveria vezimas tongue.gif nesuprantu ar as cia tokia slabna ar vezimas mano sunkus. Gyvenu 1a ir tuos kelis laiptelius nesu atskirai vaika ir vezima, arba vienoj rankoj vaikas, kitoj vezimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 02 23, 18:20)
klausimas buvo kiek sveria vezimas  tongue.gif  nesuprantu ar as cia tokia slabna ar vezimas mano sunkus. Gyvenu 1a ir tuos kelis laiptelius nesu atskirai vaika ir vezima, arba vienoj rankoj vaikas, kitoj vezimas g.gif

g.gif manasis ~9,5 + lopsys + vaikas tada ~7 kg, dabar 9,5 + 13 kg smile.gif
o triratis manau ten s3, tai kokiu 13 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 23, 20:47)

tai tada as slabna. Mano 9 kg vezimas ir as su vaiku neuznesu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 23, 21:47)

Ten tas triratis Jane Slalom...ir jo svoris 8 kg na aisku plius lopsys.
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2008 02 23, 22:35)
tai tada as slabna. Mano 9 kg vezimas ir as su vaiku neuznesu  doh.gif

as savo 3 menesiu maziu su autokedute vos ne vos uztempdavau pas mama i buta 4 -ame aukste...O kaip uztempti vaika+ratus+lopsi i 4-auksta isvis neisivaizduoju doh.gif
Jungiuosi prie slabnu blush2.gif
Atsakyti
na, matyt as is tu kur jei reik tai reik. tik labai subarciau tokia kaip as...as nemegstu prasyt pagalbos...nei kaimynes trukdyt, nors sakydavo - uzeik, vaika paziuresiu kol vezima uzsinesi, bet ne - negaliu taip sad.gif o po gimdymo negalima tasytis - gimda pakrist gali... taip kad geriau slabnai but wink.gif
arba dar variantas, kuris sumasciau jau pervelai - ratus sulankstyt, lopsi/autokedute nuimt jei nusiema ir nest pakaitom - ratus, lopsi/kedute ir po viena laiptu ta pakilima, aikstelej paliekant ta kas nenesama, na nemoku paaiskint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2008 02 23, 16:32)
drinks_cheers.gif  Nepabandzius - nesakyk!
As turiu trirati gerokai per 2000 lt kainavo, tai pirmas vezimelis ir esu juo labai patenkinta. Dabar kai zinau ko reikia renkantis vezima, nedvejodama ta pati imciau  bigsmile.gif  Vis delto uz kokybe verta moketi  4u.gif
O del nestabilumo, nebent girta ji vesi  lotuliukas.gif bet tokiom salygom turbut taip pat vaziuotu ir keturatis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Mano pagrindiniai pasirinkimo kriterijai buvo tokie, norejau 3in1:
2. manevringumas ( thumbup.gif )
3. kietas, erdvus lopsys (iki 7 men naudojom)
4. dideli ratai (geriausia pripuciami - minksta ir nedarda)
5. sportinukas su buomeliu (vaikui patinka uz jo laikytis)
6. sportinuko nugareles gulima padetis
7. paprasta sulankstyti/islankstyti (islankstyti su viena ranka galima)
8. kompaktiskas (kad i bagazine be problemu tilptu)
9. Grazus  thumbup.gif

Ir koks gi tavo išsirinktas vežimėlis? ax.gif Kriterijai mūsų sutampa, tai būtų įdomu sužinoti kokį išsirinkai?
Atsakyti
O nieks nebandė tokio varianto: palikt vežimėlį apačioje laiptinėje su užraktu, nunešti lopšį, paskui grįžti vežimo? g.gif
Atsakyti