[quote=CreteIsland,2008 02 22, 17:12]
[/quote]
na abudu tavo issirinkti faini.apie antraji nesu nieko girdejus.zinoma,skiriasi kaina,ir gerokai.o ka pati apie chicco ponee(kur kalbejom kitoj temoj)xs manai?
[/quote]
nelabai galiu komentuoti, nes nemacius as jo gyvo.
1.Ponee xs turi istisine rankena - kaikas sako kad taip patogiau, jei reik nest vaika, tai su kita ranka sau stumi vezima

man daznokai tenka paneset mergyte savo, atsibosta kai sedet

2. Ponee rankena reguliuojamo aukscio, tai irgi gana patogu, vezimuku su "lazdom"rankenos nesireguliuoja kiek zinau.
3. dar jei tu is tu dvieju chicco variantu renkiesi tai ct 0.5 neturi buomelio, zmones sneka kad jo reikia. Gal kad vaikas atsiremt galetu? nezinau tiksliai, maniske megsta isitvert i ta buomeli, bet ar jis mirtinai reikalingas negaliu pasakyt.
4. Svoris - ponee lengvesnis...
logiskai mastant ir ziurint i charakteristikas ponee xs turetu buti patogesnis. Bet neesu jo bandzius (kaip vaziuoja, kiek nugarele nusilenkia, kaip susideda ir pan) todel nenoriu nieko teigti, tik surasiau teorines mintis:)
Esu istikro bandzius ct 0.5 kelias dienas (buvom pasiskoline), tai tikrai neblogas vezimelis, patogus ir lengvas.
tiesa man dar tas pats klausimas kaip ir su Graco mosaic kilo - pas ponee ratai gale viengubi, ar patogu bus?