QUOTE(knatalja @ 2008 11 27, 09:44)
Ačiū, kad pasidalinai savo pasirinkimu
Gal galėtum papildyti jį? Kažkaip daug klausimėlių atsirado...

Tikiuosi neišvarginsiu
* Vežimėlis universalus ar tansformeris? Kokia firma ir modelis? Naujas ar "dėvėtas"?
* Koks lopšio plotis-ilgis? Koks maždaug svoris?
* Ar ratai pripučiami? Visi fiksuoti ar priekiniai besisukantis?
* Miegat lauke - ar vežimėlis šiltas, ar dar įdedat į vokelį, suviniuojat į užklotėlį? Kodėl nebeilgai miegosit?
Bijau

jau ir daugiau klausti

Ir taip nemažai. Labai tikiuosi, kad atsakysi, mums tai labai praverstų. Ir nesivaržyk, jei vežimėlis nemadingos firmos ar "dėvėtas". Tiesiog norėtusi sužinoti daugiau.
P.S. Spalva irgi lemiantis kriterijus, ir man. Ypač pilka-salotinė
Man pvz spalva giliai dzin

na, gal oranžinio su rūžavais taškučiais ir nenorėčiau
dabar pas mus bus toks

Ratai pripučiami, priekinis fiksuojasi. Galima keisti padėtį į mamą ar nuo mamos. Būda mažinasi/didinasi. NUgarėlė reguliuojasi geležiukais, fiksuotos nugarėlės padėtys.
Pirmagimis važinėjo su tokiu

lopšiukas išimamas toks
fantastiškas vežimas, nors priekinis ratas nesisukiojo ir buvo gan sunkus. Ieškodama vežimo antrajam, dairiausi bent jau panašaus. Pirmasis gimė spalio gale, tai vežime žiemą pravaikščiodavom ir po 3-4 val lauke. Nesušąlo. Vėjas neperpūtė. Vėliau transformavom į sportinuką. Deja, subyrėjo vieno rato detalė (pavadinkim a la guoliu), pataisyt nebebuvo įmanoma. Pirkom ne naują (puseserė išaugo, tad perėmėm), lenkų gamybos, tai ne koks firminis. Naujas toks tada kainavo 550lt. Važinėjau ir džiaugiaus - kaip tankas per visur. Ant šono dar Jeep parašyta buvo, tai taip ir vadindavom. Kartą pradūriau padangą, nuvariau į padangų montavimą ir paprašiau, kad prakiurusią džipo padangą sulopytų. Reikėjo matyti meistrų veidus, kai mano džipą pamatė
Tai pirkom tokį.

Prasikeikiau. Daugiau nepirkčiau ir priešui nesiūlyčiau. Su važinėjimu viskas gerai, bet tie nugarėlei reguliuot šniūreliai yra totalus pravalas. Nors jį galima pirkti su tuo išimamu lopšiuku, leliukui išvis nepirkčiau

na, mokėjom tik 129lt, pirkom Jonely, tai negaila buvo. Juolab, kad atvažinėjom kažkur mažiau nei metus.
Aš angelas. Tikrai. Tik skraidyti su šluota greičiau ir patogiau.