QUOTE(knatalja @ 2008 12 29, 13:53)
Su praėjusiom Šv. Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais Metais!
Gerai, jau gerai ir aš prisipažinsiu, mes jau prieš šventes įsigijome vežimėlį.
Nežinau, ar mūsų pasirinkimas atitiko ir toliau atitiks mūsų mažylio ir mūsų su tėveliu poreikių.
na nusipirkot tai nusipirkot, bet dėl nesisiukiojančių ratų....

turbut suprasti apie ką aš kai pavažinėsit

ir dėl autokėdutės ir vaikučio nešiojimo ant rankų...labai smagu, kad įsivaizduojate, kad su vaikučiu ant rankų labai lengva...deja deja...aš dar nei karto nebuvau su vaikučiu ant rankų pas daktarę

kodėl? todėl, kad tikrai labai sunku su mažu leliuku ant rankų, jo nei padėt kažkur negali, nei pati nusirengt, nei registratūroj kažką pasirašyt, be to vaiko svoris auga, sunku laikyti, o jei dar reikia už daktarės durų pasėdėti, o vaikas leispta kaip nori miego

kol atvažoiuojam vaikas užmiega autokėdutei, tai aš jį su visa kėdute ant ratų ir keliaujam iki daktarės, ir jei reikia palaukti už durų, man nekyla jokių problemų, nes vaikas ramiai sau miega, aš galiu nusirengti paltą, pasiimti kortelę

laukiamuosiuose nėra sofkučių ant kurių būtų galima paguldyti leliuką, o ir tokiose vietose kaip poliklinikos nelabai ir norisi kūdikį kažkur guldyti...na, bet tai jūsų sprendimas, bet tikrai nemanau, kad pasirinkot optimalų, sėkmės besivėžinant
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2008 12 29, 15:01)
O gal kas galit is patirties pasakyti, ar gerai ir patogu tokia važiuokle, kur priekiniai ratai dvibubi? Ar turi kokių pranašumų prieš paprastą keturratį?
pavyzdziui
nemanau,kad būtų kažkokie super duper pranašumai, svarbu,kad ratai sukasi aplink savo ašį