Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlio pasirinkimo kriterijai ir strategija

QUOTE(knatalja @ 2008 12 29, 18:21)
Taip  biggrin.gif  tik be gelyčių.  mirksiukas.gif 
Šiaip Riko firmos puslapis http://www.riko.pl  cool.gif

Ju spalvos labai thumbup.gif wub.gif
tik man asmeniskai amortizacija nelabai patinka ir remas atrodo silpnokas, bet cia tik mano asmenine nuomone.
Realiai matant ir isbandant ji, gali buti vel visai kita nuomone, nei ziurint foto ax.gif blink.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir as vezimelio pirkimo patirtimi. turim mes vezimuka is triju daliu. perkant vezimuko butent ir ieskojom, kad butu galima integruoti auto kedute ant vaziuokles. taip pat svarbu buvo, kad butu ne pats sunkiausias variantas, kadangi mes gyvename 6 aukste, o lifto nera. svarbu, kad gerai kompaktiskai susilankstytu, kadangi mes daznai vazinejame dar ir su suniu, tad musu universalo gale turi sutilpti ir vokieciu aviganis ir vezimelio vaziuokle. man buvo svarbu, kad butu manevringas, kadangi gyvename mieste, pravazumas cia visur geras, o parduotuvese tie manevringi ratukai yra nepakeiciamas dalykas. taciau pasirode tie manevringi ratukai uzsifiksuoja ir kuo puikiausiai mes vazinejames ir misku. tai dabar ne negaliu pagalvoti apie vezimuka, kurio ratai visi didziuliai ir nesisukiojantys, kad ant kiekvieno posukio reiketu kilnoti vezima. siaip ieskojome, kad ratukai butu nepripuciami, nes prisiklausem, kad daznai juos priputineti reikia, o ir prakiura karts nuo karto, tad ieskojome, kad ratai butu nepripuciami, bet guminiai (nes minksciau vaziuoja) ir dideli. taciau dabar manau, kad pripuciami ratai anokia beda, nes vis tik minskciau su jais vaziuoja, nors pakratymas maziukui patinka, greiciau uzmiega lotuliukas.gif ne pas kutinis kriterijus buvo kaina. ir radome toki, kad viska atitiktu, bet va mazius jau isaugo lopsi ir auto kedute.
labai liudna, nes auto kedute ant ratuku yra nepakeiciamas dalykas thumbup.gif o dabar teks pirkti auto kedute nuo 9 kg ir dar veziotis visa vezima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruggiagele: 30 gruodžio 2008 - 11:10
QUOTE(Ruggiagele @ 2008 12 30, 12:07)
pasidalinsiu ir as vezimelio pirkimo patirtimi. turim mes vezimuka is triju daliu. perkant vezimuko butent ir ieskojom, kad butu galima integruoti auto kedute ant vaziuokles. taip pat svarbu buvo, kad butu ne pats sunkiausias variantas, kadangi mes gyvename 6 aukste, o lifto nera. svarbu, kad gerai kompaktiskai susilankstytu, kadangi mes daznai vazinejame dar ir su suniu, tad musu universalo gale turi sutilpti ir vokieciu aviganis ir vezimelio vaziuokle. man buvo svarbu, kad butu manevringas, kadangi gyvename mieste, pravazumas cia visur geras, o parduotuvese tie manevringi ratukai yra nepakeiciamas dalykas. taciau pasirode tie manevringi ratukai uzsifiksuoja ir kuo puikiausiai mes vazinejames ir misku. tai dabar ne negaliu pagalvoti apie vezimuka, kurio ratai visi didziuliai ir nesisukiojantys, kad ant kiekvieno posukio reiketu kilnoti vezima. siaip ieskojome, kad ratukai butu nepripuciami, nes prisiklausem, kad daznai juos priputineti reikia, o ir prakiura karts nuo karto, tad ieskojome, kad ratai butu nepripuciami, bet guminiai (nes minksciau vaziuoja) ir dideli. taciau dabar manau, kad pripuciami ratai anokia beda, nes vis tik minskciau su jais vaziuoja, nors pakratymas maziukui patinka, greiciau uzmiega  lotuliukas.gif ne pas kutinis kriterijus buvo kaina. ir radome toki, kad viska atitiktu, bet va mazius jau isaugo lopsi ir auto kedute.
labai liudna, nes auto kedute ant ratuku yra nepakeiciamas dalykas  thumbup.gif  o dabar teks pirkti auto kedute nuo 9 kg ir dar veziotis visa vezima...

bet kaip supratau sita vezimeli jau pardavinejat? g.gif ir rasot, kad sportines dalies nenaudojot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2008 12 30, 11:24)
bet kaip supratau sita vezimeli jau pardavinejat?  g.gif  ir rasot, kad sportines dalies nenaudojot?  g.gif

tikrai taip. atvirai pasakius pardavinejam grynai del finansiniu sumetimu. reikia jau auto kedutes nuo 9 kg, maitinimo kedutes, reikia jau maniezo... gaila pardavineti, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruggiagele: 01 sausio 2009 - 13:16
QUOTE(Mylia @ 2008 12 29, 14:01)
O gal kas galit is patirties pasakyti, ar gerai ir patogu tokia važiuokle, kur priekiniai ratai dvibubi? Ar turi kokių pranašumų prieš paprastą keturratį?

pavyzdziui

user posted image

mano nuomone, maži ratukai visada minusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(knatalja @ 2008 12 29, 13:53)
Su praėjusiom Šv. Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais Metais!

Gerai, jau gerai ir aš prisipažinsiu, mes jau prieš šventes įsigijome vežimėlį.  tongue.gif
Nežinau, ar mūsų pasirinkimas atitiko ir toliau atitiks mūsų mažylio ir mūsų su tėveliu poreikių.  g.gif

na nusipirkot tai nusipirkot, bet dėl nesisiukiojančių ratų.... doh.gif turbut suprasti apie ką aš kai pavažinėsit smile.gif ir dėl autokėdutės ir vaikučio nešiojimo ant rankų...labai smagu, kad įsivaizduojate, kad su vaikučiu ant rankų labai lengva...deja deja...aš dar nei karto nebuvau su vaikučiu ant rankų pas daktarę smile.gif kodėl? todėl, kad tikrai labai sunku su mažu leliuku ant rankų, jo nei padėt kažkur negali, nei pati nusirengt, nei registratūroj kažką pasirašyt, be to vaiko svoris auga, sunku laikyti, o jei dar reikia už daktarės durų pasėdėti, o vaikas leispta kaip nori miego doh.gif kol atvažoiuojam vaikas užmiega autokėdutei, tai aš jį su visa kėdute ant ratų ir keliaujam iki daktarės, ir jei reikia palaukti už durų, man nekyla jokių problemų, nes vaikas ramiai sau miega, aš galiu nusirengti paltą, pasiimti kortelę smile.gif laukiamuosiuose nėra sofkučių ant kurių būtų galima paguldyti leliuką, o ir tokiose vietose kaip poliklinikos nelabai ir norisi kūdikį kažkur guldyti...na, bet tai jūsų sprendimas, bet tikrai nemanau, kad pasirinkot optimalų, sėkmės besivėžinant 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2008 12 29, 15:01)
O gal kas galit is patirties pasakyti, ar gerai ir patogu tokia važiuokle, kur priekiniai ratai dvibubi? Ar turi kokių pranašumų prieš paprastą keturratį?

pavyzdziui

user posted image

nemanau,kad būtų kažkokie super duper pranašumai, svarbu,kad ratai sukasi aplink savo ašį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 01 01, 18:53)
na nusipirkot tai nusipirkot, bet dėl nesisiukiojančių ratų....  doh.gif turbut suprasti apie ką aš kai pavažinėsit smile.gif ir dėl autokėdutės ir vaikučio nešiojimo ant rankų.......

pritariu 100 proc drinks_cheers.gif negaliu ne pagalvoti apie visus 4 stabilius ratus. labai patogu priekiniai besisukiojantys ir kedute integruojama ant vezimuko ratu. gaila, kad kedutes ilgam neuztenka... kai mes ieskojome vezimuko tai buvo svarbiausi kriterijai.
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 01 02, 00:53)
pritariu 100 proc  drinks_cheers.gif negaliu ne pagalvoti apie visus 4 stabilius ratus. labai patogu priekiniai besisukiojantys ir kedute integruojama ant vezimuko ratu. gaila, kad kedutes ilgam neuztenka... kai mes ieskojome vezimuko tai buvo svarbiausi kriterijai.

nesisukantys ratai, nesamonė tikrai...kai reikia žmonių minioj kokioj pardėj manevruoti, tai kai ratai sukasi tai ir to būna sunku, o jei neisuka, nugi be šansų krepšelį neštis ir vežimą tuo pačiu stumti... doh.gif o žmonės kaip gyvuliai nežiūri,kad mama su vežimuku eina, dzin visiems, lipa per galvas ir tiek...na kėdutę naudojam jau daugiau nei 6 mėn, nors mano vaikutis prie didesnių leliukų, manau naudosim iki kol pats pradės normaliai sėdėti. Greičiausiai nuo gamintojo priklauso kėdutės talpa biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes ir busimosios mamytes.
As irgi laukiuosi. Laukiuosi pirmojo vaikelio. Reikia vezimelio. Perskaiciau visa tema ir absoliuciai neisivaizduoju VISTIEK, kokios vezimuko reikia naujagimiui.
As pati buvau galvojusi kad naujagimiui iki kokiu maziausiai puses metu (paskaiciau cia kad iki 9 men) reikia lopsio, o paskui galima pirkti sedima su reguliuojama padetim.
Mes gyvename ne LT, Ziemu saltu cia nebuna. Gyvename name. Kaip suprantu tada nereikia isvis atsizvelgti i svori. Nes cia nei lifto, nei laiptines ir nei nieko. Nes vezima reikes iskelti tik is masinos ir ikelti tik i masina.
Paskaiciau bet kad beveik niekas neidejo nuotrauku.

Tai pasakykite smile.gif konkreciai, koki vezima pirkti smile.gif

As apie juos absoliuciai neismanau, bet isivaizduoju kad turi buti dideliais ratais (man estetiskai maziukai nepatinka, o dar paskaiciau kad su didesniais ir pravazumas geresnis ir siaip jie geresni).
Lopsys + kas?
Triratis ar keturratis manau nelabai svarbu ir nenoriu gilinti visu ginco del ratu skaiciaus. kad tik visa kita atitiktu tai ko reikia kudikiui.
Idekite nuorodu ar nuotrauku. Aciukas :*
Atsakyti
QUOTE(Pugute @ 2009 01 03, 21:36)

Tai pasakykite smile.gif konkreciai, koki vezima pirkti smile.gif

Na cia tema daugiau apie pacius kriterijus, kas kokius reikalawimus keliam busimam wezimeliuj. Ar i ka atkreipti demesi. Norint tau patarti butu gerai zinoti keleta dalykeliu... pwz. finansines galimybes, kada gims waikelis (cia jau pastebejau kad geguzes pradzioj lyg!?) gywenimo buda gal tiksliau koks jis bus gimus waikeliuj, na man pwz. dauguma wezimeliu netinka del gywenimo budo ir aplinkybiu - mes daug keliaujam del to wienas is kriteriju kuri as keliu yra wezimelio uzimama wieta bagazineje. mirksiukas.gif Turbut idealiausias wariantas butu pradzioj pirkti dideli gulima wezimeli kad ir toki user posted image kur ir metuku waikas jame telpa o jau atsiradus dideliam noruj sedeti issirinkti koki sportinuka arba sketuka. Wel gi tokio pasirinkimo minusu begalybe... jis tinkamesnis sesliai gywenantiems ir daugiau pesciomis wisur waiksciojantiems, turintiems nuosawa nama ir pan. Na cia tik pamastymai ne siulymas biggrin.gif Jeigu jusu atweju yra nekeliami jokie reikalawimai tai tada reiktu rinktis pagal firmos patikimuma ir wezimelio dizaina ax.gif Nes kalbant apie kietus lopsius - ju dydis realiai wisu wienodas + - 2 cm ir kiti skirtumai yra daugiau wizualus nei praktiski. Na nzn kur jus gywenat, bet ispanijoj ne su ziburiu nerasi uniwersalo taigi ne wiska iseina ir nusipirkti ka issirinktum bigsmile.gif
Del tu rekomendaciju ir pan. tai galiu pasakyti tiek kas tinka wienam nebutinai tiks ir tau, aisku ir atwirksciai. Taigi kas ka be patartu reiktu paciai atsirinkti kas yra tinkama butent tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2008 12 28, 16:57)
sveikos,

po ilgu svarstymu pagaliau ir as isigijau pirmaja lialiaus transporto priemone  rolleyes.gif

net pati nustebau, kad radau -atitinkanti keliamus reikalavimus  bigsmile.gif

= lopsinukas
= sportinukas dedasi i abi puses
= sportinukas turi visiskai gulimas padetis
= palyginti lengvas  rolleyes.gif

dar nustebau, kad lengvai susilanksto, galima prisipirkti ir autokedute, lengvai nusiima lopsinukas bei sportinukas, palyginti nedaug sumokejau (650 lt), dar gavau garantija metams....

zodziu net nesitikejau, kad toki vezimuka galejau aptikti turguje  bigsmile.gif  dab belieka sulaukti lialiuko  ax.gif

va, netycia aptikau intike kad toks vezimelis jau pardavinejamas
tik kazkaip labai jau daug nori.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 01 16, 20:58)
va, netycia aptikau intike kad toks vezimelis jau pardavinejamas
tik kazkaip labai jau daug nori..  doh.gif

O kokia čia firma, kažkaip neįžiūriu blush2.gif
Atsakyti