Aš iš esmės pritariu
Godaivai
Pats geriausias variantas lopšinis vežimas ir paskui geras sportinukas

. Tik tas lopšys turėtų būti didelis ir erdvus (pvz.: kaip Peg Perego), kad vaikiukas tikrai bent jau iki 6 mėn. tilptų. Mažo, siauro ir trumpo lopšiuko pirkti neapsimoka

, nes jis vos keliems mėnesiukams. Tokiu atveju jau geriau iškart geras sportinukas tik su pilnai gulima padėtim. Tarkim aš turėjau BC Windoo, tai jame tik iki 4 mėn tilpom

, o paskui pirkom sportinuką su pilnai gulima padėtim ir ten vežiojom dar nesėdintį klecką.. Jam buvo daug geriau nei lopšyje, nes erdvu, gali nesuvaržytas judėti, apsiversti ant šono, o nenorint miego pusiau sėdimoj pozicijoj stebėti pasaulį
O kas dėl universalų, tai tikrai retas atvejis, kad su jais nuo.. iki... pravažinėtų

. Paprastai tėvai vaikeliui išmokus sėdėti perka normalų sportinuką ar skėtuką, nes universalus daiktas niekada neatlieka geriau tos funkcijos kaip atskiras tik tam tikram atvejui pritaikytas daiktas...
Man išvis pats nepraktiškiausias variantas pirkti vezima 3in1, t.y. kur ant to pačio rėmo dedasi visos vežimo dalys.. Lopšys tai dar lopšys, ir autokėdutė patogu, kad užsimontuoja, bet tos sėdimos dalys, kurios užsideda ant to paties rėmo paprastai būna tokios nepraktiškos, miniatiūrinės - tiesiog lentutė apvilkta medžiaga

. Taip, kad patarimas iš mano pusės perkant tokį vežimą, imti tik dvi dalis: lopšį ir autokėdutę, o sportinės dalies, kuri dedasi ant to paties rėmo iškart neimkit, pamatysit kaip paaugus veikeliui norėsis normalaus sportinuko, o ne tos "lentutės" užsifiksuojančios ant rėmo