Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlio pasirinkimo kriterijai ir strategija

Britax, labai gera firma, o ju kedutes is viso aukstumoje. Esu maciusi ta modeli gyvai, tik trirati. Vertas demesio. Dar panasus yra Upa baby vista, raso irgi, kad super kokybe.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 07, 14:59)
Britax, labai gera firma, o ju kedutes is viso aukstumoje. Esu maciusi ta modeli gyvai, tik trirati. Vertas demesio. Dar panasus yra Upa baby vista, raso irgi, kad super kokybe.

tik aš nesupratau, man regi jo vien važiuoklės svoris apie 12 kg... jei taip tai sunkus - trirati irgi žiūrėjau. Viena keturati esu radus LT...
Bet sena modeli. nedeveta
Atsakyti
Gamintojas pateikia kaip sportinuko svori, o kaip is tikro, kad nebutu vel kokia optine apgaule, reik gyvu atsiliepimu ieskot g.gif Nors neatrodo, kad galetu koki 15 kg traukt.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 07, 15:18)
Gamintojas pateikia kaip sportinuko svori, o kaip is tikro, kad nebutu vel kokia optine apgaule, reik gyvu atsiliepimu ieskot  g.gif Nors neatrodo, kad galetu koki 15 kg traukt.

puslapyje rašo tiesiog 12 kg. Britax'o puslapyje turiu omeny. Rusi6kame puslapyje esu radus kad šasi be ratų sveria 11,7 kg.
Tai čia labai daug. Nes taip išeina kad Mutsy 4 rider light (su nepripu2iamais ratais) yra lengvesnis. (8,6 berods)

kol nepardaviau pasvėriau klaiskinį pp rėmą. NU tai irgi ant kokio 1,5 kg sunkesnis nei aprašyme. g.gif Nu aš kažkaip jau seniau buvau itarus kad mano pliko lengvesnis už ta šasi smile.gif
Atsakyti
As irgi britaxo psl ziurejau, o ten raso, kad pushchair 12 kg, nu kaip ir sportinis reiskia, ne vaziuokle. Nu bet sitas teisingo svorio nesakymo bajeris mums senai zinomas. Jei tai tik vaziuokle, tada daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 07, 15:34)
As irgi britaxo psl ziurejau, o ten raso, kad pushchair 12 kg, nu kaip ir sportinis reiskia, ne vaziuokle. Nu bet sitas teisingo svorio nesakymo bajeris mums senai zinomas. Jei tai tik vaziuokle, tada daug  g.gif

radau negausią britaxų temą, tai pasiklausiau meginų kas turi jau.

Rašo kad lengvas, nu gal ant 15 kg nesakys kad lengvas biggrin.gif

O tu važinėji su triračiu kaip suprantu. Ar važinėjai.. kaži kaip stabilumas kokio miško parko takeliais?.. apskritai su triračiu. g.gif
Atsakyti
As vazineju su triraciu. Man nera geresnio vezimo ir mano vyrui butent triratis slalomas is visu kiek turejau pats paciausias. Nevirsta jie siaip sau, nu nebent staigu labai koki posuki darytum - ta prasme, kad pvz koks vaikas paiima vezima vezt ir taip ciut ne bigom koki 90 laipsniu posuki sugalvoja padaryt, tada tikrai galima apverst, bet taip jauciu ir keturrati apverstum. Jei mazi berniukai neraliuos su vezimu, triratis tikrai saugu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 07, 17:12)
As vazineju su triraciu. Man nera geresnio vezimo ir mano vyrui butent triratis slalomas is visu kiek turejau pats paciausias. Nevirsta jie siaip sau, nu nebent staigu labai koki posuki darytum - ta prasme, kad pvz koks vaikas paiima vezima vezt ir taip ciut ne bigom koki 90 laipsniu posuki sugalvoja padaryt, tada tikrai galima apverst, bet taip jauciu ir keturrati apverstum. Jei mazi berniukai neraliuos su vezimu, triratis tikrai saugu wink.gif

triratis kaip suprantu dažnai tam būna, kad būtų ir ratai dideli ir svoris mažesnis...?
Atsakyti
Ir prie viso to manevringesnis wink.gif
Atsakyti
triratis triraciui nelygu.
gitulia minejo uppa baby vista, drauge jav turi tai labai giria. i ji galima antra sedyne montuot. bet vel gi man kliuna ta sportinuko sedyne neistiesiama.....
Atsakyti
Man nesciai kliudavo gamako tipo sedynes, bet po to kai paturejau bugaboo, man tokios sedynes labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
na taip, bet nuo kokiu 3,5men nelabai i tokia sedyne smile.gif mano nuo tokio amziaus lopsiuko atsisake, stiebesi ziureti aplinka. del to dziaugiuosi kad neinvestavau daug i lopsiuka... tokia mano patirtis, jei buciau kokia emmaljunga pirkus tai jau vien del sukistu tukstanciu reiktu migdyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 07 lapkričio 2011 - 20:10