Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlio pasirinkimo kriterijai ir strategija

QUOTE(Agatka @ 2011 11 07, 20:04)
na taip, bet nuo kokiu 3,5men nelabai i tokia sedyne smile.gif mano nuo tokio amziaus lopsiuko atsisake, stiebesi ziureti aplinka. del to dziaugiuosi kad neinvestavau daug i lopsiuka... tokia mano patirtis, jei buciau kokia emmaljunga pirkus tai jau vien del sukistu tukstanciu reiktu  migdyt biggrin.gif

mano 5 mėn lopšiuko atsisakė, tai ieškojau pilnai ištiesiamo smile.gif Žiūrėjo į priekį, pasaulis visas prieš akis. Ramu smile.gif
Atsakyti
vat taip ir buna daznai, kad to lopsio nedaug reikia, o tie kas nusiperka brangu tvirtina kad vos ne iki metu migde, tai be abejo as gal irgi taip elgciaus kad pateisint pinigus biggrin.gif. manoji stiebes ziuret, bet manes nematant verke, vis kas isgasdindavo, tai dede baisus maximoj tai suo didelis tai bobute kokia tiuti puti ajajaj,ko gi verki vaikeli, o ji dar labiau i asaras biggrin.gif nemego kai lindo i akis. ir siaip nepatinka man kai kiti ziuri kai miega vaikas, todel sportinukas man patinka veidu i mane kol vaikas mazas. beje, budama parodoj patrypciojau aisku ir prie stokke, tai i sportinuka isideda toks paminkstinimas, kad maza vaikeli det kuris dar nesedi, gaunas principas panasus i autokedute tik labiau lygus ir kojytes gautusi truputi pakeltos, tai tiktu ir nuo 3-4men. o paaugus isimi ir sodini sau vaika smile.gif bet brio fainiau rieda negu stokke!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 07 lapkričio 2011 - 22:57
Mano broliene nusipirkusi Milli Way vezimuka ir be galo dziaugiasi dideliu lopsiu. Vaikui jau 10men o ji vis dar lopsyje ji veza i lauka ir jis is kart uzmiega. Aisku kai pasodina i sortine dali tai vaiaks dairosi, viskuo domisi, bet nepamiega. As esu uz didelius lopsius turincius vezimus smile.gif
Atsakyti
As taip pat mastau apie milli way vezimuka ir jo charakteristikoje raso, kad lopsio ilgis 85cm. tai cia didelis labai smile.gif jei vaikas miega lopsyje tai labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2011 11 09, 22:26)
Mano broliene nusipirkusi Milli Way vezimuka ir be galo dziaugiasi dideliu lopsiu. Vaikui jau 10men o ji vis dar lopsyje ji veza i lauka ir jis is kart uzmiega. Aisku kai pasodina i sortine dali tai vaiaks dairosi, viskuo domisi, bet nepamiega. As esu uz didelius lopsius turincius vezimus smile.gif

man taipogi pasiteisino erdvus lopšys smile.gif Miegas ten - komfortiškas, gali vaikiukas rankutes atmetęs, ant šonelio atsigult, kojas į šonus atverst, jokie diržai pasimuistymų nevaržo. O sportinuke - viena poza prikaustytas, surištas - ir tai miego saldesnio nepadaro schmoll.gif Maniškė lopšy pietų miegodavo iki 7 mėn., vėliau tiesiog nebetilpo. Šiaip lopšys labai tinka, jei pietų miegelius norėsit lauke praleist - o po parduotuves ar šiaip pramogaut - užsidėdavom sportinę dalį. Jei lauke migdyti nežadat, tai aišku - tuomet to lopšio gal ir neprireiks.
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif noreciau patarimo.zaviuosi klasikiniaias vezimais.pati gyvenu pirmamae aukste,tad svoris nera labai aktualus,bet dauk keliaujame,tai kaip suprantu toks vezimas uzimtu dauk vietos.vaikas gims kovo menesi,nusiziuretas vezimas su dideliu lopsiu,bet sportine dalis nekokia.kaip su prantu mums rudeniui ir ziemai bus ji labiausiaireikalinga.galvojau pirkti poto lengva skietuka,bet ziemai,jis kaip ir netinkamas.esu pasimetusi ir net nezinau i ka man atkreipti demesi,kaip suprantu labiau orentuotis i sportini nei i lopsi.bet pastebejau kad dazniausiai,tie is dvieju ar 3 daliu sportinukai buna mazi.o mums saltuoju laiku teks nemazai prsirenkti.
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2011 11 16, 15:36)
man taipogi pasiteisino erdvus lopšys  smile.gif Miegas ten - komfortiškas, gali vaikiukas rankutes atmetęs, ant šonelio atsigult, kojas į šonus atverst, jokie diržai pasimuistymų nevaržo. O sportinuke - viena poza prikaustytas, surištas - ir tai miego saldesnio nepadaro  schmoll.gif Maniškė lopšy pietų miegodavo iki 7 mėn., vėliau tiesiog nebetilpo. Šiaip lopšys labai tinka, jei pietų miegelius norėsit lauke praleist - o po parduotuves ar šiaip pramogaut - užsidėdavom sportinę dalį. Jei lauke migdyti nežadat, tai aišku - tuomet to lopšio gal ir neprireiks.

Mano pirmasis turejo maza lopsi, todel buvo daug problemu sportinuke miegoti. Todel dabar dairausi vezimo su dideliu lopsiu, nes vaikas gims anksti pavasari, o noresisvisa vasara ir net rudeni lopsyje, gryname lauke migdyti, todel sirdis linksta prie Milli vezimuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele666 @ 2011 11 16, 18:03)
sveikos mamos 4u.gif noreciau patarimo.zaviuosi klasikiniaias vezimais.pati gyvenu pirmamae aukste,tad svoris nera labai aktualus,bet dauk keliaujame,tai kaip suprantu toks vezimas uzimtu dauk vietos.vaikas gims kovo menesi,nusiziuretas vezimas su dideliu lopsiu,bet sportine dalis nekokia.kaip su prantu mums rudeniui ir ziemai bus ji labiausiaireikalinga.galvojau pirkti poto lengva skietuka,bet ziemai,jis kaip ir netinkamas.esu pasimetusi ir net nezinau i ka man atkreipti demesi,kaip suprantu labiau orentuotis i sportini nei i lopsi.bet pastebejau kad dazniausiai,tie is dvieju ar 3 daliu sportinukai buna mazi.o mums saltuoju laiku teks nemazai prsirenkti.

O koki konkreciai klasikini vezima nusiziurejote? Gal ta sportine dalis ne tokia jau ir bloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele666 @ 2011 11 16, 19:03)

Man musu lopsinio vezimelio sportine dalis irgi atrode ne kokia. nesiruosiau ja naudotis, bet kai atejo laikas persesti i spotinuka (i ji beje persedome 11 men. smile.gif) supratau, kad nenorio jokio lengvesnio, manivengesnio. Nusipirkome vasarai sportini, bet ne skietuka (didesni, edvesni). tai zinokite po vasaros vel riedame su senu sportimuku, nes mane nervina amortizacojos stoka (vaikas pastoviai katomas) ir tai, kad vezimelis per daug atodaytas (sorry, nezinau kaipteisingai parasyti (norisi, kad vaikas labiau butu apsaugotas nuo vejo). o valdyti mano sunkuju, nemanevringa sportimuka su klasikene vaziuokle man lengviau, negu ta lengvaji. Tai gi jokiu budu daugiau nesinrinksiu lengvesnio ir mazesnio. Nei man, nei vaikui nepatogu su tokiu smile.gif Aisku, cia tik toms, kurioms svois nesvarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaura @ 2011 11 14, 20:47)
As taip pat mastau apie milli way vezimuka ir jo charakteristikoje raso, kad lopsio ilgis 85cm. tai cia didelis labai smile.gif jei vaikas miega lopsyje tai labai patogu.

85 cm tai jau laaabai daug ir cia greiciausiai isorinis lopsio ilgis, vidinis turetu buti mazesnis. Musu lopsys tikrai labai didelis, o jo vidinis ilgis tik 79-80 cm.

Beje, geguze gimsinciam vaikui pirkciau kuo didesni lopsi, nes atsalus orams vaikas gali buti, kad dar miegos lopsyje, opats bus jau paauges ir reikes daugiau rubu ir apklojimo. Musu sunelis gime birzelio pradzioj, lopsiuka buvom issirinke, kurio ilgis apie 74 cm ir atsalus orams i ji nebetilpom. Issikraustem i senaji seses vezima ir ten kuo puikiausiai toliau miegam ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Laukiuosi pirmojo kudikio ir jau gaunu tiek informacijos, kad galva baigia apsisukt. Siuo metu mastau apie vezimeli. Vaikiukas gims birzelio pradzioje, gal patartumete kokie verti demesio. Gyvenu nuosavame name (vietos uztektinai), salia parkas, taciau ir labai megstam su seima keliaut. Pasidalinkit savo patirtimi, nes besilaukianciu ar pagimdziusiu draugiu siuo metu neturiu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vtb: 22 lapkričio 2011 - 15:39
QUOTE(vtb @ 2011 11 22, 16:37)
Sveikos mamytes,
Laukiuosi pirmojo kudikio ir jau gaunu tiek informacijos, kad galva baigia apsisukt. Siuo metu mastau apie vezimeli. Vaikiukas gims birzelio pradzioje, gal patartumete kokie verti demesio. Gyvenu nuosavame name (vietos uztektinai), salia parkas, taciau ir labai megstam su seima keliaut. Pasidalinkit savo patirtimi, nes besilaukianciu ar pagimdziusiu draugiu siuo metu neturiu sad.gif

o kokia suma domina? nes kainos tai iki kosminiu prieina biggrin.gif
siaip gan nesunku issirinti turetu buti...
Atsakyti