QUOTE(karamele666 @ 2011 11 16, 19:03)
sveikos mamos

noreciau patarimo.zaviuosi klasikiniaias vezimais.pati gyvenu pirmamae aukste,tad svoris nera labai aktualus,bet dauk keliaujame,tai kaip suprantu toks vezimas uzimtu dauk vietos.vaikas gims kovo menesi,nusiziuretas vezimas su dideliu lopsiu,bet sportine dalis nekokia.kaip su prantu mums rudeniui ir ziemai bus ji labiausiaireikalinga.galvojau pirkti poto lengva skietuka,bet ziemai,jis kaip ir netinkamas.esu pasimetusi ir net nezinau i ka man atkreipti demesi,kaip suprantu labiau orentuotis i sportini nei i lopsi.bet pastebejau kad dazniausiai,tie is dvieju ar 3 daliu sportinukai buna mazi.o mums saltuoju laiku teks nemazai prsirenkti.
Man musu lopsinio vezimelio sportine dalis irgi atrode ne kokia. nesiruosiau ja naudotis, bet kai atejo laikas persesti i spotinuka (i ji beje persedome 11 men.

) supratau, kad nenorio jokio lengvesnio, manivengesnio. Nusipirkome vasarai sportini, bet ne skietuka (didesni, edvesni). tai zinokite po vasaros vel riedame su senu sportimuku, nes mane nervina amortizacojos stoka (vaikas pastoviai katomas) ir tai, kad vezimelis per daug atodaytas (sorry, nezinau kaipteisingai parasyti (norisi, kad vaikas labiau butu apsaugotas nuo vejo). o valdyti mano sunkuju, nemanevringa sportimuka su klasikene vaziuokle man lengviau, negu ta lengvaji. Tai gi jokiu budu daugiau nesinrinksiu lengvesnio ir mazesnio. Nei man, nei vaikui nepatogu su tokiu

Aisku, cia tik toms, kurioms svois nesvarbu