Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

Pritariu daugumos nuomonei drinks_cheers.gif Nesiruošiu savo jaunikaičio ševeliūros gadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa sakant as taip pat labai laukiu,kada uzaugs tie plaukuciai rolleyes.gif
Atsakyti
Plaukų nukirpimas jų struktūrs nekeičia,ji užkoduota genuose ir čia nieko nepadarysi, kas genomo nulemta tą vaikutis ir turės, galima ir skust ir kirpt,bet tikrai ne būtinai bus gražūs plaukai. mirksiukas.gif
Atsakyti
aš savo vyresniajam buvau nukirpus beveik plikai su mašinėle. ir tikrai - plaukai ataugo storesni. daugiau tų plaukų neatsirado aišku, bet pats plaukas toks storesnis tvirtesnis ataugo. ir spalva tamsesnė ataugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 19 kovo 2007 - 21:41
Sveikos 4u.gif O aš iki metų savo vyresniajam nekirpau plaukų, nors galejau, nes buvo jų daug[kaip ir dabar]. Labai seniai, kada man suėjo lygiai vieneri metukai, ax.gif mano mama pirmą kartą nukirpo man paaugusį kuokštelį plaukučių ir išsaugojo. Dabar aš kartais į jį pasižiūriu ir taip šilta širdy pasidaro. Tai kad turiu ir savo vyresnėlio ''metukinį'' kuokštelį. Dabar eilė jaunėlio..
Atsakyti
Mes kirpsim savo maze kai sueis metukai, juk nuo to blogiau nebus, nes dabar labai jau nelygiai uzaugo vienur ilgi, kitur trumpi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutemaza @ 2007 03 19, 19:16)
Plaukų nukirpimas jų struktūrs nekeičia,ji užkoduota genuose ir čia nieko nepadarysi, kas genomo nulemta tą vaikutis ir turės, galima ir skust ir kirpt,bet tikrai ne būtinai bus gražūs plaukai. mirksiukas.gif

Na as taip kazkaip pagalvojau logiskai. Juk pvz mums skutant plaukus sakykim nuo koju, jie atauga storesni ir tvirtesni. tai ir su leliuko plaukuciais kazkas panasaus turetu but?Juk dabar jie tokie kaip pukeliai rolleyes.gif
Atsakyti
Iki metukų nekirpom plaukučių ir net nežinau kada kirpsim. Surišu gumute lendančius į akytes plaukučius ir tiek. O plaukų sruogelę irgi žadu išsaugoti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos supermamytes 4u.gif Mano dukryte gime ilgais ir tankiais graziais plaukais, bet kas pamato, tai is kart nuliudina, kad vistiek jie nuslinks. Mums trecias menesiukas ipusejo, bet plaukuciai vis dar yra, tuoj akytes pasieks, bet vis dar laukiu kada jie nuslinks. Tai kaip cia yra, nuslenka tie plaukuciai su kuriais gimsta leliukai, o gal jie palaipsniui slenka ir nauji auga, nes bijau kad mazyle nebutu plika jei visi staigiai islinks verysad.gif
Atsakyti
Manau kad jei iki to laiko nenuslinko tai ir nebenuslinks mirksiukas.gif mano dukrytė gimė su plaukučiais, bet neilgais tai dalis jų nuslinko o dalis ne, bet visiškai plika nebvo. Matosi, kad auga nauji plaukučiai ant priekio yra likusi viena sruoga nenuslinkusi tai tie plaukai yra gerokai ilgesni už kitus lotuliukas.gif Taigi mano dama madinga visi plaukai trumpi, o vien plona sruogytė (kokie 7 plaukai ) iki antakiuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis irgi gime ilgais plaukais, nuslinko keli plaukiukai prieky ir nussitryne pakausis, bet visi kiti liko lotuliukas.gif
Atsakyti
manau visi tikrai nenislinks mirksiukas.gif nuslinks tie kurie turi nuslinkti bet tikrai ne visi mirksiukas.gif , nors manoji gime su ne per daugiausia plauku bet dalis slinko, nu bet vistiek nebuvom plikos schmoll.gif
tai gi, nepergyvenk ir maziau klausyk kas ka sako 4u.gif gal jie pavydi tavo aukseliui ilgu kasu g.gif
Atsakyti