Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai, plaukučiai....

QUOTE(Soy @ 2010 07 22, 14:14)
Gali buti, kad ir liks raudonplauke, buna gi koks giminej kazkada va ir islenda smile.gif O galgi ir pasikeis. Mano gime juoda, o dabar priauge blondinisku sruogu jau biggrin.gif
Tai gal pastebi nes grazu? Visada zmones pirma pastebi tai kas ryskiausia, gal jums paciai tik atrodo, kad ziuri 'vos ne su uzuojauta' g.gif Na jei jau kas pasakytu, kad cia kazkas blogo ar negrazaus tai pasakyciau pora zodziu tam zmogui. Nors gal net vargintis sakyt kazko nereiktu, akivaizdu, kad toks zmogus neturi nei takto, nei supratimo ir isvis trumpai tariant yra asilas.
Siaip tai maziausiai del plauku spalvos jaudintis reiktu, grazi, sveika mergyte ir ko daugiau noret smile.gif
Beje mano aplinkoj kaip tik daug kam raudonplaukes labai grazios smile.gif

tai matyt,kad kazkada kazkur tas genas buvo, klaidziojo ir atklydo pas mus,nes kai abieju giminej vien tamsus plaukai,tai mes ir stebejomees:)))bet matyt kazkuri karta,kurios mes jau nematem ir neatsimenam turejo ta plauka:))as labai dziaugiuosi savo vaiku,ji puiki grazi mergaite wub.gif o jusu vaikiukui kitos spalvos sruogytes kada pasirode,kokio amziaus maziukas kai buvo?
Atsakyti
Dabar galvoju g.gif Apie 4 menesi gal kazkur pradejo augt nauji sviesus g.gif
Beje senieji irgi neisslinko, tiesiog nauji auga, tai marga kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 22 liepos 2010 - 14:23
QUOTE(Soy @ 2010 07 22, 15:19)
Dabar galvoju g.gif Apie 4 menesi gal kazkur pradejo augt nauji sviesus g.gif
Beje senieji irgi neisslinko, tiesiog nauji auga, tai marga kol kas biggrin.gif

man taip keista,kad is juodu plaukuciai pasidaro balti, neisivaizduoju,kaip tas procesas vyksta:)))turbut mazyle juokingai dabar atrodo:)))
Atsakyti
QUOTE(Niaria @ 2010 07 22, 15:25)
man taip keista,kad is juodu plaukuciai pasidaro balti, neisivaizduoju,kaip tas procesas vyksta:)))turbut mazyle juokingai dabar atrodo:)))

Ner tokio labai didelio kontrasto, nes tie juodi irgi nukastonejo iki 4 men biggrin.gif Bet tokia kaip dazyta sruogom atrodo smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif maniske gime ryškiai geltonais ( tr i ryžumą plaukučiais) o dabar matau, kad ataugineja balti balti plaukučiai wub.gif
Atsakyti
Musu visi vaikai gime su juodom kasom. biggrin.gif Bet augant didyn, plaukuciai issiviesejo, tai dabar truputi i ruduma-pilkuma tokie, bet nera sviesus. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Sorry kad cia truputi ne i tema, bet
turiu klausimeli: vaziuoju i mamu vasaros stovykla, as ir mano mazylis, gal kas dar nori prisijungti? nes nuolaida duoda kai su drauge vaziuoji, o mano draugės nei viena negali sad.gif
daugiau info siame puslapyje facebooke Mamų Stovykla
arba man i az smile.gif lauksiu ziniu!
Atsakyti
QUOTE(Niaria @ 2010 07 22, 11:14)
Sveikos,mamos smile.gif
Seniai skaitineju si puslapi,bet rasau pirma karta smile.gif
Susiradau sia tema apie plaukucius,nes labai aktuali mums si tema smile.gif Mano mergytei 3menesiukai bus pirmadieni, gime ilgais ir visu musu nuostabai graziai tariant ''ryzais'' plaukuciais ir melynom akytem smile.gif as pati esu tamsiai rudu plauku ir rudai zaliu akiu, vyras juodu plauku ir tamsiai rudu akiu, kai islindo musu vaikas, buvom nustebe, kad mergyte atsinese tokios spalvos plaukucius:)))tiesa sakant,del to siek tiek pergyvenam,vyras bijo,kad mergyte bus pravardziuojama, as taip pat turiu sioki toki nerima ir pykti,kad musu visuomeneje tokiu plauku zmones priimami labai nepalankiai,isskiriami is kitu ir pasiepiami...turiu vilties,kad plaukuciai keisis,bet jau trys menesiai jie nei slenka nei tamseja nei svieseja..gal skamba negraziai, bet mamos,turincios ''ryziukus'' tikrai supras.atsibdo visu reakcija susitikus: ''oi,kokie plaukai'', ''oi, jusu mergaite biski ryzoka''.visi ziuri vos ne su uzuojauta, kad cia vaikas gime raudonais plukais...niekas pirmiausia nepamato,kokia mergaite grazi, kokios grazios jos akytes ir lupytes, pimiausia pastebi plaukus..mane tai tikrai erzina ir kartais skaudina, nors paciai mano dkryte labai grazi ir super miela ir tie plaukuciai jai puikiai tinka wub.gif

o musu kleckas kai gime, buvo pilki plaukiukai, na, gal su trupuciu atspalvio varinio smile.gif o nuo 6 savaites kazkur pasidare ryskesni. Dabar jau 7,5 men ir niekas nepasikeite, tad manau, kad greiciausiai nebepasikeis ir pas jus spalva. O siaip tai siulau nekreipti demesio i pasaliniu nuomone ir isprusima mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis gime su keliais tamsiais plaukuciais, o dabar auga gana sviesus plaukai..nors musu visu gana tamsus plaukai, manau paskui patamses, na bet jau vyresnelio plaukai pasidare tamsiai rudi kokiu 2 metu
Atsakyti
O musu mazyle gime su visai trumpais plaukais. Dabar mums jau virs 5 men., bet plaukuciu vis dar visai mazai sad.gif kasdien ziuriu, kokia cia spalva bus smile.gif As - blondine, vyras - tamsut tamsutelis. O vaiko plauku spalva, anot musu, kinta, priklausomai nuo apsvietimo thumbup.gif Zodziu, labai laukiu kasu, tada busiu tikra, i kuria puse pasuko 2.gif
Atsakyti
musu mazyle gime su plonuciais plaukuciais, kur momenelis buvo mazai plaukuciu tai vyras vadino Brigitėlę Praplikusiu kinu. Aš mulatė, tėvelis baltas tiesiais storais tamsaus kaštono plaukais, mano fizzy plaukai -nu kaip kad buna moteriškes chemini darosi kad purūs butų plaukai. Tai vat 3 menesiukai jau merginai bet auga po truputi plaukiukai tiesūs tamsiai kaštonines spalvos, apie joki garbanojimasi dar ner kalbos bigsmile.gif Nuplikt nenupliko.

Beje ar jusu vaikiukui slenka vienas kitas plaukelis? Aš kartais randu keleta plaukeliu kur ji miega (Vitamina D geriam )
Atsakyti
As iki metuku nekirpau, nes man grazu ilgesnes garbanos, o ne skusta galva. Kai pradejo lyst i akytes tai iki dabar tebepakerpu patrumpinu galiukus ir tiek. O jei dar butu dukryte isvis nekirpciau, risciau kasytes, palmytes. Nors ir ilogesniem plaukam reikia daugiau prieziuros, nes isivelia ir kramtoske kokia ar pan. Bet man kai vos ne nuskusti vaikai labai baisu doh.gif
Atsakyti