Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

ka manot apie tokius, velnia spamaciau isymelyjau, bet kai kurie sako kad jie nlb.. ka manot?
Atsakyti
mergaites prasau padekit apsispresti,mano vestuves liepos vidury ir nezinau ka pasirinkti ar basutes ar batelius. pasimeciau kas butu graziau ir patogiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2008 02 21, 20:30)
ka manot apie tokius, velnia spamaciau isymelyjau, bet kai kurie sako kad jie nlb.. ka manot?

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2008 02 21, 21:38)
mergaites prasau padekit apsispresti,mano vestuves liepos vidury ir nezinau ka pasirinkti ar basutes ar batelius. pasimeciau kas butu graziau ir patogiau  unsure.gif

tu nesuk galvos bateliai ar bazutes, ziurek modeliukus, ka pamatysi kad patiks ta ir jamk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2008 02 21, 21:47)
tu nesuk galvos bateliai ar bazutes, ziurek modeliukus, ka pamatysi kad patiks ta ir jamk smile.gif

aciu taip ir padarysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na o cia mano bateliai...Ikeliu juos jusu teismui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2008 02 21, 21:30)

kur tokius rast?? wub.gif wub.gif wub.gif amn labai grazus tik jeigu patogus, groziu tai nerealus mano akiai
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2008 02 21, 20:38)
mergaites prasau padekit apsispresti,mano vestuves liepos vidury ir nezinau ka pasirinkti ar basutes ar batelius. pasimeciau kas butu graziau ir patogiau  unsure.gif

mano manymu yra taip: jei suknele labai lengva, atvira, prikolna kokia ar tiesaus zuvytes modeliuko tai labiau tiks basutes, be to visada manisu kad jei tuokiamasi CMB tai geriau rinktis zaismingesnius rubus bei priedus.

Jei suknyte truputi pusta,klasikinio modelio, ar labai elegantiska tai geriau bateliai. be to pagalvok apie kojines ar jas devesi su basutem? ir kaip baznycioje atrodytu?
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2008 02 21, 06:30)

Įspūdingi... smile.gif ir žaismingi ir puošnūs labai.... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmutute @ 2008 02 21, 08:19)

Labai gražūs.... thumbup.gif jei ne paslaptis kur tokių reikia ieškoti?? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 02 21, 22:19)

LABAI LABAI grazus thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz palaikyma del bateliu... Na ir man jie pasirode tikrai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 02 22, 00:28)
mano manymu yra taip: jei suknele labai lengva, atvira, prikolna kokia ar tiesaus zuvytes modeliuko tai labiau tiks basutes, be to visada manisu kad jei tuokiamasi CMB tai geriau rinktis zaismingesnius rubus bei priedus.

Jei suknyte truputi pusta,klasikinio modelio, ar labai elegantiska tai geriau bateliai. be to pagalvok apie kojines ar jas devesi su basutem? ir kaip baznycioje atrodytu?

mano suknyte tokia nei visiskai pusta nei zuvytes formos ji tokia trapecijos formos smile.gif nu per viduriuka zodziu smile.gif jei rinkciausi basutes tai tikrai nebutu jokiu kojiniu o del bateliu tai galvoju kad tik nebutu liepos menesi labai karsta su jais ir nepatogu... emiliuxe, o tu manai kad baznycioj basutes ir kojos be kojiniu neestetiska? g.gif
Atsakyti