Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

kokius batukus beissirinktumete patarciau dar vienus tureti nenumatytam atvejui. (nes kiek buvau vestuvese tai jaunosios kruvinom kojom vaiksciojo vestuviu pabaigoje)..t.y, kazkokius zema pakulne ar be kulno, nes visa diena deveti nenesiotus batus tikrai reikia, kad jie butu geros kokybes ir idealiai tiktu,o taip retai buna, kitaip musu kojytes bus nusetos puslemis ar netgi krauju..taigi as tikrai planuoju pasiimti i vakarine dali kazkokius bekulnius batukus..
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2008 03 14, 21:53)
kokius batukus beissirinktumete patarciau dar vienus tureti nenumatytam atvejui. (nes kiek buvau vestuvese tai jaunosios kruvinom kojom vaiksciojo vestuviu pabaigoje)..t.y, kazkokius zema pakulne ar be kulno, nes visa diena deveti nenesiotus batus tikrai reikia, kad jie butu geros kokybes ir idealiai tiktu,o taip retai buna, kitaip musu kojytes bus nusetos puslemis ar netgi krauju..taigi as tikrai planuoju pasiimti i vakarine dali kazkokius  bekulnius batukus..

drinks_cheers.gif Zinau atveji, kai jaunuoji vakare soko i kedus lotuliukas.gif Nes nieko tinkamo nebuvo po ranka, o beto nelabai matesi po sukne. Nekilnojo suknes ir tiek mirksiukas.gif Bet uztat soko, ir linksminosi i valias. Soko i kedus, nes baisiai pritryne vestuviniai bateliai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
jeeeeeeeeeeeee turiu batelius jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovelyvixen @ 2008 03 14, 22:26)
jeeeeeeeeeeeee turiu batelius jau  blush2.gif

Prasome parodyti ir pasidziaugti su mumis ax.gif
Atsakyti
tikrai labai idomu pamatyti tuos batukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2008 03 14, 21:53)
kokius batukus beissirinktumete patarciau dar vienus tureti nenumatytam atvejui. (nes kiek buvau vestuvese tai jaunosios kruvinom kojom vaiksciojo vestuviu pabaigoje)..t.y, kazkokius zema pakulne ar be kulno, nes visa diena deveti nenesiotus batus tikrai reikia, kad jie butu geros kokybes ir idealiai tiktu,o taip retai buna, kitaip musu kojytes bus nusetos puslemis ar netgi krauju..taigi as tikrai planuoju pasiimti i vakarine dali kazkokius  bekulnius batukus..

thumbup.gif
Mano pusseserė per savo vestuves prasidėjus baliui persiavė savo storapadėm baltom šliurėm - suknelė ilga pūsta buvo, nieko nesimatė, tad galėjo neskaudamomis kojomis dūkti.
Aš irgi planuoju kaip atsarginį variantą turėti kokią nors jau patikrintą avalynę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 15 kovo 2008 - 08:23
QUOTE(Alborada @ 2008 03 14, 20:53)

Oi cia mano amzina beda doh.gif visada nauji batai nutrina.. tai jau dabar vakarais vis pavaikstau po namus.. pasipurskiu batu pratempimo purskaliuku.. nenoriu vaikscioti su kruvinom kojinem doh.gif
Atsakyti
ech, o as vis dar paieskose blink.gif
nebeismanau jau kur ziureti, o noriu tokiu perlamuriniu, ne baltu, taij ojoj kaip sunku
Atsakyti
Aš taip pat jau išsirinkau savo vestuvinius batelius smile.gif
tik nuotrauka netikusi, šiaip jie neryškios sidabrinės spalvos, bet nuo blico pilki atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2008 03 15, 21:45)
Aš taip pat jau išsirinkau savo vestuvinius batelius smile.gif
tik nuotrauka netikusi, šiaip jie neryškios sidabrinės spalvos, bet nuo blico pilki atrodo  doh.gif

Labai dailus wub.gif O kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2008 03 14, 20:53)

man ir tokia mintis kilus
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 03 06, 18:18)
O su tokiais turbut butu galima visa diena ir visa nakti sokti  mirksiukas.gif

kokie faini batukai? o gal žinai kur galima tokius nusipirkti smile.gif nes man reikia tik ant mažo kulno arba geriausiai be jo... mano MB tokio ūgio kaip aš, tai su aukštakulniais atrodytume tikrai nekaip... doh.gif
Atsakyti