Įkraunama...
Įkraunama...

Vienašlaičiai namai

QUOTE(westa @ 2007 08 10, 19:29)
ne į temą ale pakėlei nuotaiką  thumbup.gif

bonda
Atsakyti
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 08 10, 19:31)

vietini, tu ką , mane persekioji ? g.gif manes tokie vietiniai tipai nedomina, jei ką smile.gif
Atsakyti
Man labai gražu thumbup.gif Manau ir praktiška mirksiukas.gif
Atsakyti
na mano namas taip pat vienslaitis, bet visai ne inkilas, nes stogo visai nematyti biggrin.gif
taciau atrodo kieciau nei eilinis klasikinis(dvislaitis) nutinkuotas ar apkaltas lentom namas. kiekvienam savo ir skonio sumetimu ir pinigines turinys.
jei statyciau kita nama tai butu inkilas, nes mano varijantas klaikiai perbrangus, jei buciau stogo nepaslepusi tai murijant klinkeriu buciau sutaupiusi apie 3500vnt klinkerio plytu. o dabar man sumurijo 15000vnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 16 rugpjūčio 2007 - 15:31
ką reiškia paslėpei stogą-jis smalinis?
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2007 08 16, 15:25)
na mano namas taip pat vienslaitis, bet visai ne inkilas, nes stogo visai nematyti  biggrin.gif
taciau atrodo kieciau nei eilinis klasikinis(dvislaitis) nutinkuotas ar apkaltas lentom namas. kiekvienam savo ir skonio sumetimu ir pinigines turinys.
jei statyciau kita nama tai butu inkilas, nes mano varijantas klaikiai perbrangus, jei buciau stogo nepaslepusi tai murijant klinkeriu buciau sutaupiusi apie 3500vnt klinkerio plytu. o dabar man sumurijo 15000vnt.

pas mus irgi turejo buti didesne dalis stogo paslepta, man labai grazu taip buvo wub.gif bet bestantant ir murininkai ir togdengiai perkalbejo del visokiu vargeliu su tuo susijusiu-tai ir asidarem inkilini varianta biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat ruosiames statyti vienslaiti nama.Nors man patinka ir vienslaiciai ir kiti.Kambariai del stogo nuolydzio nenukencia, priklauso kaip suprojektuotas.Pas mus zemojoje dalyje bus laiptai ir balkonas.O del namo populiarumo su mada nesuspesi keiciasi medziagos, technologijos....Juk ne stogo konstrukcija viska lemia,o bendras architekturinis vaizdas.Pas mano tevus stogas dvislaitis,bet yra detaliu,kurios dabar nebemadingos, taigi dabar ji butu sunku parduoti.Tas pats gali buti ir po 10m...tad ar verta jaudintis del ateities.
Atsakyti
QUOTE(Rimokas @ 2007 08 10, 09:23)
www.pabaltijonamai.lt  . Jeigu norit nedidelio namuko - siulyciau pasidairyt i austriska puslapeli - http://www.novy-haus...02vqc0qtfifd615
mano nuomone - yra vertingu projektu ...

Peržiūrėjau projektus, nu, ieškantiems mažo namo, arba sodo (80 kv.), manau yra tikrai vertų dėmesio projektų bigsmile.gif
Atsakyti
Manau vertetu atgaivinti tema, juk statybu sezonas jau pradetas 4u.gif
Atsakyti
Kadangi statom namą savo rankomis-dvišlaitis ir dar su kokiais atsikišimais pasidaro labai sunkiai įgyvendinamas, dabar rinkčiausi tik vienšlaitį, nors patinka labiau dvišlaičiai..Daug paprasčiau montuoti vienšlaitį.
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2007 08 10, 10:07)
O paskui grize skundziasi, kad uzsienyje merginos "baisios", o lietuvaites grazios ir prisiziuri.
kas liecia namus tai uzsienyje tie vienslaiciai tikrai nepopuliarus.

Žiūrint kokiam užsienyje ax.gif JAV tai tikrai nelabai populiarūs, bet va neseniai teko būti Graikijoj - tai ten praktiškai visi vienšlaičiais stogais namai. Ir Suomijoj teko nemažai jų matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Va toks namas man svajone blush2.gif

user posted image

user posted image

Tik apdaila labai jau egrazi, va su klinkeriu kitaip atrodytu, dar virsu dekoratyviniu tinku ir butu va wub.gif Ba tas medis labai apsilupa doh.gif

Vidus:
user posted image

user posted image

Nu viskas man jame super, ner prie ko prikibt wub.gif langai sako tie kampiniai, tai labai sunku daryt, bet juk galima daryt ne kampinius, o tik viena prie kito, vat tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 13 balandžio 2008 - 11:21