Mes galvojam statyti vienslaiti nama

QUOTE(jringiene @ 2007 08 07, 14:42)
o mes jau baigiam pasistatyti vienaslaiti nama

Kodel taip tylu
nejaugi fantazija dingo

cia panasu kad ginami ne pliusai, o savo namo projektai. juokinga, kai imat tyciotis vieni is kitu. joks cvia ne darkymas su tokiu nuosaikiu projektu kaip vienslaitis namas, geriau pasiziurekit i minetus bokstelius, trikampiu langiuniu kalna name ar israitytus iskarpytais krastais namus.
grazu ir dvislaiciai, jei protingi, grazu ir vienaslaiciai. beje, pastariesiems tikrai didelis privalumas yra ekonomiskai isnaudota erdve, ne tik stogo pigumas ar brangumas. ie jei tai mada, sakyciau gan protinga, o ka jus tada kalbat apie tokius, kurie is viso be slaito. statybininkai patyre sake kad jie dar geriau
grazu ir dvislaiciai, jei protingi, grazu ir vienaslaiciai. beje, pastariesiems tikrai didelis privalumas yra ekonomiskai isnaudota erdve, ne tik stogo pigumas ar brangumas. ie jei tai mada, sakyciau gan protinga, o ka jus tada kalbat apie tokius, kurie is viso be slaito. statybininkai patyre sake kad jie dar geriau
gal dar kas turit koki tinklapy, be jau minetu, kur galima rasti vienaslaiciu, neitinka, ka randam

QUOTE(agniux911 @ 2007 08 10, 08:39)
gal dar kas turit koki tinklapy, be jau minetu, kur galima rasti vienaslaiciu, neitinka, ka randam 

www.pabaltijonamai.lt . Jeigu norit nedidelio namuko - siulyciau pasidairyt i austriska puslapeli - http://www.novy-haus...02vqc0qtfifd615
mano nuomone - yra vertingu projektu ...
dar maciau atrodo www.euronamas.lt(arba euronamai).pabandyk

QUOTE(Rimokas @ 2007 08 10, 08:23)
www.pabaltijonamai.lt . Jeigu norit nedidelio namuko - siulyciau pasidairyt i austriska puslapeli - http://www.novy-haus...02vqc0qtfifd615
kad ten neina suprasti tos turku kalbos...kaip ji priristi Lietuvoje?
Papildyta:
QUOTE(nise @ 2007 08 10, 08:27)
neieinu i ju tinklapi
as uz vienaslaiti nama:) jis praktiskas,greitai statosi,jokiu ten gudrybiu.tik pasirenki kvadratura ir vidaus isplanavima.visur ir DANIJOJ ir AIRIJOJ ir kitur(zmones ziuri praktiskumo) o ne prabangos -kaip mes LIETUVIAI.atsistato vilas ,o paskui stebisi kaip cia apvagineja ir panasiai.patys parodo ,kad ziurekit as koks blatnas ir namas mano toks sustras.........vat ir.tik LIETUVIAI VISUR RODO PRABANGA.MUSU MERGINOS uzsienyje ir tai be kablu,makijazu i darba ar i gatve neina...bet jau po truputi gryzta tos tendencijos,kad viskas turi buti paprasta ,ekonomiska ir miela SAU PACIAM:)
QUOTE(nusisypsok:) @ 2007 08 10, 08:51)
as uz vienaslaiti nama:) jis praktiskas,greitai statosi,jokiu ten gudrybiu.tik pasirenki kvadratura ir vidaus isplanavima.visur ir DANIJOJ ir AIRIJOJ ir kitur(zmones ziuri praktiskumo) o ne prabangos -kaip mes LIETUVIAI.atsistato vilas ,o paskui stebisi kaip cia apvagineja ir panasiai.patys parodo ,kad ziurekit as koks blatnas ir namas mano toks sustras.........vat ir.tik LIETUVIAI VISUR RODO PRABANGA.MUSU MERGINOS uzsienyje ir tai be kablu,makijazu i darba ar i gatve neina...bet jau po truputi gryzta tos tendencijos,kad viskas turi buti paprasta ,ekonomiska ir miela SAU PACIAM:)
man keista kai siuos projektus meta kaip moderna. nepasitvirtina ir ta klasika visur, juolab, kiek ten erdves neisnaudota, o as tikrai mastau apie taupesni nama, nes babkiu kiek nori neina skirti, darai ekonomija tada
QUOTE(nusisypsok:) @ 2007 08 10, 09:51)
.MUSU MERGINOS uzsienyje ir tai be kablu,makijazu i darba ar i gatve neina...bet jau po truputi gryzta tos tendencijos,kad viskas turi buti paprasta ,ekonomiska ir miela SAU PACIAM:)
O paskui grize skundziasi, kad uzsienyje merginos "baisios", o lietuvaites grazios ir prisiziuri.
kas liecia namus tai uzsienyje tie vienslaiciai tikrai nepopuliarus.
QUOTE(Vyckaju @ 2007 08 10, 10:07)
O paskui grize skundziasi, kad uzsienyje merginos "baisios", o lietuvaites grazios ir prisiziuri.
ne į temą ale pakėlei nuotaiką