QUOTE(Sirduliuke @ 2008 01 08, 12:48)
kai vyras pries 3 ar 4 metus pradejo vest musu buhalterija ir as ziurejau pesimistiskai. Nesupratau kam to reikia juk atrodo ir taip mazai leidzavom sau. bet kai po keletos mensiu atsisedau ir patirinejau islaidas paaiskejo kad labai net nemazai pinigu iesina ant visokiu mazmaziu kuriu per menesi prisiperki nemazai uz tai ir sumele susidaro kaip ir maistui nueini ir cia suriukas cia sausainukas cia saldainukas vienas antras tecias prie kasos kramtoske sokoladas ir ttt gale menesio kai pamati akys isoksta o nafik cia reikejo tu sudeliuku.
as dabar laikausi tokios taktikos kai ka perku , nesvarbu ar tai maistas ar tai daigtas, visada 10 sykiu pergalvoju ar tikrai man reikia ar negaliu apseiti ir niekda neperku taip staiga sugalvojau ir imu. grieztai pagal sarasa kuris namie gerai apgalvotas.
Nu matai, aš jau ne kartą tas buhalterijas vedžiau ir žinau kur pinigai nukeliauna. Ale bėda ta, kad jie vis tiek nukeliauna

Dėl to mane dabar domina KAIP PADARYTI, kad nenukeliautų. Sąrašiukas jau išmėgintas daiktas ir tikrai padeda

Bet perteklius piniginėje sąrašiuką neretai pakoreguoja papildomais pirkiniais
Išvada: reikia kombinuoti visus metodus, nes vieno stebuklingo nėra, bet visi kartu duoda neblogų rezultatų