Įkraunama...
Įkraunama...

Taupymo ypatumai

Uzsukau ir as i sia tema, nes istiko krize biggrin.gif siandien, kai jos visos sventes praejo, paskaiciavau pinigu balansa, tai atmetus mokescius pragyvenimui liko 400 litu iki vasario vidurio doh.gif negaliu patiketi, kad tiek pinigu isleidom - vyro alga uz 2 menesius doh.gif dabar teks susiimti ir tik todel, kad norejosi neskaiciuoti ir pasidovonato geras dovanas blush2.gif
Atsakyti
sveikos, maniau cia man vienai su 400lt teks gyventi iki vasario pradzios... doh.gif
bet guodzia tai kad saldiklis zapaso pilnas mesos, bulviu yra bus is koses, burokeliu yra bus salotu... tai manau is bado nemirsim... ir be skanestu galima apseit... sveikiau bus. vaikui sulciu nusprendziau nepirkti, labai skanu is svieka pertrintos spanguoles su cukrumi.... perkosi ir gaunasi skaidrius, be tirsciu... vaikas per sventes atsidziaugt negalejo.
manau kad galima sutaupyt, tik reikia daugiau tam laiko skirti. 4u.gif
Atsakyti
o 400 Lt tai čia kam? tik maistui ar viskam? mokesčiam ir t.t.? Jei tik maistui tai daug, jei pvz ir komunaliniams tai mažai Liko.

Aš šiaip kai viską sumoku lieka mažai iki kitos algos.ir žymiai mažiau nei 400 Lt
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 01 02, 13:47)
o 400 Lt tai čia kam? tik maistui ar viskam? mokesčiam ir t.t.? Jei tik maistui tai daug, jei pvz ir komunaliniams tai mažai Liko.
Aš šiaip kai viską sumoku lieka mažai iki kitos algos.ir žymiai mažiau nei 400 Lt

400 lt maistui daug?tai kiek zmoniu tavo nuomone gali isgyvent?
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 01 02, 12:47)

O tie mažiau nei 400 Lt lieka ir maistui, ar čia maistas jau apmokėtas? g.gif

Aš tai vis skreginu skreginu, bet maistui man nepavyksta mažai išleist doh.gif Arba tenka kęsti MB priekaištus, kad nieko nėra namie valgyt doh.gif
Atsakyti
Na pernai kai gyvenom su dukra dviese tik maistui per menesi isleisdavom 100 Lt cia be bulviu, morku, burokeliu ir mesos. Jos atsivezdavau is kaimo.
O dabar turbut daugiau isleidziu g.gif

O mažiau lieka viskam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 01 02, 14:53)
Na pernai kai gyvenom su dukra dviese tik maistui per menesi isleisdavom 100 Lt cia be bulviu, morku, burokeliu ir mesos. Jos atsivezdavau is kaimo.
O dabar turbut daugiau isleidziu  g.gif

O mažiau lieka viskam  verysad.gif

O kokius jūs patiekalus gaminat? g.gif
Atsakyti
ivairius: sriubos, mėsos patiekalai žuvies, makaronai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 01 02, 15:52)
ivairius: sriubos, mėsos patiekalai žuvies, makaronai.. rolleyes.gif

O galima receptų, išskyrus sriubas? blush2.gif Man jau visai atšoko fantazija nuo tų gaminimų doh.gif Ir dar imu galvoti, kad be reikalo išsilepinau saviškį, bo dabar šlamščia viską iš eilės, tik paskui pareiškia "Buvo skanu, bet gal daugiau šito nedaryk" lotuliukas.gif O man skanu ir norėčiau vėl g.gif
Atsakyti
Na as kazkaip retai pagal receptus gaminu. Imu ka turiu ta dedu ir tiek ziniu.

siaip dukra labai megsta ,akaronus ir koses tai jai verdu ir pati valgau.
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 01 02, 17:50)
Na as kazkaip retai pagal receptus gaminu. Imu ka turiu ta dedu ir tiek ziniu.
siaip dukra labai megsta ,akaronus ir koses tai jai verdu ir pati valgau.

o tai su kuo makaronus valgo?
Atsakyti
Man tai pastaruoju metu fantazija visai atbuko - žiūriu į pilną šaldytuvą ir nesugalvoju ką valgyt padaryt doh.gif renkuosi rūbus ir neturiu žalio supratimo prie ko juos dėvėsiu, tai neperku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti