QUOTE(Delfija @ 2008 11 25, 08:42)
ir pas mus tas pats...nesinori visada to paties...kartais susiplanuoji, o pasirodo, kad visia nenori...paprasciausiai reik ismokt PC nueit tik prie tos lentynos, kas yra reikalinga...pro zodzius AKCIJA reikia praeiti
ai, pro akcijas aš paprastai nesunkiai praeinu. nebent tai yra kažkokie naudojami dalykai, kurių ne už ilgo prisireiks, pvz., skalbimo milteliai. na, kartais būna dalykų, kuriuos ketinu nusipirkti, bet ilgai neperku, nes nerandu už man priimtiną kainą, taip buvo su rankšluosčiais, o va praeitą savaitę Norfoj radau net už labai priimtiną kainą (akcija buvo

), patiko išvaizda ir kokybė, o už 4 ranšluosčius kūnui (2 didžiausių dydžių) sumokėjau ~20 Lt
dabar tokių pirkinių, kur noriu, bet nerandu už man priimtiną kainą, sąraše yra tokie druskos ir pipirų malūnėliai
šiuo metu dar man akcijoms labai padeda atsispirti tai, jog neturim savo namų ir vietos visokiems daiktams laikyti, tai esu tiesiog priversta nepirkti, nes vis tiek žinau, kad nebus kur padėt
dar pramokau prieš pirkdama pagalvoti, ar tikrai man to daikto reikia, o gal panaudosiu kartą ar du ir tuomet liks numestas kampe gulėt.
ir taip, mažesnėse parduotuvėse tikrai išeina pigiau lankytis

aš dažniausiai apsipirkinėju nedidelėse vietinėse Iki, Rimi ar Norfoj, o neseniai buvau Akropolio Maximoj, tai akys apraibo prie įėjimo nuo visko. kaip moviau iš tos parduotuvės kuo greičiau