Įkraunama...
Įkraunama...

Taupymo ypatumai

QUOTE(**violeta** @ 2008 11 25, 11:00)
pas mane tas pat atrodo apsipirkai visai savaitei ir še tau kad nori tai to tai ano prireikia  doh.gif

va tokiais atvejais ir naudingos mazos parduotuveles...nuleki nusipirkt tik tai ko reikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 25, 11:02)
ai va, dar neseniai teko pastudijuot draugės, kuri taupo ir praktikuoja vieną savaitinį apsipirkimą Maximos Bazėj, čekį. tai apakau blink.gif  žmonės apsipirkę už 200 Lt, o pagrindinis maistas - sūreliai, jogurtai, džiūvėsėliai ir panašūs niekučiai blink.gif  aš savaitgalį apsipirkau gal už 250 Lt, bet tai pas mus šaldytuvas lūžta nuo daržovių ir vaisių, mėsos, sūrio, dešros, dar šio bei to nupirkta. o ten peržiūrėjau čekį ir nesupratau kodėl jie tai vadina savaitės didžiuoju apsipirkimu  unsure.gif

zinok ir pas mus panasiai... lotuliukas.gif mes nesam mesedziai...pas mus gali but ryte sureliai, popiet blynai su jogurtu, vakarienei kokie kiausiniai ar is varskes kas...vienintelis dalykas ko visada turi buti, tai LASINIAI lotuliukas.gif
Atsakyti
aš misliju, kad sūrelių taupančiųjų krepšelyje neturėtų būti tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 25, 11:08)
aš misliju, kad sūrelių taupančiųjų krepšelyje neturėtų būti tongue.gif  blush2.gif

na gal zmonem tai vienas is pasilepinimo budu...surelis pigiau, nei kavinej pavalgyt rolleyes.gif o ir akciju buna ax.gif mes juos labai megstam, bet be akcijos, nekyla ranka sumoket koki 1.30 Lt uz viena kasni... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 25, 10:08)
aš misliju, kad sūrelių taupančiųjų krepšelyje neturėtų būti tongue.gif  blush2.gif

Na nebent gerule akcija butu, nes kai surelio kaina 24 lt uz 1 kg doh.gif

Jau trecia sav priverstinai tupiu namie-vyksta nerealus taupymas ( na kitaip ir buti negali, nes siuo metu 4-iems + katinui, turi uztekti mano algos )
Apsiperkam penktadieni Maximoj-apie 160-200 lt, ir sav eigoj dukros paprasau nuperka koki batona, ar piena. Sedziu-buriu, gaminu, na is to kas yra, kepu pyragus, troskinius gaminu su daug morku, sriubytes. Pasirodo, reik trupucio ismones, ir nepriteklius netaps dideliu baubu, nors su juo daugauti ilgai nenoreciau, bet - yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 25, 09:02)
. o ten peržiūrėjau čekį ir nesupratau kodėl jie tai vadina savaitės didžiuoju apsipirkimu  unsure.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Delfija @ 2008 11 25, 09:06)

zinok ir pas mus panasiai... lotuliukas.gif mes nesam mesedziai...pas mus gali but ryte sureliai, popiet blynai su jogurtu, vakarienei kokie kiausiniai ar is varskes kas...vienintelis dalykas ko visada turi buti, tai LASINIAI  lotuliukas.gif

aš irgi visada perku sureliu ir jogurtu, nes mano vaiku tokie pusryčiai nieko daugiau nevalgo rytais va čia ir daugiausia išsileidžia doh.gif o dar suneliui reikia tik tam tikrus pirkti nes acetonas kila nuo kaikuriu doh.gif

QUOTE(aige @ 2008 11 25, 09:25)

Jau trecia sav priverstinai tupiu namie-vyksta nerealus taupymas ( na kitaip ir buti negali, nes siuo metu 4-iems + katinui, turi uztekti mano algos )
Apsiperkam penktadieni Maximoj-apie 160-200 lt, ir sav eigoj dukros paprasau nuperka koki batona, ar piena. Sedziu-buriu, gaminu, na is to kas yra, kepu pyragus, troskinius gaminu su daug morku, sriubytes. Pasirodo, reik trupucio ismones, ir nepriteklius netaps dideliu baubu, nors su juo daugauti ilgai nenoreciau, bet - yra kaip yra.

tai va gali dukra nusiusti čia susitaupo o aš turiu keliauti ir dar su vaikais doh.gif

pas mus irgi dabar taupymo režimas nes vyruis sumažino atlyginima verysad.gif tai maista kuri iš nieko
Atsakyti
Neissileisti per daug padeda vienas dalykas-pinigu nebuvimas. Kai daug turi, daug ir norisi. To betruko, kad daug dirbdamas, gerai uzdirbdamas neleistum sau gyventi taip, kaip nori ir GALI wink.gif
O jei jau labai nori taupyt, palik namuose kreditine, pasiimk koki simta ar du (priklausomai nuo to, kas tau atrodo nedaug rolleyes.gif ) ir gali apsipirkinet. Man tai akcijos buve nebuve, kai neturi ka namie valgyt neatsikasi kokio sudniekio...Nekalbu apie naudingas akcijas, tokiu irgi nemazai.
Mazose parduotuvese apsipirkineti pas mus nenaudinga-pasirinkimas mazas, esi priverstas pirkti produktus, kuriuos siulo. Daznai iseina brangiau nei PC. Dar-labai nemegstu nepazistamu parduotuviu-vaikstai vaikstai ratais, kol surandi reikalinga daikta, o pakeliui ant tiek nereikalingu daiktu uzsirauni, kad daznai pamirsti ir ko ieskojai laugh.gif O krepsys pilnas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 25 lapkričio 2008 - 11:05
Mazose parduotuvese apsipirkineti pas mus nenaudinga-pasirinkimas mazas, esi priverstas pirkti produktus, kuriuos siulo. Daznai iseina brangiau nei PC. Dar-labai nemegstu nepazistamu parduotuviu-vaikstai vaikstai ratais, kol surandi reikalinga daikta, o pakeliui ant tiek nereikalingu daiktu uzsirauni, kad daznai pamirsti ir ko ieskojai laugh.gif O krepsys pilnas...

drinks_cheers.gif

mums kazkaip pigiausiai sekasi apsiprekinti norfoj,taip pat propaguojam tuos didziuosius savaitinius apsipirkimus,kad paskui savaites eigoj lieka tik pieno,duonos nusipirkti mirksiukas.gif pradejus taupyti,teko gerokai perziureti pirkiniu sarasa ir isbraukti is jo visokius ale surelius,uzkandzius ir kitoki š... ir kartais net pagalvoju,kad pradejus taupyti pradejom maitintis kur kas sveikiau bigsmile.gif valgom daugiau kosiu,sriubu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 25, 09:08)

drinks_cheers.gif tik dukrytei perkam saldzius surelius bet tuose didesniuose pokeliuose mirksiukas.gif

QUOTE(aige @ 2008 11 25, 09:25)
Pasirodo, reik trupucio ismones, ir nepriteklius netaps dideliu baubu, nors su juo daugauti ilgai nenoreciau, bet - yra kaip yra.

saunuole 4u.gif

QUOTE(rainiukas @ 2008 11 25, 11:04)
O jei jau labai nori taupyt, palik namuose kreditine, pasiimk koki simta ar du (priklausomai nuo to, kas tau atrodo nedaug rolleyes.gif ) ir gali apsipirkinet. Man tai akcijos buve nebuve, kai neturi ka namie valgyt neatsikasi kokio sudniekio...Nekalbu apie naudingas akcijas, tokiu irgi nemazai.

per akcijas reikia pirkt tik tuos produktus, kuriuos ir tiap perki. pvz, buvo dabar akcija vaiku prekems 20 proc. tai nupirkau kelis pokus ir sutaupiau ir bus ramu kelis men thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 11 25, 13:31)
per akcijas reikia pirkt tik tuos produktus, kuriuos ir tiap perki. pvz, buvo dabar akcija vaiku prekems 20 proc. tai nupirkau kelis pokus ir sutaupiau ir bus ramu kelis men thumbup.gif

va taip ir aš elgiuosi drinks_cheers.gif ir visada pasižiūriu kokia 1 kg kaina, pas mus "Iki" yra surašyta, tuomet gali palyginti unsure.gif
Atsakyti
per akcijas reikia pirkt tik tuos produktus, kuriuos ir tiap perki. pvz, buvo dabar akcija vaiku prekems 20 proc. tai nupirkau kelis pokus ir sutaupiau ir bus ramu kelis men

drinks_cheers.gif taip butent ir as taip manau,kad labai svarbu atsirinkti ka pirkti per tas akcijas mirksiukas.gif o siaip daznai tenka stebeti,kad akcijines prekes zmones perka tik kad pirkti,pvz cia ne taip senai,primete maximoj konteineri saukstu su akcija,tai ir puola ir perka,masiskai,bet ar tikrai jei visi namie saukstu neturi doh.gif tos akcijos kai kuriems zmonem toki hipnotizuojanti poveiki turi,jei tik akcija,tai reik pirkt ir nesvarbu ka doh.gif
Atsakyti
mes ir taupome,nes paskutiniu metu nueidavom i maxima isleisdavom o valgyt kaip ir nera ko....dabar per pietu petrauka lekiu i turgely, darzoviu visokiu babulyciu prisiperku, mesos mazai valgom, tai belieka apsirpirkit smulkesnius dalykus ax.gif ir tikrai susitaupo nes pvz...darzoviu kainos kosmines, turgely per pus pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 11 25, 13:59)
darzoviu kainos kosmines, turgely per pus pigiau ax.gif

Pas mus tai kioskely prie namu pigiau negu turgelyje rolleyes.gif
Atsakyti