as is savo kirpejos isigijau sios firmos modeliavimui elastine guma, isbandziau vienkart patiko, ziuresiu kaip toliaus seksis

isbandziau ampulytes bet man kolkas nieko visiskai nesimato

QUOTE(Sunreja @ 2010 04 10, 16:23)

O kokia šitos kaina "Bige" arba salone S.Neries gatvėj? Kur dar galima įsigyt už geresnę kainą? Jeruzalės "Rimi" ji 50Lt

QUOTE(Victorious @ 2010 04 19, 19:10)
O kokia šitos kaina "Bige" arba salone S.Neries gatvėj? Kur dar galima įsigyt už geresnę kainą? Jeruzalės "Rimi" ji 50Lt 

Big'e mano ziniom - irgi 50 litu

Ar Klaipėdoje galima įsigyti milk shake gaminių? jei taip, tai kur?

QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 10, 20:10)
Pabandykit vokiskuose puslapiuose pasieskoti. As per e-bay susiradau viena kirpykla, kuri issipardavinejo sias priemones. Tai dabar laukiu ampulyciu ir kaukiu parvaziuojant. Vidutiniskai isejo po 3-4 eurus

QUOTE(Karakum @ 2010 04 20, 18:57)
Pabandykit vokiskuose puslapiuose pasieskoti. As per e-bay susiradau viena kirpykla, kuri issipardavinejo sias priemones. Tai dabar laukiu ampulyciu ir kaukiu parvaziuojant. Vidutiniskai isejo po 3-4 eurus 

Viena ampule 3 eurai ar ju rinkinys?
Snd pasiemiau

Sakykit, o jei tas purškiamas kondicionierius pas mano kirpėją 40 litų, tai čia pigu ar brangu? Nesiorientuoju aš plaukų priežiūros priemonių kainose

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 25, 10:51)
Sakykit, o jei tas purškiamas kondicionierius pas mano kirpėją 40 litų, tai čia pigu ar brangu? Nesiorientuoju aš plaukų priežiūros priemonių kainose 

tas kur 350ml? normali kaina,as pirkau uz tiek pat,ir keliuose vietose maciau uz sia kaina,pigiau niekur nemaciau