Įkraunama...
Įkraunama...

Milk shake

QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 25, 12:39)
tas kur 350ml? normali kaina,as pirkau uz tiek pat,ir keliuose vietose maciau uz sia kaina,pigiau niekur nemaciau drinks_cheers.gif  naudojasi gan ilgai smile.gif

Aha, tas kur 350ml, pirksiu tai vėliau, kai pabaigsiu nuplaunamus balzamus, arba tada kai eisiu plaukų aliejuko pirkti ax.gif tai renkuos ar vis dėlto milk shake jamt ar kitokį, bet irgi iš z'one concepts ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 25, 11:43)
Aha, tas kur 350ml, pirksiu tai vėliau, kai pabaigsiu nuplaunamus balzamus, arba tada kai eisiu plaukų aliejuko pirkti  ax.gif  tai renkuos ar vis dėlto milk shake jamt ar kitokį, bet irgi iš z'one concepts  ax.gif

as gal kada vel pirksiu si purskikli,patiko kad ilgam uzteko ,kaina nedidele,kvapas karameles wub.gif jis kondicionuoja kazkiek,bet man yra ir geresniu,pvz dabar turiu shvartzkopf moisture kick,tai po jo lengviau sukuojasi plaukai,bet jo maziau,200ml,greiciau issipurskia,o kaina irgi apie 40lt
o koki kita is zone galvojat imti?kas per aliejukas?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 25, 12:43)
Aha, tas kur 350ml, pirksiu tai vėliau, kai pabaigsiu nuplaunamus balzamus, arba tada kai eisiu plaukų aliejuko pirkti  ax.gif  tai renkuos ar vis dėlto milk shake jamt ar kitokį, bet irgi iš z'one concepts  ax.gif

Apie koki cia snekat? Gal galima butu foto? 4u.gif

As turejau si aliejuka-seruma, tai man nepatiko, jokio poveikio nedare mano siaustis megstantiems plaukams schmoll.gif Nors raso, jog tokius turetu suvaldyti... unsure.gif

http://www.z-oneconc...t.aspx?prdt=444
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 25, 14:20)
Apie koki cia snekat? Gal galima butu foto?  4u.gif
As turejau si aliejuka-seruma, tai man nepatiko, jokio poveikio nedare mano siaustis megstantiems plaukams  schmoll.gif Nors raso, jog tokius turetu suvaldyti... unsure.gif

http://www.z-oneconc...t.aspx?prdt=444

man sitas serumas pradzioj dare efekta ir atrode super, bet po kokio 4-5 karto visiskai baiges gerumas ir naudojau tik tam, kad sunaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 25, 14:20)
Apie koki cia snekat? Gal galima butu foto?  4u.gif

apie tokį smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 25 balandžio 2010 - 17:30
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 25, 18:29)
apie tokį smile.gif

aciuks.gif

O jus pries ji naudojat dar kondicionieriu ar tik isplaunat plaukus sampunu, nusausinat ir tepat si? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 balandžio 2010 - 18:45
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 25, 18:43)
aciuks.gif
O jus pries ji naudojat dar kondicionieriu ar tik isplaunat plaukus sampunu, nusausinat ir tepat si?  4u.gif

Aš jo pati dar neturiu, bet kirpėja naudoja, tai plovė šampūnu, tada balzamu, paskui drėgnus plaukus šituos išpurškė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 25, 18:43)
aciuks.gif

O jus pries ji naudojat dar kondicionieriu ar tik isplaunat plaukus sampunu, nusausinat ir tepat si?  4u.gif

purskiamas and isplautu dregnu plauku. man nedave jokio efekto, isskyrus stipru saldu karameles kvapa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 25, 18:48)
Aš jo pati dar neturiu, bet kirpėja naudoja, tai plovė šampūnu, tada balzamu, paskui drėgnus plaukus šituos išpurškė  ax.gif

Grizau ka tik is kirpejos, kalbejau su ja del tos priemones, jei cia ta pati permatomam buteliuke, tai sake nieko gero... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 25, 13:00)
o koki kita is zone galvojat imti?kas per aliejukas?

neatsimenu pavadinimo, kvepia kokosais labai skaniai, 100ml, nu bet nors užmušk neprisimenu pavadinimo, bet kirpėja sakė, kad ir už Milk shake geresnis ir klienčių nuomone ax.gif

QUOTE(Sunreja @ 2010 04 25, 20:38)
Grizau ka tik is kirpejos, kalbejau su ja del tos priemones, jei cia ta pati permatomam buteliuke, tai sake nieko gero...  unsure.gif  4u.gif

Man tai patiko, kai kirpykloj išpurškė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 25, 20:59)
Man tai patiko, kai kirpykloj išpurškė  wub.gif

O as issiploviau galva, uzsidejau pieno kauke ir dar whipped cream putom issitepiau plaukus, tai tokie minkstuciai....lengvuciai....skaniai kvepia.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 25, 20:38)
Grizau ka tik is kirpejos, kalbejau su ja del tos priemones, jei cia ta pati permatomam buteliuke, tai sake nieko gero...  unsure.gif  4u.gif

na bent jau ir man jinai buvo nieko gero. tiksliau apskritia jokio poveikio isskyrus kvapa.
Atsakyti