Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Qashqai

QUOTE(SonataNav @ 2008 05 11, 23:17)
Gal ir gera cia masina uz tokius pinigus, bet jos dizainas tai tikrai tragiskas, ypac siaubingai atrodo priekis su "issprogusiomis akimis" ir jokia spalva nepades siai masinai atrodyti taip paik atrodo pvz. RAV4. Zodziu nori gero ir grazaus daikto turi ir moketi atitinkamai - nebuna stebuklu uz maza kaina.

Nu sorry, bet dizainas tai čia jau skonio reikalas... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2008 05 13, 09:28)
Nu sorry, bet dizainas tai čia jau skonio reikalas...  doh.gif  lotuliukas.gif

Sutinku.
Ir seip perkantiems sita auto kaip dzipuka siulau susimastyt ba tai tikrai tik aukstesnis miesto masiniukas o toli grazu ne rav 4 kurem beja iki dazipo ir tolokai, nors jis man patinka, bet jis jau priklauso kitai kainu kategorijai g.gif nei mes ligevomies.
O tiems kam idomu kaip sekasi vezinbtis tai galiu pasakyt kad gale ir pas mane kazkas barskena, bet jauciu sulauksiu metinio servizo ir tada bus matyt.

Kas jau tai padare gal galit pasakyti kiek mazdauk kainuoja apziura???
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2008 05 13, 12:45)
Sutinku.
Ir seip perkantiems sita auto kaip dzipuka siulau susimastyt ba tai tikrai tik aukstesnis miesto masiniukas o toli grazu ne rav 4 kurem beja iki dazipo ir tolokai, nors jis man patinka, bet jis jau priklauso kitai kainu kategorijai g.gif nei mes ligevomies.

drinks_cheers.gif teisingas pastebėjimas. Kaip gali šiek tiek aukštesnė mašina tapti džipu? biggrin.gif Rašau žodį "džipas", įsivaizduoju nisaniuką ir toks juokas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2008 05 13, 12:45)
Sutinku.
O tiems kam idomu kaip sekasi vezinbtis tai galiu pasakyt kad gale ir pas mane kazkas barskena, bet jauciu sulauksiu metinio servizo ir tada bus matyt.

Kas jau tai padare gal galit pasakyti kiek mazdauk kainuoja apziura???

Gali būt, kad amortikus reikia pakeis ir barškenimas baigsis smile.gif
O apžiūros kainos lyg tais skiriasi nuo variklio (dyzelis ar benzinas) .
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2008 05 13, 23:42)
Gali būt, kad amortikus reikia pakeis ir barškenimas baigsis smile.gif
O apžiūros kainos lyg tais skiriasi nuo variklio (dyzelis ar benzinas) .

Nezinau ar ten amortikai ar ten kazkoks velnes cailen blokai , zodziu kazkas barska. Ne labai noreciau manyt kad naujai masinai pravazevusei 12 tukstanciu bira amortikai , nebent jie ne kaip surinkti.
O vis dar klausiu,gal kas zino kiek mazdauk kainuoja planinis servizas . 1.5 dizeliukui nors nemanau kad labai jau tas skirtumas didelis gal koks 200Lt tarp benzo ir dyzelio ax.gif Sako kad dar ir nuo miesto turetu priklausyt, Tipo vilniui brangiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2008 05 14, 17:32)
Nezinau ar ten amortikai ar ten kazkoks velnes cailen blokai , zodziu kazkas barska. Ne labai noreciau manyt kad naujai masinai pravazevusei 12 tukstanciu bira amortikai , nebent jie ne kaip surinkti.
O vis dar klausiu,gal kas zino kiek mazdauk kainuoja planinis servizas . 1.5 dizeliukui nors nemanau kad labai jau tas skirtumas didelis gal koks 200Lt tarp benzo ir dyzelio ax.gif  Sako kad dar ir nuo miesto turetu priklausyt, Tipo vilniui brangiau.  unsure.gif

siaip kiekvienam salone turi duot tokia lentele, kur surasyta kada koks planinis turi buti daromas ir kiek tai kainuoja. mes irgi turim ta lentele, tik dabar tarp visu magistrinio darbo popieriu jis pasimetes blush2.gif tiksliai prisimenu, jog nebrangus tas malonumas... dar ir tai mus suvyliojo biggrin.gif
pasiskambink i salona, viska pasakys
bent jau ivuanoj (kaune) tai tikrai
Atsakyti
Tai jo tas poperiukas yra bet kainu pas mus tai neraso zinau kad apsilankyt turiu po 20 000 arba karta i metus jai tiek nesukoriau
Atsakyti
Viename Vilniaus Nissan salone, apžiūrinėdama Qashqai papasakojau šiuos atsiliepimus ir paklausiau kaip čia gali būti, kad garantinis servizas, o už apžiūrą vienas klientas 130 lt sumokėjo. Sakė, kad taip neturėjo būti. Dabar jau nieko nesuprantu: garantinis laikas, o už metinę apžiūrą, kur dar ir privaloma ir ne bet kur pasitikrinsi, vėl reikia mokėti. Kaip sakone jums aiškino tai? Čia jiems kaip ir garantuoti pinigai.
Atsakyti
Tai taip tu jau pirkdamas masina turi susitaikyt su tuo kad jai nenori prarast garantijos tu mokesi dauk daugiau nei paprastam servize. O per planine apziura yra keiciami tepalai , salinami atsirade defektai , priziurimas variklio darbas ir tt. O uz tai moka klijantas taip visur. O del tu 130 lt tai manau kad vat butent taip tai tikrai neturetu but. Bet deja taip visur g.gif
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2008 05 16, 16:00)
Tai taip tu jau pirkdamas masina turi susitaikyt su tuo kad jai nenori prarast garantijos tu mokesi dauk daugiau nei paprastam servize. O per planine apziura yra keiciami tepalai , salinami atsirade defektai , priziurimas variklio darbas ir tt. O uz tai moka klijantas taip visur. O del tu 130 lt tai manau kad vat butent taip tai tikrai neturetu but. Bet deja taip visur g.gif

kaip galima prarast garantija unsure.gif .
Atsakyti
Nu tarkim pas mane buvo ibreztos dyreles. Jai buciau tvarkius kazkur kitur ir jos po kiek laiko pradetu rudyt , tai butu mano bedos. o kadangi tvarkie jie tai jau jie turetu jas ir tvarkyti . Tai vadinama kad jie garantuoja kad buvo tvarkoma taip kaip priklauso ir neturi atsiras korozijos rudziu . nors tiesa pasakius tai tvarke su kojomis g.gif turbut
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2008 05 16, 23:26)
Nu tarkim pas mane buvo ibreztos dyreles. Jai buciau tvarkius kazkur kitur ir jos po kiek laiko pradetu rudyt , tai butu mano bedos. o kadangi tvarkie jie tai jau jie turetu jas ir tvarkyti . Tai vadinama kad jie garantuoja kad buvo tvarkoma taip kaip priklauso ir neturi atsiras korozijos rudziu . nors tiesa pasakius tai tvarke su kojomis g.gif turbut

na tai cia suprantama, cia ir sutartyje pasirasoma, kad viska daryt tik pas juos biggrin.gif
Atsakyti