Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

Tikimes naujoj temoj kuo maziau zarazu tongue.gif
Atsakyti
Vilte, kaip tavo problemos su bobausiais - išsisprendė?

man labai gerai padeda Tantum Rosa tirpalas skalavimui, tik jis grybeliui gydyti netinka smile.gif
Atsakyti
Nežinau, ryt einu pas gydytoją bus matyt. Peršulių nėra, bet ar grybas yra ... nežinau. Geriu diflucan kaip priskyrė Telyčienienė.Tai jau gal kokias 4 tabl. sugėriau ar net 5. Tai lyg ir geriau. Kas 2 sav. geriu.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2005 02 01, 15:03)
Nežinau, ryt einu pas gydytoją bus matyt. Peršulių nėra, bet ar grybas yra ... nežinau. Geriu diflucan kaip priskyrė Telyčienienė.Tai jau gal kokias 4 tabl. sugėriau ar net 5. Tai lyg ir geriau. Kas 2 sav. geriu.

tai ir gerai. juk grybas yra ir normalioje terpėje, tik normos ribose.
Atsakyti
Laba vakara visoms,
norejau pasiteirauti gal kas zinote ar sunku nustatyti chlamidija,nes kertasi ir rezultatai ir gydytoju atsakymai man.
VK klinikoj man rado chlamidija,jie tyrimus altieka BMT,o narmedoj,kuri tyrimus siuncia daryti i aids centra nerado.Tada nuejau iVK ir man pasake ,kad is to pacio paimto tepinuka dar kart pakartos ir vel rado,o narmedoj vel is naujo paeme ir vel nerado.Kai vel nuvaziavau i VK aiskintis,tai gydytojos zodziai buvo tokie"dziaukites,kad radom,vadinasi gerai paemem",tuo tarpu pasiskambinau i narmeda ir gydytoja uztikrino,kad atsakymas 104 procentais tikslus ir kitaip negali buti.Visai pasimeciau ir nebezinau ar gydytis ar dar kur eiti daryti tu tyrimu,bet juk tai be pabaigos,o nieks sau atsakomybes nenori prisiimti.
Gal kas susiduret su panasia situacija?
aciu
Atsakyti
QUOTE(indrius @ 2005 02 01, 19:06)
aciu

situacija be žodžių. Ne kartą girdėjau gandų, kad Narmedoje mėgsta rasti nebūtų dalykų ir gydyti t.y. daryti pinigėlius, bet čia atvirkščia situacija. Siaubas. Gal jau čia reiktų pasiieškoti advokato ir kreiptis į teismą, kad Tau būtų kompensuoti materialiniai - moraliniai nuostoliai biggrin.gif

p.s. kiek žinau chlamidijos yra nustatomos dviem būdais (vienas pigesnis, o kitas brangesnis), taigi, gal V.K. panaudojus brangesnį būdą ir buvo rasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltis: 01 vasario 2005 - 19:34
tai vat kas idomiausia,kad vienodais budais dare. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrius @ 2005 02 01, 19:41)
tai vat kas idomiausia,kad vienodais budais dare. unsure.gif

bet kažkas vistiek klysta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indrius @ 2005 02 01, 19:06)
VK klinikoj man rado chlamidija,jie tyrimus altieka BMT,o narmedoj,kuri tyrimus siuncia daryti i aids centra nerado.Tada nuejau iVK ir man pasake ,kad is to pacio paimto tepinuka dar kart pakartos ir vel rado,o  narmedoj vel is naujo paeme ir vel nerado.Kai vel nuvaziavau i VK aiskintis,tai gydytojos zodziai buvo tokie"dziaukites,kad radom,vadinasi gerai paemem",tuo tarpu pasiskambinau i narmeda ir gydytoja uztikrino,kad atsakymas 104 procentais tikslus ir kitaip negali buti.Visai pasimeciau ir nebezinau ar gydytis ar dar kur eiti daryti tu tyrimu,bet juk tai be pabaigos,o nieks sau atsakomybes nenori prisiimti.
aciu

As susiduriau su panasia situacija,tik pas mane rado mikoplazmu ir ureaplazmu
Narmeda(veza i Aids centra) rado tu plazmu,venerologiniame Kairiukscio g. nerado,o paciame Aids centre padarius irgi nerado,ir tuos tyrimus dariau 1.5men laikotarpyje
Jeigu finansine padetis leidzia,pasidaryk paciam Aids centre,arba venerologiniame kur minejau,as bent taip daryciau,tada bus aiskiau
Atsakyti
indrius,

aš irgi pasidaryčiau AIDS centre dar kartą biggrin.gif

kalbėjau aš čia praeitais metais su infektologe, labai protinga ir šviesi moteris; ji sako, kad ginekologai tokias zarazas gydo daugiau iš akies, pagal bendrai priimtas normas, o tai iš tiesų yra didelis mokslas doh.gif ir kiekvieną atvejį reikėtų žiūrėti labai individualiai smile.gif
Atsakyti

Sugeriau aš savo antibiotikus enterococcui marinti... Tik vat klausimas iškilo, kada dabar pasitikrinti reikia, ar dingo tie mano žiuželiai? Ar čia man su tokiu klausimu pas gydytoją registruotis? unsure.gif

Niu patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 02 01, 13:43)
Vilte, kaip tavo problemos su bobausiais - išsisprendė?

man labai gerai padeda Tantum Rosa tirpalas skalavimui, tik jis grybeliui gydyti netinka  smile.gif

Vakar taip blogai užėjo, kad nežinau pati kodėl būtent apie tą tantum rosa pagalvojau, nusipirkau ir prasidušinau. Tai jis būtent nuo bakterijų tinka??? Nes aš įtariu, kad ne grybas mane užpuolė.
Atsakyti