Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(Gintute @ 2007 05 23, 17:02)
Vredna, isivaizduoji, kalbejau su daktare del savo ureaplazmu isnaikinimo, tai ji man pasake, kad gydant Azitrox dazniausiai visos bakterijos zuva ir pacientems niekas nebesako, kad eitu darytis pakartotina tyrima po vaistu naudojimo. Atsieit ir taip aisku, kad bacilos zusta. Jei nezusta pirma menesi, tai po triju zusta tiksliai.. Nu man po dvieju nezuvo.. birzelio pradzioj eisiu darytis trecia karta.. verysad.gif

Aš nesuprantu tai kam gydyt per 3 mėnesius kai su sumamaedu po mėnesio ju neranda!!! kažkoks balaganas. Aš tai nelabai tikiu kad jei po dviejų mėn neišnyko po trečio išnyks... verysad.gif Eik tu pas kitą daktarę ir prašyk sumamedo kad išrašytu
Papildyta:
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 23, 23:42)
man rado abieju, tai po pirmo antibiotiku kurso isnyko tik mikoplazmos, o ureoplazmos liko. Tai pagal mane vie tiek jos turi skirtis kazkuo. Nu, nesuprantu... blush2.gif  unsure.gif

Tai čia visom kiek žinau jei randa mikoplazmų ir ureoplazmų, tai po vaistų gėrimo išnyksta arba tik mikoplazmos arba abi iškart. Tai išeina kad ureoplazmos žymiai didesnės zarazos nei mikoplazmos 4u.gif
Atsakyti
Čia tiek prisiskaičiau apie tas bakterijas - baisu darosi, kad jos taip sunkiai išnaikinamos. Mums tai gan lengvai sėkėsi jas išnaikinti. Pas mane rado ureoplazmų, tuo metu vyro netyrė. Liepė abiems sugerti po 15 tablečių docsiciklino ir pabaigoje po vieną antigrybelinę tabletę (pavadinimo nepamenu), mylėtis tik su prezervatyvu. Po trijų savaičių ir kelių dienų po paskutinės tabletės suvartojimo išsityrėme - jų nebuvo. Duok Dieve, kad jų ir neatsirastų.
Gintute, viena ginekologė ir man sakė, kad kartoti tyrimo nereikia, atseit, jos žūva. Sėkmės naikinant tas zarazas.
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 23, 23:42)
Tai as ir nenoriu gincytis. Man tiesiog idomu, tai kodel atliekant tyrimus skirstoma i mikoplazmas ir ureoplazmas kaip atskiras bakterijas, jeigu jos vis tiek visos mikoplazmos? g.gif  Nes pvz., man rado abieju, tai po pirmo antibiotiku kurso isnyko tik mikoplazmos, o ureoplazmos liko. Tai pagal mane vie tiek jos turi skirtis kazkuo. Nu, nesuprantu... blush2.gif  unsure.gif

Na tikriausiai nelabai supratai, kas reiškia mikoplazmų šeima ax.gif
Juk ir šuns veislių yra daug, o vistiek juos visus šunimis vadinam. Čia ne visai analogiškai, bet nesugalvojau greitai kito pavyzdžio. O laboratorijoj juk nustatinėja M. hominis ir U. urealiticum, yra ir kitų mikoplazmų rūšių, nesakysi gi kiekvieną kart tokios litanijos aptarinėjant ligas, kai ir taip aišku, apie ką šneka eina. O jau pas gydytoją vardini tiksliai.
Atsakyti
Kaip jau buvau rasius anksciau savo "keistaja" istorija, tai dabar gal jau ir sveikas finalas joje matosi smile.gif
Vistik pasidariau dar viena tyrima Endemike - Ureaplasma PGR. Rado viena bacila. Daktare aiskinosi su laboratorijom ar imanoma, kad bacijos nezuvo po Azitrox. Laboratorijos patikino, kad jei bacila randa tai ji yra gyva ir ja reikia "zudyti". Gavom su MB po 3 tabl. Sumamed.
Labai tikiuosi, kad finalas bus be bakteriju smile.gif
Atsakyti
Labas Gintute,
Sumamed labai stiprūs antibiotikai, manau, kad tikrai įveiks visa bacilas. Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
pas man ir rado visokiu situ zarazu doh.gif laukia gydymo kursas doh.gif

ir kuo daugiau tyrimu darau tuo baisiau, bet gal viskas ir uzsibaigs ties sitom zarazom o jei yra kitokiu gal zus kartu sio gydymo metu
g.gif
Atsakyti
Informacija apie mirtinus atvejus ir daugybę atvejų šalutinių poveikių nuo vakcinos prieš ŽPV http://articles.merc...n-the-rise.aspx

Prieš pusmetį man gydytoja irgi rekomendavo pasiskiepyt blink.gif
Atsakyti
Sveikos. Aptiko pas mane streptococcus agalactiae bacila, sakykit ar sunkiai si bacila panaikinama ir nuo ko ji gali atsirasti? Ruosiuosi IVF, tai dabar aisku reiks viska atideti g.gif
Atsakyti
Prieš gerą pusmetį net nežinojau, kas yra kandidozė ax.gif , niekada tų grybų neturėjau, o va, jau trečią kartą man jos atsinaujina. Tik išgeriu Flukanozolio 2 tab. ir kokį mėnesį ar du galiu jas pamiršti, o paskui vėl atsinaujina. Šiandien einu pas ginį, tai apie tai kalbėsiu, bet gal taip kam nors buvo, kokius vaistus paskiria, kokie veiksmingiausi? ax.gif
Atsakyti
Mergaites,parasykit,gal kuri susiduret su diagnoze-cervicitas(gimdos kaklelio uzdegimas),po biopsijos.Kol kas nebuvau akis i aki su gydytoju susitikus,kad paaiskintu issamiau,bet baisiai idomu. blush2.gif Ar teks atideti IVF jeigu yra tokia diagnoze?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti