Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(Mia @ 2005 02 07, 11:18)
Sugeriau aš savo antibiotikus enterococcui marinti...  Tik vat klausimas iškilo, kada dabar pasitikrinti reikia, ar dingo tie mano žiuželiai?  Ar čia man su tokiu klausimu pas gydytoją registruotis?  unsure.gif

Niu patarkit  4u.gif

aš kontrolinį pasėlį darydavau po 7-10 dienų pabaigus gerti antibiotikus. jei abejoji, gali paskambinti į VK ir paklausti atsiliepusio - juk niekas už tau per galvą neduos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2005 02 07, 11:27)
Vakar taip blogai užėjo, kad nežinau pati kodėl būtent apie tą tantum rosa pagalvojau, nusipirkau ir prasidušinau. Tai jis būtent nuo bakterijų tinka??? Nes aš įtariu, kad ne grybas mane užpuolė.

tai gal kiek padės? g.gif bet jau aišku, kad dėl to į gydytoją jau reikia kreiptis ...
Atsakyti
Sveikos,

pasidariau PAP tepineli ir rado pas mane kokobacilu..gal jus zinot kas tai per zaraza, nes isskirta atskirai kokai ir kokobacilos..o koku nera blink.gif
Be to, dar padidejes liaukocitu kiekis..o tai irgi man neaisku..Gydytoja nieko normaliai nepaaiskino, o tik macmiror israse verysad.gif
gal pas jus kazkas tokio buvo??? Nezinau, gal reiktu dar issitirti del chlamidiju ir ureaplasmos, nes ju, berods, PAP neparodo???
Noriu, kad viskas pavyktu sklandziai... unsure.gif
Atsakyti
Krimst, leukocitai rodo uždegimą, bet žiūrint kike smarkiai jų padidėję...pas mane tarkim labai nežymiai, tai nė vienas gydytojas nekreipė į tai dėmesio.
O dėl kokų, tai aš ne patarėja, čia yra "besispecializuojančių" - Eglė M., Viltė, gal tau ką patars. Gal ir Miglužė galėtų pagelbėti (Migluže, atleisk, jei vėl tavo "stebuklingam ir paslaptingam" veiklos bare pasiklydau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 10 vasario 2005 - 22:10
Laba vakara,

mane labai neramina viena mintis,kaip anksciau rasiau,kad VK klinikoj man rado chlamidijas,o aids centre ne.Ir ten ir ten du kartus kartojo.Siandien pati vedeja is BMT skambino ir uztikrino,kad tikrai rasta ir gan stiprus signalas,sake,kad aiskinsis su Aids centru.Tai vat sukasi mintis,kad tos chlamidijos ir kaltos,kad pastoti negaliu,nes pries tai esu aids centre ir vasara dariusi ir dar pries tai niekad nerasdavo,bet jei jau jie taip klaidingai daro galbut ji jau seniai pas mane gyvena del to ir kiausintakiai gali buti nepraeinami,na kita savite darysiu gimdos nuotrauka ir bus matyti,bet pradedu labai bijoti,dar tik neseniai pradejau tirtis ir vis save nuteikinejau,kad viskas bus gerai,kad tai tik laiko klausimas.o dabar... sad.gif
Atsakyti
Indrius, aišku, kad tai laiko klausimas. Kiek suprantu, esi jaunutė - nemanau, kad tos chlamidijos būtų kažką negrįžtamai tau pridarę. Gal išsigydysi jas ir viskas bus gerai, bet gimdos nuotrauką pasidaryk - atsarga gėdos nedaro.
Atsakyti
siaip man ne uz kalnu 24 ax.gif o leliu bandom jau pusantru metuku,labai nekantrauju ir noriu daug.
Na manau bus aiskiau kita savaite po gimdos nuotraukos.
O sakyk,Daivute,tu minejai,kad adrei gimdos nuotrauka Grybo gatvej.Idomu ar tau dare su narkoze ar be.Ir kaip geriau?

aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(krimst @ 2005 02 10, 20:29)

macmiror israse verysad.gif

man teko gerti macmiror. Patarimas: visada gerk tik po valgio, nes aš tai dariau ir nevalgius - tuščiu skrandžiu. Prasidėjo labai stiprus skrandžio skausmas. Negalėjau toliau gerti šių vaistų. Nuėjau pas gydytoją, tai pasakė, kad jie geriami tik valgio metu arba iš kart pavalgius. Būk atsargi, nes jie tikrai dirgina skrandį.
Atsakyti
Aš labai seniai dariau, tai man darė su narkoze. Eglė M. neseniai darė pas Miežėniene, tai irgi pasiprašė narkozės. Šiaip įprasta daryti be narkozės. Dėl gerumo - na su narkoze tarsi atpuola galimybė, kad suspazmuos iš baimės ar skausmo kaiušintakiai ir nuotraukos atsakymas bus tikrai teisingas. Tačiau visgi kiek aš susidūriau, labai retai jau būna, kad nuotrauka be narkozės būtų visiškai klaidinga esant sveikiems kiaušintakiams. Jei nesi didelė bailiukė, gali ir nedaryti narkozės, skausmo kažkokio ypatingo tikrai nėra, aš paskutinį kartą iš viso nieko nejaučiau - kai galvoji ne apie save ir savo pojūčius, o apie tai vardan ko tai darai kažkaip viksa lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrius @ 2005 02 10, 22:31)
Idomu ar tau dare su narkoze ar be.Ir kaip geriau?

Kiek atsimenu, tai atrodo, kad Daiva darė be narkozės. Aš pati 2 kartus dariausi be narkozės ir pavyko puikiausiai. Truputį skaudėjo, bet čia kaip kam. Šiaip, daugumos gydytojų nuomone, mano skausmo slenkstis labai žemas t.y. nepakeliu skausmo. Tačiau gimdos nuotrauką, net aš, ištvėriau nenuskausminus. Dar vienas dalykas: sako, kad be narkozės , turbūt nuo skausmo, įsitempimo gali spazmuoti kiaušintakiai ir neparodyti savo realaus vaizdo. Bet čia kaip kieno nuomonė. Spręsti, bet kokiu atveju Tau smile.gif
Atsakyti
Dėl kokobacilų nežinau.

Bet Indrius čia tai bajeris. Biomedicinos tyrimų centras nauja įstaiga. Ten dariausi mycoplazma genitalium, bet mycoplazma hominis ir ureaplazma urealyticum, chlamidijas trachomatis dariausi AIDS centre, bet dabar jau gailiuosi. Kai nesibaigia problemos su makštim, gal tikrai nepasigydžiau. Jau pradedu galvoti, kad pigumas ryškiai ne į naudą.
Atsakyti
gerai čia aš padubliavau biggrin.gif O kokia puiki mano atmintis biggrin.gif
Atsakyti