Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

QUOTE(marene @ 2007 09 11, 12:00)
Labutis, as turiu baltą svyrančią palergoniją. galėčiau palauzyti.

grynai grynai balta? Pas mane baltos tos grynai tik kompaktinės, o svyrančios su ružavais dryžiukais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 11, 12:21)
grynai grynai balta? Pas mane baltos tos grynai tik kompaktinės...

Ale kaip uzpavydejau blush2.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 11, 13:40)
Ale kaip uzpavydejau  blush2.gif  doh.gif  blush2.gif

a ko pavydėt? tongue.gif Gi pasidalinsiu, tik ne rudenį. Laužysiu kompaktines vasario mėn ir galėsiu duoti wink.gif Na čia tuo atveju, jei baltosios sėklų nesubrandis - ružavos be problemų brandina, o baltosios kažkaip neskuba. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 11, 14:44)
a ko pavydėt?  tongue.gif Gi pasidalinsiu, tik ne rudenį. Laužysiu kompaktines vasario mėn ir galėsiu duoti wink.gif Na čia tuo atveju, jei baltosios sėklų nesubrandis - ružavos be problemų brandina, o baltosios kažkaip neskuba.  mastau.gif

Tai taip suprantu, kad kompaktines geriausia skabyti artejant pavasariui? O per ziema tegu sau buna neliestos...
Atsakyti
Kiek susigaudau spalvose - tai baltut baltutėlė pas mane pilnavidurė. Iš pradžių buvo panasu, kad ne svyranti, bet dabar tai jau sakos kabo ir žiedų nemažai. dar labai grazi violetinė svyranti ir bordo ir ružava. Bet tik bordo su ružava menkokai žydėjo, nes labai joms mažai vietos paskyriau.... Bet kitiemet ... sodinsiu baltą su bordo į vieną vazoną ir violetinę su balta į viena...gal bus labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis* @ 2007 09 11, 14:53)
Tai taip suprantu, kad kompaktines geriausia skabyti artejant pavasariui? O per ziema tegu sau buna neliestos...

Labai atsiprašau, kas yra kompaktinės pelargonijos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 09 11, 15:55)
Labai atsiprašau, kas yra kompaktinės pelargonijos?  blush2.gif

Žemos, nesvyrančios pelargonijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 09 11, 18:47)
Žemos, nesvyrančios pelargonijos.  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Tai vadinasi tos paprastos paprasčiausios g.gif Aišku
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 09 11, 23:39)
Ačiū  4u.gif
Tai vadinasi tos paprastos paprasčiausios  g.gif  Aišku

Na ne visai. Aš čia pati neseniai išsiaiškinau. Pvz. vadinamos senovinės auga didelės, gali per visą langą užaugt. Jos irgi nesvyrančios.
O kompaktinės, paprastai panašiais lapais kaip svyrančios, tik nesvyra bet ir neauga tokios didelės. Pastebėk, daug kur dabr būna pasodinta miesto aikštėse, prie kokių įstaigų ar žmonių balkonuose. Pvz Vilniuj prie Mindaugo tilto, Katedros pusėj auga kompaktinės ir panašios svyrančios ant stulpų kabo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2007 09 11, 13:00)
Labutis, as turiu baltą svyrančią palergoniją. galėčiau palauzyti.

Butu thumbup.gif Is kokio miesto?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 09 12, 08:09)

nava judvi cia su Gaure padiskutavot, o as issiaiskinau, kad ir as kompaktine viena turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,jei leisit paklausiu,o nuo ko priklauso ziedu gausumas nuo tresimo,ar nuo atskiros veisles,nes vienos pas mane galingos,o kitos nupeipe nors priziuriu visas vienodai 4u.gif
Atsakyti