Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

QUOTE(rena @ 2007 10 15, 13:08)
ten pas ja toks mazas kaukaziukas unsure.gif kad nzn kiek ten tu siaudu prireiks lotuliukas.gif

žinau, kaip tie mažyčiai šuniukai atrodo gyvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 10 15, 13:12)
žinau, kaip tie mažyčiai šuniukai atrodo gyvai  lotuliukas.gif

tai dar gerai, kad zinai apie kalba eina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 15, 13:08)
ten pas ja toks mazas kaukaziukas unsure.gif kad nzn kiek ten tu siaudu prireiks lotuliukas.gif

nono.gif visai jis nedidelis ax.gif
o buda tik 1mx 1,20m- tai kiek jau ten tu siaudų tilps
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 10 15, 13:12)
žinau, kaip tie mažyčiai šuniukai atrodo gyvai  lotuliukas.gif

Kas čia per pelargonijos g.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif Kaip jos dauginasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 10 15, 16:30)
Kas čia per pelargonijos g.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  Kaip jos dauginasi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif dauginasi, tai dauginimo budu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 10 13, 09:44)
Ačiū už info 4u.gif  manosios - šviesiai rožinės (ružavos smile.gif )
Išdykėle, iš kur žinai mano amžių, kad kreipiesi 'jūs"?

Užtai ir kreipiuosi taip, kad nežinau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2007 10 15, 11:50)
o pas manu baltos su ružavu, švelniai ružavos, ir tamsiai(sodriai) raudona ir žiedai dideli man šita wub.gif

Tos sodriai raudonos irgi kaskadinės ar pilnavidurės? g.gif Priežiūra jų nesiskiria, aš čia tik šiaipsau susidomėjau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 10 15, 12:08)

Mačiau RS nuotrauką thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2007 10 15, 15:30)
Kas čia per pelargonijos g.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  Kaip jos dauginasi lotuliukas.gif

Kartais smagu ir truputį nukrypti lotuliukas.gif Nuo floros iki faunos. Reiškia tos temos labai artimos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 15, 18:22)
lotuliukas.gif dauginasi, tai dauginimo budu tongue.gif

Vat ne tik, tik neprižiūrėk - ir gaunasi "dauginimosi" lotuliukas.gif Gerai, baigiu tongue.gif , o tai tikrai supyksit lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutės,

turiu ir aš palergonijų, visą vasarą džiugino jos mane, dabar vieną lovelį parsinešiau namo ant palangės, o kitos liko šalti balkone verysad.gif

user posted image

ar žaliuos jos man iki pavasario, ar jau dabar joms skabyti šakas? Ir nežinau ką reikia pavasarį daryti, palikti tą atžėlusį krūmą, ar sodinti iš naujo tuos ūgliukus?

Bandysiu ir aš kaip išdykėlė rodė, susodinti mažas viršūnėles į durpių subtratą, žiūrėsim kas čiam man gausis g.gif

Klausimų krūva, tikiuosi, kad žinovės man patars ax.gif

Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 15, 20:36)

Tos sodriai raudonos irgi kaskadinės ar pilnavidurės?  Priežiūra jų nesiskiria, aš čia tik šiaipsau susidomėjau.

na pagl mani tai kaskadinės(tikrai ne pilnavidurės)
Atsakyti
rike, kokia graži pelargonija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 10 16, 12:45)
rike, kokia graži pelargonija wub.gif

čia tik vienas kelmas ax.gif

antri metai aš jas perku pas moterį (anykščių raj.), bet nelabai pigiai gaunasi, tai noriu šiemet pati užsiauginti, bet nelabai tikiuosi, nes neturiu kur vėsiai laikyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rike: 16 spalio 2007 - 12:01
Manau, kad tos viršūnėlės (jei jas dabar padauginsit) peržiemos kambary, nes jauni augaliukai nori augti, o ne miegoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2007 10 16, 11:44)
na pagl mani tai kaskadinės(tikrai ne pilnavidurės)

Taip. kaskadinės būna nepilnavidurės
Atsakyti