Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

o as nieko nedauginau irnebandziau riaugint... palikau lovelyje savo pelargonijas.... inesiau kambari tik... tikiuosi kad perziemos.... ax.gif
Atsakyti
Maniskes dar lauke, o sianakt buvo salna doh.gif
Atsakyti
Mano dar likę loveliai po langais su pelargonijom, bet nieko, o tavo ar nenušalo?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 21, 12:30)
Mano dar likę loveliai po langais su pelargonijom, bet nieko, o tavo ar nenušalo?

Atrodo thumbup.gif , nepanasu, kad butu nusalusios g.gif Siandien dar paliksiu, nes baisiai tingiu su jomis cackintis. Jeigu ka, rytoj parsinesiu, nusienausiu ir i rusi sunesiu, bet jis pas mane be langu, tai nieko per daug ir nesitikiu, todel ir laikau lauke iki paskutiniuju. biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, užsukau atsisveikinti iki pavasario biggrin.gif maniškės šiandien nušienautos, plikutės, nuneštos žiemos miegui į rūsį. Gražius žiedus dar nuskabiau, į vazeles sumerkiau smile.gif Kelis ūglius irgi dar pamerkiau, nors ir taip vazonėliuose pridaiginta kokių 11 ūglių smile.gif O dvi tokias neblogas į vazonus persodinau, tegul ant palangės tupi smile.gif
Tai ką, asiliukės daržininkės, einam snausti iki kovo user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš kaip tik dabar šienauju, vieną lovį visai išmečiau lauk, nes ir taip dar keturi lieka, pasiliksiu, kur seklu neturiu, o kitas lauk, nes tiek išlaikyti jokios vietos neužteks schmoll.gif
Po dviejų naktų šalnos, jos dar visai gerai atrodo, net nepanašu, kad sušąlusios būtų, bent jau tie loviai, kur vidinėj balkono pusėj buvo, gal dar reikėjo palikti, taip gaila žydinčias šienauti g.gif Ai tiek to, paskui teks viską išmesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 10 22, 11:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš kaip tik dabar šienauju, vieną lovį visai išmečiau lauk, nes ir taip dar keturi lieka, pasiliksiu, kur seklu neturiu, o kitas lauk, nes tiek išlaikyti jokios vietos neužteks schmoll.gif

O jus nusienaujat visai trumpai, ar per sprindi paliekat?
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 10 22, 11:10)
O jus nusienaujat visai trumpai, ar per sprindi paliekat?

Per sprindį palieku, trumpiau nėra prasmės, nes paskui niekas neišgyvens, jaučiu reikėtų ir lapus apgenėti stipriai, nes vistiek nudžius, bet ir taip jau daug darbo doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
o ar dabar butina nukirpti pelargonijas. As tai kerpu tik ziemos pabaigoje. Tada ir prisidauginu. Nors dauginu as bet kuriuo metu laiku, kada i galva sauna. Dabar sunesiau i geliu ziemojimo kambari ir sustaciau visas dar zydincias . Tikras botanikos sodas:)
Atsakyti
jau sunestos i kambary, tik dar neapsienautos ax.gif
na gal per iseigines sianvima padarysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina40+ @ 2007 10 26, 12:37)
Sveikos,
o ar dabar butina nukirpti pelargonijas. As tai kerpu tik ziemos pabaigoje. Tada ir prisidauginu. Nors dauginu as bet kuriuo metu laiku, kada i galva sauna.  Dabar sunesiau i geliu ziemojimo kambari ir sustaciau visas dar zydincias . Tikras botanikos sodas:)

Gal ir nebūtina, bet aš jų neturiu kur dėti biggrin.gif Nunešiau į rūsį, o ten vistiek nunyks, tai ir nušienavau smile.gif
Atsakyti
Mano pelargonijos dar stovi istiklintam balkone, bet siandien isdraskiau, persodinau i viena lovi ir galvoju ar prigis ar ne g.gif O gal reikia parnesti namo ir palaikyti siltai? O iki kokios oro temperaturos galima laikyti lauke?
Atsakyti