o as nieko nedauginau irnebandziau riaugint... palikau lovelyje savo pelargonijas.... inesiau kambari tik... tikiuosi kad perziemos....

Maniskes dar lauke, o sianakt buvo salna

Mano dar likę loveliai po langais su pelargonijom, bet nieko, o tavo ar nenušalo?
QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 21, 12:30)
Mano dar likę loveliai po langais su pelargonijom, bet nieko, o tavo ar nenušalo?
Atrodo

Nu ką, užsukau atsisveikinti iki pavasario
maniškės šiandien nušienautos, plikutės, nuneštos žiemos miegui į rūsį. Gražius žiedus dar nuskabiau, į vazeles sumerkiau
Kelis ūglius irgi dar pamerkiau, nors ir taip vazonėliuose pridaiginta kokių 11 ūglių
O dvi tokias neblogas į vazonus persodinau, tegul ant palangės tupi 
Tai ką, asiliukės daržininkės, einam snausti iki kovo

Tai ką, asiliukės daržininkės, einam snausti iki kovo

Aš kaip tik dabar šienauju, vieną lovį visai išmečiau lauk, nes ir taip dar keturi lieka, pasiliksiu, kur seklu neturiu, o kitas lauk, nes tiek išlaikyti jokios vietos neužteks

Po dviejų naktų šalnos, jos dar visai gerai atrodo, net nepanašu, kad sušąlusios būtų, bent jau tie loviai, kur vidinėj balkono pusėj buvo, gal dar reikėjo palikti, taip gaila žydinčias šienauti

QUOTE(Dukra @ 2007 10 22, 11:10)
O jus nusienaujat visai trumpai, ar per sprindi paliekat?
Per sprindį palieku, trumpiau nėra prasmės, nes paskui niekas neišgyvens, jaučiu reikėtų ir lapus apgenėti stipriai, nes vistiek nudžius, bet ir taip jau daug darbo

jau sunestos i kambary, tik dar neapsienautos
na gal per iseigines sianvima padarysiu

na gal per iseigines sianvima padarysiu

QUOTE(Karolina40+ @ 2007 10 26, 12:37)
Sveikos,
o ar dabar butina nukirpti pelargonijas. As tai kerpu tik ziemos pabaigoje. Tada ir prisidauginu. Nors dauginu as bet kuriuo metu laiku, kada i galva sauna. Dabar sunesiau i geliu ziemojimo kambari ir sustaciau visas dar zydincias . Tikras botanikos sodas:)
o ar dabar butina nukirpti pelargonijas. As tai kerpu tik ziemos pabaigoje. Tada ir prisidauginu. Nors dauginu as bet kuriuo metu laiku, kada i galva sauna. Dabar sunesiau i geliu ziemojimo kambari ir sustaciau visas dar zydincias . Tikras botanikos sodas:)
Gal ir nebūtina, bet aš jų neturiu kur dėti

Mano pelargonijos dar stovi istiklintam balkone, bet siandien isdraskiau, persodinau i viena lovi ir galvoju ar prigis ar ne
O gal reikia parnesti namo ir palaikyti siltai? O iki kokios oro temperaturos galima laikyti lauke?