Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

QUOTE(reallywomen @ 2007 10 26, 16:28)
Mano pelargonijos dar stovi istiklintam balkone, bet siandien isdraskiau, persodinau i viena lovi ir galvoju ar prigis ar ne  g.gif O gal reikia parnesti namo ir palaikyti siltai? O iki kokios oro temperaturos galima laikyti lauke?

Iki 0. Aš turėdama įstiklintą balkoną į namus neneščiau schmoll.gif Manie pradeda geltonuoti lapai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 10 26, 18:03)
Iki 0. Aš turėdama įstiklintą balkoną į namus neneščiau schmoll.gif Manie pradeda geltonuoti lapai doh.gif

mano geltonuot pradejo, tai matyt joms per silta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina40+ @ 2007 10 26, 11:37)
Sveikos,
o ar dabar butina nukirpti pelargonijas. As tai kerpu tik ziemos pabaigoje. Tada ir prisidauginu. Nors dauginu as bet kuriuo metu laiku, kada i galva sauna.  Dabar sunesiau i geliu ziemojimo kambari ir sustaciau visas dar zydincias . Tikras botanikos sodas:)

Jei yra vietos - tikrai nebūtina. Aš skabau tik pačias viršūnėles, nes dauginu, o pavasarį jau nugeniu stipriau.
Papildyta:
QUOTE(reallywomen @ 2007 10 26, 15:28)
Mano pelargonijos dar stovi istiklintam balkone, bet siandien isdraskiau, persodinau i viena lovi ir galvoju ar prigis ar ne  g.gif O gal reikia parnesti namo ir palaikyti siltai? O iki kokios oro temperaturos galima laikyti lauke?

Jos dar ir lauke normaliai jaučiasi, o įstiklintam balkone dabar joms rojus. Kokia žemiausia temperatūra būna žiamą balkone? Bet kokiu atveju, jos dar labai ilgai galės ten gyventi. Gal net visą žiemą (jei ten nebūna minuso).
Atsakyti
mano balkone dar +10, gražiausiai žydi biggrin.gif
tik diedas vieną šaką nulaužęs buvo doh.gif , ale įkišau, turės prigyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 27 spalio 2007 - 09:30
QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 26, 21:02)
Jei yra vietos - tikrai nebūtina. Aš skabau tik pačias viršūnėles, nes dauginu, o pavasarį jau nugeniu stipriau.
Papildyta:

Jos dar ir lauke normaliai jaučiasi, o įstiklintam balkone dabar joms rojus. Kokia žemiausia temperatūra būna žiamą balkone? Bet kokiu atveju, jos dar labai ilgai galės ten gyventi. Gal net visą žiemą (jei ten nebūna minuso).

Jei buna dideles salnos - tai nakti ir istiklintam balkone buna minusine temperatura (cia pas mane). Siuo metu maziau zydi, tingi skleisti pumpurus, nors ju prikrovusios pilnas virsunes.
Atsakyti
Nieko, tokios gražios dienos - dar pražįs, tik kai vėsu, tai lėčiau skleidžiasi, o kai jau jausit, kad gali temperatūra nukristi iki minuso, parsinešit mirksiukas.gif Nors ir tai, jei tik šalna, tai iššąla ne visas augalas, o apšąla viršūnės.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2007 10 26, 13:01)
Gal ir nebūtina, bet aš jų neturiu kur dėti biggrin.gif Nunešiau į rūsį, o ten vistiek nunyks, tai ir nušienavau smile.gif

O tam rusyj kokia temperatura turi buti, ar nors kada jas reikia palaistyti, ar taip pat ziemoja ir karaliskos, nes ant palanges pas mane jau visoms vietos neuztenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 11 03, 15:21)
O tam rusyj kokia temperatura turi buti, ar nors kada jas reikia palaistyti, ar taip pat ziemoja ir karaliskos, nes ant palanges pas mane jau visoms vietos neuztenka g.gif

Man tai atrodytu, kad reik kartais palaistyti, juk nudzius kitaip. As tai dar ir su trasom palaistydavau. Kazkur skaiciau, jog tai mitas, kad ziema gelems jokiu medziagu nereikia, nes jos tipo ''ilsisi''. Reikia sake, dar ir kaip.
O temperatura, tai manyciau geriausiai butu apie +10. Bet gal nieko, jei bus ir mazesne g.gif g.gif Svarbu ne 0 ar dar maziau...
Atsakyti
Kuo žemesnė temperatūra, tuo rečiau reikia lieti, nes kitaip supus. Joms geriau sausiau, nei per drėgna. Temperatūra apie 5-12 laipsnių šilumos. Žiemą tręšiami tik žydintys ir intensyviai augantys augalai, o pelargonijų tręšti dabar tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Kaip žiemojat? Svyrančiosios namuose labai džiūna. Jau daug daigelių praradau. Per karšta joms.
user posted image

Štai kokois nusprogusios. O rūsy paprastosios puikiausiai be jokios šviesos gyvena. Na truputį į geltonąją pusę, bet visai nieko. Kol nebuvo minuso, palikdavau duris praviras, kad švieselės gautų. Kelias buvau namie palikus. Tai labai metė lapus, džiūvo. Išnešiau ir jas rūsin. Tai jau geriau jaučias.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 01 06, 23:26)
Kaip žiemojat?

Maniškės šaltoje verandoje visai gerai jaučiasi. Kai kurios dar niekaip nenustoja žydėti doh.gif Rudenį prisiskabiau (prisivogiau blush2.gif ) svyrančių viršūnėlių, tai auga po truputėlį.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 01 06, 21:32)
Maniškės šaltoje verandoje visai gerai jaučiasi. Kai kurios dar niekaip nenustoja žydėti  doh.gif  Rudenį prisiskabiau (prisivogiau  blush2.gif ) svyrančių viršūnėlių, tai auga po truputėlį.

Vat šaltų verandų joms reikia. Manosios jaučiu gali neišgyventi iki pavasario. O tiek gražių spalvų buvau prisidauginus verysad.gif
Atsakyti