Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

QUOTE(Sraunius @ 2007 07 18, 18:30)
A jūs net neįsivaizduojat kaip praeinant pro tokius balkonus gražu yra pažiūrėti  bigsmile.gif
Dar pražydusių žiedeliai:

nu atrodai super thumbup.gif spalvikes kokios.... wub.gif
Atsakyti
As irgi visada stebiu pravaziuodama pro namus tongue.gif Taip noretusi, kad tokiu balkonu butu kuo daugiau smile.gif Bet deja, lietuviai dar labai mazai rupinasi savo aplinka, o gal tiesiog tingi g.gif
Atsakyti
arba neturi tinkančių pelargonijoms balkonų ( mano atveju). Seniuose nerandu laikiklių, kad ir augint patogu būti, ir kaimynams langų neterščiau. Kur kitur iešot - nežinau
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 18, 18:56)
arba neturi tinkančių pelargonijoms balkonų ( mano atveju). Seniuose nerandu laikiklių, kad ir augint patogu būti, ir kaimynams langų neterščiau. Kur kitur iešot - nežinau

O kokiu tau reikia. As savo metalinius pirkau zalioj stotelej g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 07 18, 19:23)
O kokiu tau reikia. As savo metalinius pirkau zalioj stotelej g.gif

nežinau ir pati, kokius pirkti. Balkonai įstiklinti. Jei kabinti viduj, tai jau reiktų pirkti ne tuos pailgiems loveliams, o tik įsukti kabliukus lubose ir kabinti. Tik šiuo atveju nelabai kas iš kiemo pusės matysis. O jei iš išorės, tai gautųsi, kad lovelis remsis į skardą ( kais lovelis ir dar kampas gaunasi ), a po skarda labai jau žemai ir nepasieksiu skylių laikikliams išsigręšt. Oj, kaip sunkiai čia sekės pasakoti situaciją laugh.gif
Sode prie namuko sienos pritvirtinti ( tik ten pro šalį mažai besigėrinčių pelargonijomis vaikšto lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 18 liepos 2007 - 19:00
Srauniau na nz ar pagelbesiu, bet parodysiu kaip mn padare vyras, pas mane jis ir yra istiklintas bet kuo puikiausiai galima pakabinti, na metrini loveli na bet vistiek kabo smile.gif

Atsakyti
Mano pakabinami laikikliai tai tokie atsikišę. Jie prie sienos tvirtinasi. Senukuose pirkau, kelis litus tekainuoja. Šitoj nuotraukoje kažkiek jie matosi
Atsakyti
Indre, trukdo pas mus būtent apskardinimas po langais wink.gif
Milabra, turiu ir aš tokius biggrin.gif Tik jie guli saugiai padėti spintelėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 19, 09:35)

Milabra, turiu ir aš tokius  biggrin.gif Tik jie guli saugiai padėti spintelėj  biggrin.gif

Nu čia dabar blink.gif Greitai tvirtink, kabink surfinijas ir fuksijas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 19, 09:35)
Indre, trukdo pas mus būtent apskardinimas po langais wink.gif
Milabra, turiu ir aš tokius  biggrin.gif Tik jie guli saugiai padėti spintelėj  biggrin.gif

o tai kodel jis tau trugdo, negi nera galimybews kaip prigresti, na ir jis pas mane yra, na bet prisitvritino smile.gif
Atsakyti
Indre, jis pas tave prilenktas prie sienos, o pas mus kaip po langais paprastai būna, turi ~25-30 laipsnių nuožulnumą smile.gif Po juo tvirtinti kažin ar pasiekčiau taip stipriai persisvert ir išsigręšti skyles biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, o jeigu aš sugalvočiau persodint žydinčią gėlytę į didesnį vazoną . Daug turiu tokių, kurioms ryškiai per mažas vazonas. Ar ji sau smagiai žydėtų toliau, ar supyktų ir nupeiptų?
Beje, vakar pasiėmiau blanknotėlį ir tušinuką ir padariau pelargonijų "reviziją". Paaiškėjo, kad jų turiu 16 veislių. Eisiu savaitgalį daryt nuotraukų. Gal susikeisim su kuo įdomesnėm?
Atsakyti