QUOTE(Karolina40+ @ 2007 07 20, 19:17)
Klausykit, o jeigu aš sugalvočiau persodint žydinčią gėlytę į didesnį vazoną . Daug turiu tokių, kurioms ryškiai per mažas vazonas. Ar ji sau smagiai žydėtų toliau, ar supyktų ir nupeiptų?
Beje, vakar pasiėmiau blanknotėlį ir tušinuką ir padariau pelargonijų "reviziją". Paaiškėjo, kad jų turiu 16 veislių. Eisiu savaitgalį daryt nuotraukų. Gal susikeisim su kuo įdomesnėm?
Beje, vakar pasiėmiau blanknotėlį ir tušinuką ir padariau pelargonijų "reviziją". Paaiškėjo, kad jų turiu 16 veislių. Eisiu savaitgalį daryt nuotraukų. Gal susikeisim su kuo įdomesnėm?
Pelargonijos nelabai mėgsta didelius vazonus, jų šaknys nėra didelės. Nemanau, kad verta stengtis, gali ir nepatikti
Sveikos
labai gražios jūsų gėlytės
norėjau paklausti kaip jas reikia dauginti
, ar iškarto nuskynus sodinti, ar laikyti vandenuke kol šaknis išleis. Turiu parsinešus keletą jų šakelių, laikau vandenyje, bet baigia man jos nugybti
QUOTE(Karolina40+ @ 2007 07 20, 19:17)
Klausykit, o jeigu aš sugalvočiau persodint žydinčią gėlytę į didesnį vazoną . Daug turiu tokių, kurioms ryškiai per mažas vazonas.
Kazkada buvau skaičiusi, kad joms nereikia daug vietos vazone, nes tada augina šaknyną, bet ne gėlyną.
QUOTE(skaistė @ 2007 07 21, 08:43)
Sveikos
....norėjau paklausti kaip jas reikia dauginti
, ar iškarto nuskynus sodinti, ar laikyti vandenuke kol šaknis išleis. Turiu parsinešus keletą jų šakelių, laikau vandenyje, bet baigia man jos nugybti 
....norėjau paklausti kaip jas reikia dauginti
Na šiuo metu, aš sukišau tiesiai į vazoną, bet uždengiau stiklainiu.
QUOTE(skaistė @ 2007 07 21, 08:43)
Sveikos
norėjau paklausti kaip jas reikia dauginti
Sveika
man tai tiesiog laimės dalykas - išleis šaknis ar ne
o maniskes vienos irgi beveik be lapu, o zydi, kaip nuprotejusios, o kitos salotos ir ziedu nera
kazkokia nesamone
kazkokia nesamone
Mano kabančiosios nuo svorio lūžinėti pradėjo
Šiandien dvi didžiules šakas nuėmiau
Dabar kitaip sukabinau, loviais į vidų balkono, kad jos nors ant turėklo remtųsi. teks kitiems metams galvoti apie paramstymus
QUOTE(milabra @ 2007 07 22, 21:04)
Dabar kitaip sukabinau, loviais į vidų balkono, kad jos nors ant turėklo remtųsi. teks kitiems metams galvoti apie paramstymus 
QUOTE(milabra @ 2007 07 22, 21:04)
Aš tai viršūnėles nugnybiu, ir jos nebeauga ilgesnės, šakojasi daugiau. Ant kitų šalelių krauna žiedus. Bet jau žinoma nebėra to grožio, tų šluotų.