Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

Nu, Kristina, pas tave visa oranžerija blink.gif Mano tai dar tik tik išleido lapeliukus. Tik tos kur ant palangės stovėjo, tai stiebiasi smagiai. Bet į lovius nesodinu, neturiu kur laikyti. Lai sėdi vazonėliuose irnesakyk.gif
Atsakyti
Kaip ir zadejau, vakar nusipirkau palergoniju daigeliu is Senuku, susodinau i vazonelius ir pastaciau ant palanges.
Tikiuosi visi prigis g.gif
Pirkau visas svyrancias, raudonas ir kelias baltas, nuotraukose labai grazios gelytes atrode.

Tik as to svyrancio grozio turbut nelabai matysiu, nes lovelis balkono isoreje smile.gif
Ka daryyyt smile.gif

Atsakyti
Kabink i vidu 4u.gif
Atsakyti
Negaliu i vidu nes balkonas labai siauras mad.gif
Atsakyti
Pas mane irgi siauras, aš iš galo lovius į vidų pakabinu, o kitus į išorę biggrin.gif Į tuos iš lauko pasižiūriu ir pasigrožiu biggrin.gif
Atsakyti
Neiseina man taip kaip tu siulai nes senesniu penkiaauksciu balkonai kitokie.
Bet tai nors kiti gales grozetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2008 03 06, 12:14)
Neiseina man taip kaip tu siulai nes senesniu penkiaauksciu balkonai kitokie.
Bet tai nors kiti gales grozetis  smile.gif

Kabink į išorę. matysi ir pati savo grožį, o vistiek gi gražinam balkonus kad visi aikčiotų ir mus girtų blush2.gif
Tik jei visą laiką bus išorėje, skyles loviuose gręžk, kad nepermirktų per lietus.
Aš tai kilnoju kol mažos, o paskui jau sukabinu balkono vidinėje pusėje, o šakas permetu į išorę.
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2008 03 05, 18:18)
Aciu  4u.gif
Visada sodindavau petunijas bet labai daug vargo su tuo skabymu, ir labai neatsparios karsciui.
Ziuresim kas siais metais gausis.
O jeigu sodinti palergonijas loveliuose, tai tankiau ar reciau  g.gif

Pelargonijos loveliuose dar labai gerai atrodo su svyranciomis

verbenomis thumbup.gif

pernai pati sodonau tai buvo liususum mirksiukas.gif ir pietu pusej gerai

laikesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 03 06, 01:03)
Nu, Kristina, pas tave visa oranžerija  blink.gif Mano tai dar tik tik išleido lapeliukus. Tik tos kur ant palangės stovėjo, tai stiebiasi smagiai. Bet į lovius nesodinu, neturiu kur laikyti. Lai sėdi vazonėliuose irnesakyk.gif

As tai prismaigsciau rugsejo menesi i mazus vazonelius - lovelius gana tankiai. Bet kitamet, t. y. siemet smaigstysiu anksciau - rugpjucio pradzioj. Tada labai gerai prigyja ir didesni augaleliai uzauga iki pavasario, ciut ne svyrantys ir zydi kova- balandi. thumbup.gif O dabar tai tokie mazuciai, trumpuciai.
QUOTE(Pentarda @ 2008 03 07, 13:43)
Pelargonijos loveliuose dar labai gerai atrodo su svyranciomis
verbenomis  thumbup.gif 

Gerai jei grazias seklas pataikai. mirksiukas.gif
As pernai, tai baisiai apsirikau - paveikslely ant pakelio tokios grazios buvo parodytos! o uzaugo tooookios baisuokles! doh.gif Tokiu baisiu net nebuvau macius. doh.gif
Siaip tai verbenos geras dalykas, jei gera sekla turi .Paseji- gerai sudygsta, greitai auga, zydi gausiai ir iki pat ziemos. thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif noriu paklaust ar galima skirtingu veisliu pelargonijas susodint y viena vazona? nesusipjaus? blush2.gif
Atsakyti
Tikrai galima - nesipjaus biggrin.gif
Mano visi pernykščiai svyrančių pelargonijų krūmai krauna pumpurus. bigsmile.gif Šiemet anksti pradės žydėti ax.gif
Atsakyti
saunu thumbup.gif tik mano pelargonijos nesvyrancios ir dar mazutes... rolleyes.gif
Atsakyti