Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

QUOTE(Iiudna @ 2008 03 10, 11:12)
na senukuos nusipirkau tris pelargoniju daigelius.  ir symet prades jau zydet? blush2.gif  beja vienos lapai gelst.... nuo ko? numirs? g.gif

ai, šitos tai žydės irnesakyk.gif kai jau įšils normaliai, tai ir sukraus pumpurus. Pas jas lapų mažai, bet žiedus greitai krauna smile.gif
Atsakyti
Šitom patarčiau neleisti žydėti kol kas. Jei nori, kad krūmelis didesnis būtų ir ateityje daugiau žiedų, bei šakelių turėtų, nuskabyti viršūnėles, tada šakosis pats augalėlis daugiau. 4u.gif
Jei paliksi savieigai, ateityje tikrai nebūsi labai patenkinta, šakelė augs į ilgį ir žydės tik po vieną žiedelį, nes tik iš viršūnių žiedeliai auga, kuo daugiau šakų, tuo daugiau viršūnėlių, tuo daugiau žiedų thumbup.gif
Dėl tos priežasties man patinka iš sėklų auginti, nes tos labai gerai šakojasi, nereikia nei viršūnių skabyti biggrin.gif
Atsakyti
a kad lapai gelsta, nieko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 03 10, 13:36)
a kad lapai gelsta, nieko? unsure.gif

Na jei apatinis koks nukris, tai gal ir nieko, bet jei visi, tai nieko gero, gal perlaistyta g.gif Nemėgsta pelargonijos perdidelės drėgmės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 03 10, 14:03)
Na jei apatinis koks nukris, tai gal ir nieko, bet jei visi, tai nieko gero, gal perlaistyta g.gif Nemėgsta pelargonijos perdidelės drėgmės schmoll.gif

na kai pasodinau paliejau. bet tai ir viskas.... unsure.gif a tos kaip ir veislines nera jautresnes nei tos yprastos, senoviskos palergonijos? rolleyes.gif
Atsakyti
Na kaip cia vaizdziai pasakius- jas jau geriau menesi nepalaistyt, nei perlaistyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 03 10, 20:40)
Na kaip cia vaizdziai pasakius- jas jau geriau menesi nepalaistyt, nei perlaistyt. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai taip mirksiukas.gif Gali būti kad ir tik pasodintą per stipriai paliejo...
Atsakyti
Pas mane kur laikiau vandenuke tai neprigijo nei viena.O kaip pasodinau tai kelios prigijo , bet jau tokios silpnos , net nežinau ar kas bus ten iš jų, gal tikrai per šlapiai laikau, bet aš uždengus stiklainiais, kaip manote ar ne per velu jas dauginti, gal geriau iš rudenio , jaučias pražys man jos rudeny. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2008 03 10, 22:15)
..bet aš uždengus stiklainiais, kaip manote ar ne per velu jas dauginti, gal geriau iš rudenio , jaučias pražys man jos rudeny. doh.gif

Na, tu, nekompaktiniu, t.y. svyranciu, senoviskai sakant, tu kurios nesmirdi, uzdengt stiklainiukais gal ir nelabai reiktu. Tas kompaktines, tai taip, galima uzdengt. Nors as ne vienu nedengiu.
Nepergyvenk, viskas bus normaliai, mirksiukas.gif birzeli tikiuosi jos tau zydes. O gal ir dar anksciau. mirksiukas.gif
Oi nemegsta jos perlaistymo, schmoll.gif oj nemegsta... schmoll.gif doh.gif kaput joms swoon.gif
Jolita, o daugint tikrai ne per anksti. As savasiais padauginau pries gera savaite, dabar ir bijau, kad tik per anksti nebutu - baisiai jau jos dar gleznos. doh.gif Vo balandi,- tai super. Iskart prigyja. O dabar padaugintu puse neisgyvena. Bent jau pas mane taip. blush2.gif Tikiuosi kitoms geriau sekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 10 kovo 2008 - 21:48
Mergaites, siandien nusipirkau Actara nuo vabaliuku. Jus buvot mineje, kas jis padeda naikinant baltasparnius. Bet va pardaveja, issijuosus tvirtina, kad nieko gero nebus, jis nera veiksmingas pries situs brudus. Tai kaip ten yra istikruju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 03 13, 20:57)
Mergaites, siandien nusipirkau Actara nuo vabaliuku. Jus buvot mineje, kas jis padeda naikinant baltasparnius. Bet va pardaveja, issijuosus tvirtina, kad nieko gero nebus, jis nera veiksmingas pries situs brudus. Tai kaip ten yra istikruju? g.gif

Actara <- pasiskaitymui. Super pardavėja cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

nusipirkau ir aš sodinukų Ermitaže-šiais metais toks įkvėpimas atėjo auginti gėles biggrin.gif Tai iš šešių sodinukų vienas jau tuoj pražydės pilnai. Bet paskaičiau jūsų pasisakymus, kad reikia neleisti mažiems sodinukams žydėti, dabar suabejojau savo džiaugsmais g.gif bet kai pagalvoju, kad reiktų nuskabyti sukrautus pumpurus, kažkaip ranka nekyla. Na bet jei nuo to jos bus gražesnės, gal ir nereiktų gailėt... Hmm, gal dar kas kokią nuomonę ar patirties turit šiuo klausimu ax.gif
Atsakyti