Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

QUOTE(laurindre @ 2007 07 31, 09:54)
Pas mane iš sėklų jau beveik visos žydi thumbup.gif Dabar jau bent ne salotos lotuliukas.gif

gražiai žydi mirksiukas.gif Tik aš pirkau sėklas ir jos ne svyrančių, o kompaktinių ar kaip milabra sako "JEronimų" hihihi.gif - storas, nariuotas kotas ir lapai apvalūs, bei plaukuoti. Žiauriai sunkiai dygo, nuo pernai turiu, o tik šiemet išnešus į lauką sukrovė pumpurus.
Atsakyti
Srauniau, ir tau sudygo normaliai tos kompaktinės? Aš buvau pirkus vokiškas kompaktines [jeronimus lotuliukas.gif ], bet man taip ir nesudygo... doh.gif O kodėl, tai neaišku... g.gif Tai va taip sėklų prekiautojai su savo nekokybiškomis sėklomis priverčia sąžiningus žmones užsiimti gėlių-pliancų vagystėmis... blush2.gif
Atsakyti
Vilmorin ( prancūzų firma) sėjau, iš viso pakelio tik 6 sudygo, šią vasarą vieną numynė, tai vat liko 5. Kol namie buvo, sunkiai ten jie sekėsi išgyventi, bet pradžioj vasaros į sodą išvežiau, subujojo bigsmile.gif Jei šian važiuosiu į sodą, galėsiu nufotkinti wink.gif Man rods kažkur skaičiau, kad iš sėklų jie ir žinovams sunkiai dygsta, taip kad neimk į galvą wink.gif
Jei netyčia šią vasarą lėkčiau į Palangą, tai galėsiu ties Klaipėda sustot ir kokią šakelę duot įsišaknydinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 02 rugpjūčio 2007 - 15:03
o tai jus jau pradejot saknydinti sakeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 02, 16:01)
Vilmorin ( prancūzų firma) sėjau, iš viso pakelio tik 6 sudygo, šią vasarą vieną numynė, tai vat liko 5. Kol namie buvo, sunkiai ten jie sekėsi išgyventi, bet pradžioj vasaros į sodą išvežiau, subujojo  bigsmile.gif Jei šian važiuosiu į sodą, galėsiu nufotkinti wink.gif Man rods kažkur skaičiau, kad iš sėklų jie ir žinovams sunkiai dygsta, taip kad neimk į galvą wink.gif
Jei netyčia šią vasarą lėkčiau į Palangą, tai galėsiu ties Klaipėda sustot ir kokią šakelę duot įsišaknydinimui  mirksiukas.gif

Tai gal iš karto į lauką nešti reikėjo, būtų ir pernai žydėjusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 02, 16:12)

gyvenimas privertė - tai pati nulaužiu, tai randu nulaužtą šaką ir šaknydinu biggrin.gif

QUOTE(laurindre @ 2007 08 02, 16:12)
Tai gal iš karto į lauką nešti reikėjo, būtų ir pernai žydėjusios biggrin.gif

neturėjau pernai kur dar nešti, greičiausiai, kad būtų sužydėjusios wink.gif
Atsakyti

Jei gali, dar porą savaitikių palauk.
Nors aš kelias jau esu po sloviku pakišusi lotuliukas.gif Ne todėl, kad noras buvo, o tiesiog vazonėlis nuo palangės aukštielnikas nukrtito ir nulūžo labai graži raudona, su daug prikrautų žiedų doh.gif Tikrai verkti norėjosi cry.gif Tai teko bent jau į žemę kiti ir tikėtis, kad prigis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 08 02, 16:17)
Jei gali, dar porą savaitikių palauk.

irnesakyk.gif laukti tai as galiu biggrin.gif
Atsakyti

Aš irgi po vėjo prasisukimo sukišau kelias į vazonėlius. Viena matau jau nudžiuvo, kitos dar sėdi, žiedus krauna hihihi.gif durnelės irnesakyk.gif galvoja kad aš čia jas žydėjimui sukišau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2007 08 03, 08:18)
Aš irgi po vėjo prasisukimo sukišau kelias į vazonėlius. Viena matau jau nudžiuvo, kitos dar sėdi, žiedus krauna hihihi.gif durnelės irnesakyk.gif galvoja kad aš čia jas žydėjimui sukišau  biggrin.gif

Jei padedi įsišaknyjimui, žiedus geriau nuskinti, nes tada gėlytė visą energiją atiduoda žiedams, o jos reikia būtent šaknų auginimui biggrin.gif
Atsakyti
o maniskes vienos tai tik dabar zydeti pradejo doh.gif visai ku-ku joms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 08 06, 17:56)
o maniskes vienos tai tik dabar zydeti pradejo doh.gif visai ku-ku joms unsure.gif

Nepergyvenk 4u.gif Ne tu viena tokia, ir pas mane kai kurios tik dabar pražydo 4u.gif
Bet todėl ilgai galvojau ir nusprendžiau, kad kitais metais atsisakysiu pilnavidurių, pas mane balkone geriausiai auga ir žiūrisi tik kaskadinės svyrančios, kur nepilnavidurės 4u.gif Atiduosiu visas pilnavidures savo draugei, pas ją prie namų jos gražiau atrodys thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti