Įkraunama...
Įkraunama...

Kaziuko mugė mokykloje

QUOTE(As sol @ 2013 02 27, 14:01)
Kirto augaliukus su mašinike, popierius pjaustė friends.gif . O ką šis klausimas turi bendro su mano klausimu, ką manot, ar pirktų mokykloj, ar ne  rolleyes.gif ?

QUOTE(Kristute97 @ 2013 02 27, 15:54)
Sveikutės,
Manau, kad tokių renginių esmės, kad patys mokiniai kažkuo prisidėtų prie daikto gamybos, o neneštų mamos, tetos ir panašiai gaminių  mirksiukas.gif

Būtent. Šaunu jei ir sūnus prisidėjo prie jų gaminimo. Atvirukai labai šaunųs, tikrai turėtų juos pirkti mirksiukas.gif
O kiek jūs juos įkainuotumėte? Man tai labai sudėtinga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 27 vasario 2013 - 18:35
Gal kas turit nuoroda kaip is popieriaus remeli padaryt? Norim padaryt ir apklijuot puzle, kaip buvo jau cia temoj tokiu pvz. Ale schemos kaip remeli pati padaryt nerandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 01, 09:47)
Gal kas turit nuoroda kaip is popieriaus remeli padaryt? Norim padaryt ir apklijuot puzle, kaip buvo jau cia temoj tokiu pvz. Ale schemos kaip remeli pati padaryt nerandu smile.gif

Schemos tai neturiu, bet aš tai iškirpčiau iš storesnio katono tokį rėmelį ir aplkijuočiau. Dar moku tokį sunertą, bet schemos neturiu. Galiu papasakot žodžiu, jei norit. O jūs po žingsnelį, po žingsnelį... Nėra sudėtinga, tik reikia "pagaut kampą" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 01, 08:47)

tiesiog padarai kvadratinį rėmą, nugarėlę užklijuoji, tik viršaus neklijuoji, kad būtų galima įdėi foto. įdedu savo variantą,
user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos,

iki mokyklos mums dar tolokai užtat darželis čia pat smile.gif

pasiruošėm ir cukrinių pastilių "Zuikučio užkandžių", gėlių pražydusių "Arfa" saldainiais ir krepšiuku su "Bibi" saldainėliais... Čia dar ne viskas. Tikiuosi užteks jėgų vienišas kojines paversti pelėdikėm smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cup @ 2013 03 02, 19:06)
Sveikos gyvos,

iki mokyklos mums dar tolokai užtat darželis čia pat smile.gif

pasiruošėm ir cukrinių pastilių "Zuikučio užkandžių", gėlių pražydusių "Arfa" saldainiais ir krepšiuku su "Bibi" saldainėliais... Čia dar ne viskas. Tikiuosi užteks jėgų vienišas kojines paversti pelėdikėm smile.gif 

user posted image

nuostabios gėlės.... thumbup.gif gal gali foto iš arčiau?.... ten krepinis popierius?
Atsakyti
Didesne foto

http://www.part.lt/i...3cf6985c944.JPG

taip taip... ten krepinis
Atsakyti
sveikos,ryt kaziuko muge cia pamatysit ka mes paruosem nedaug,bet manau svarbu, kad vaikui butu smagu .Mokytoja grieztai prisake,kad darbeliai turi buti vaiku ir jokio maisto. Tai negalejau nei tinginio daryt nei irisu,na bet gerai.Aisku teko padet vaikui,bet ten buvo nedidele pagalba ax.gif http://public.fotki....-03-03-137.html
Atsakyti
Aišku, kad svarbiausia, kad vaikai patys darytų. man tai jokio grožio, kai mamos už vaikus pridaro. daugiau gaunasi konkurencija tarp mamų paskui nei šventė. Aišku, mokytojoms ir auklėtojoms darželiuose gerai - nieko nereikia daryti, bet...

kadangi mano uoga dar maža tai čia dar šis tas... manau jau pakaks smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2013 02 26, 13:30)
Šiemet planavau tokius atvirukus į mokyklą įduoti sūnui pardavinėti, bet jis sako, kad nepirks niekas. Ką jūs apie tai manot?

user posted image

Labai gražios atvirutės dešimt balų thumbup.gif
Atsakyti
Vakar vakare vyresnėlis sakė kad reikėtų Kaziuko mugei ko nors doh.gif Mokykloje pas mus pirmą kartą, tai tenka raitotis rankoves ir kažką maklinti. Tikrai viena nežadu daryti, faktas kad dar ir į darželį ko nors reikės, o neturiu nei savaitės laiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus mokykloje visa laimė nėra tokios kaip Kaziuko mugė. Bet kitoje mokykloje reikėjo dalyvauti toje Kaziuko mugėje. Geriausias reikalas vafliai, sausainiai, net gi gėrimas smile.gif o darželyje geriausia saldainių karoliai apyrankės smile.gif Mano tokia patirtis, kada laiko nestebuklai, o labiausiai perka iš vaiku šiuos gaminius thumbup.gif
Atsakyti