Įkraunama...
Įkraunama...

Kaziuko mugė mokykloje

labai greitai išpirko zefyrinius saldainius (marshmall'ai) thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(3Zzz @ 2014 02 27, 23:02)
saunu, kai vaikuciai patys daro darbelius kaziuko mugei... deje, didziausia paklausa turi maistas. uztenka prisimint bent viena muge, kurioj patys buvom. darbeliais visi dazniausiai grozisi, gi prie prekystaliu su maistu- eiles nusidriekusios. taigi, jei norite ,kad jusu vaikas gristu laimingas is kaziuko muges- ka nors pagaminkit. cia asmenine patirtis rolleyes.gif

pritariu 100%
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2014 03 04, 15:05)
labai greitai išpirko zefyrinius saldainius (marshmall'ai)  thumbup.gif

user posted image

O kaip gaminti šituos skanučius? bigsmile.gif
Atsakyti
darau pagal si recepta ax.gif
zefyriniai saldainiai
Atsakyti
Stai ka sunus pardavines thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Cia musu Kaziuko prekes ryt dienai smile.gif

silkine gele plaukams ( i kuoduka segasi)
user posted image

Dar geliu smile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 13 kovo 2014 - 10:27
Gumytes ir segtukai plaukams

user posted image
Atsakyti
Mamos, ka siemet ruosiat kaziukui? bigsmile.gif
Atsakyti
As ir perverciau visa tema. Ziuriu ne itin veiksmas vyksta cia. g.gif
As tik siandien suzinojau, kad mano darzelinuke prekiaus kovo 3d, liepe prigamint aukletoja nevalgomu groziu. Ne labai kas ateina i galva, nes laiko liko jau nedaug. Dabar gaminu dezute is susuktu zurnalo lapu ritineiu, dar mastau pagamint kokiu spalvintu papuosaliukiu, jei rasiu pirkt tvirtos juosteles, tai dar gal koki segtuka sukonstruosiu. Turiu dar minti nunerti pora papuosalu dezuciu, tik kad su jomis daug darbo, dar kol sukietini, isdziovini.

O kas pas jus planuose?
Atsakyti
bandysim sukt verbas iš traukto popieriaus
Atsakyti
Nusiziurejau cia suknele ant bratz leles, tai pradejau nerti barbei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cup @ 2013 03 04, 00:55)
Aišku, kad svarbiausia, kad vaikai patys darytų. man tai jokio grožio, kai mamos už vaikus pridaro. daugiau gaunasi konkurencija tarp mamų paskui nei šventė. Aišku, mokytojoms ir auklėtojoms darželiuose gerai - nieko nereikia daryti, bet...

kadangi mano uoga dar maža tai čia dar šis tas... manau jau pakaks smile.gif
user posted image

agą- jokio grožio- o va klausimas- ką gali padaryti 2-3-4m vaikas? kad ir mano sūnus- jam neišeina jis meta nenor- ir galiausiai darau- AŠ . Ydomiausia kad MOKYKLOJE jau tikėjausi kad va- nereiks nieko daryti- ior ką jūs manote? pareiškė: nieko iš popieriaus jokių piešinių darykit vaikai sapnų gaudykles- jei nemokat tegul atsineškit kepinių sausainių tik būtinai naminių.... kaip jums tai? dukra jau buvo pasidariusi keletą origami gėlyčių- apsiverkė vaikas... ir čia 1 klasė. vaikams neleidžiama pasireikšti - nes kartelė užkeliama aukštai - per aukštai- darželio mažųjų grupėse tinkama išlankstytos gėlytės- jų vaikai patys nepadarys- čia jau labiau 1 klasės darbai 5 m vaiakms jau gėlytės nebetinka jau reikia sudėtingesnių darbelių- ir vėl vaikai nieko nedaro... unsure.gif
Atsakyti