Įkraunama...
Įkraunama...

kopijuojame parduotuvių drabužėlius

QUOTE(Peperoni @ 2008 04 04, 13:42)

sis patiko,tai bandziau kazka panasaus,bet dakuriau savo ir gavosi kitaip blush2.gif bet pasirodom biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2008 10 10, 23:21)
sis patiko,tai bandziau kazka panasaus,bet dakuriau savo ir gavosi kitaip  blush2.gif bet pasirodom  biggrin.gif
thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2008 10 10, 22:21)
sis patiko,tai bandziau kazka panasaus,bet dakuriau savo ir gavosi kitaip  blush2.gif bet pasirodom  biggrin.gif
user posted image

labai gražus, kopija man gražesnė 4u.gif o kaip ten kakliukas padarytas? apnerta?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 10 11, 15:07)
labai gražus, kopija man gražesnė  4u.gif o kaip ten kakliukas padarytas? apnerta?

aciu 4u.gif taip kakliuka apneriau vaseliu ir visai gerai gavosi biggrin.gif
Atsakyti
dovillee, laaaabai šiltas ir švelnus megztukas thumbup.gif wub.gif O jis su užtrauktuku? Ar tu ten sagutes taip gražiai paslėpus esi? g.gif
Atsakyti
Va kokia tunikutė mane sužavėjo Promod parduotuvės vitrinoj ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Na, aš kopijavau turbūt tik spalvą ir raštelio truputį... blush-anim-cl.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsiprašau už nuotraukas - nuotaikos nėra, tai ir fotoaparatas nenori gražiai nufotografuoti blush-anim-cl.gif doh.gif
Atsakyti
ruci kai toks grozis ir tos nuotraukos kokybes nereikia, viskas kuo puikiausiai matos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valionaa @ 2008 10 14, 08:34)
dovillee, laaaabai šiltas ir švelnus megztukas thumbup.gif  wub.gif O jis su užtrauktuku? Ar tu ten sagutes taip gražiai paslėpus esi? g.gif

ten knopkytes pasleptos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ruci @ 2008 10 14, 14:55)

grazu 4u.gif
Atsakyti
stai kas gavosi sujungus du gapinius modeliukus ir pritaikius mazylei lotuliukas.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 10 17, 16:11)
stai kas gavosi sujungus du gapinius modeliukus  ir pritaikius mazylei  lotuliukas.gif

user posted image
user posted imageuser posted image

Labai gražu wub.gif wub.gif panasų dalyką ir aš pradejau šiandien ax.gif tą kur su kapišonu, nerealus jis man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 10 17, 17:11)
user posted image

Gaila, nerandu šypsenėlės su išsprogusiom akim ir tystančia seile.... Net širdis sudrebėjo tokį grožį pamačius. Dabar jau tiksliai žinau ko noriu biggrin.gif Gal tik galit patarti, iš kokių siūlu geriausiai būtų megzti, kad ir žiūrėtųsi gerai, ir dėvėtųsi. Ir storį kokį siūlų rekomenduotumėt?
Atsakyti