Įkraunama...
Įkraunama...

kopijuojame parduotuvių drabužėlius

QUOTE(Lusasita @ 2008 10 17, 16:11)
stai kas gavosi sujungus du gapinius modeliukus  ir pritaikius mazylei  lotuliukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti

Jau grožybių prisižiūrėjau wub.gif Sakiau pabaigsiu vaikams kojines ir megsiu sau liemenę,bet dabar jau žinau kad nenurimsiu kol dukrytei next liemenės nenumegsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2008 10 17, 16:23)
Gaila, nerandu šypsenėlės su išsprogusiom akim ir tystančia seile.... Net širdis sudrebėjo tokį grožį pamačius. Dabar jau tiksliai žinau ko noriu biggrin.gif Gal tik galit patarti, iš kokių siūlu geriausiai būtų megzti, kad ir žiūrėtųsi gerai, ir dėvėtųsi. Ir storį kokį  siūlų rekomenduotumėt?

Siuliukus rozinius emiau pusvilne, storis 300m 100 gr, Uzteko 100 gr. bet dar geriau but dar plonesni siuliukai, nes tokiam mazulyciam ( ilgis 40 cm) kurinelyje buvo sunku sutalpint kasytes .
Esu mezgusi is tokiu kita darbeli 50 gr - 200 m,Sudėtis: 50% vilna, 50% poliakrilas, tai rinkciausi tokius, tik spalvos norimos man nebuvo .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 10 17, 21:33)
Siuliukus rozinius emiau pusvilne, storis 300m 100 gr, Uzteko 100 gr.  bet dar geriau but dar plonesni siuliukai, nes tokiam mazulyciam ( ilgis 40 cm) kurinelyje buvo sunku sutalpint kasytes .
Esu mezgusi is tokiu kita darbeli 50 gr - 200 m,Sudėtis: 50% vilna, 50% poliakrilas,  tai rinkciausi tokius, tik spalvos norimos man nebuvo .

Aš tai sau tokio modeliuko norėčiau... ax.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, prisivarvinau seilę kaip reikiant. Atrodo pagavo įkvėpimas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
sveikutės 4u.gif ,
vis pasižiūrinėju šią temelę, pasigėriu grožiais, šaunuolės, darbai tikrai nenusileidžia originalams, gal net ir geriau gaunas.
aš ir pati vieną tokią kopiją pagaminau, gal ne nuo kataloginio pavyzdžio, greičiau nuo dizainerio nusižiūrėjau. suknelėse jau rodžiausi, bet sugalvojau ir čia įmesti rolleyes.gif
originalas:
user posted image
kopija, truputuką perdirbta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 10 21, 09:55)
aš ir pati vieną tokią kopiją pagaminau, gal ne nuo kataloginio pavyzdžio, greičiau nuo dizainerio nusižiūrėjau. suknelėse jau rodžiausi, bet sugalvojau ir čia įmesti rolleyes.gif
thumbup.gif yahoo.gif wub.gif
Atsakyti
Peperoni labai meilutis zaismingas megztukas thumbup.gif

Lusasita pasakiskai grazus sarafanas gavosi bigsmile.gif thumbup.gif Gaila ilgai nesiot negales siemininke greit uzaugs ax.gif
Gal turi pinuciu schemutes blush2.gif Labai jau grazios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 21 spalio 2008 - 17:26
QUOTE(Lusasita @ 2008 10 17, 15:11)
stai kas gavosi sujungus du gapinius modeliukus  ir pritaikius mazylei  lotuliukas.gif

user posted image
user posted imageuser posted image

labai grazu , gavosi tikrai du kart geriau thumbup.gif
Atsakyti
Pasisemem ir mes cia ideju thumbup.gif , su improvizacijom ax.gif
user posted image
originalas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 10 27, 19:29)
Pasisemem ir mes cia ideju  thumbup.gif , su improvizacijom  ax.gif
user posted image