Nevejam
man šiandien kolega gerų patarimų pridalino rinktis iš išsiskyrusių ir jau su materialine baze vyrų
ir dar būtinai, kad namas Nemenčinėj stovėtų ir pelargonijom apsodintas būtų
vat tau ir vyrų patarimai
QUOTE(Medinis @ 2007 07 17, 09:59)
Dabar dauguma šeimų internete kuriasi. Todėl "niekur nėjimas" nereiškia, kad neieškote draugo.
Mums, tokioms romantikems, pazintys internetu visiskai neromantiskos
Man kažkaip internetu dar irgi nepavyko... iš tikro, kai pamatai žmogų, jis labai skiriasi nuo susidaryto įvaizdžio, kol bendraujama ne gyvai. Bet man atrodo, kad čia daugiau psichologinė problema, nes pati bednraudama tik per internetą susikuri tam itkrą vaizdą, kokį norėtum matyti (čia aš ne tik apie išvaizdą), o pasirodo, kad yra visai ne taip. Mieliau renkuosi gyvas pažintis, bet irgi nesu ta didžioji "visur dalyvautoja
"
Man pažintys internetu kaip vėjas gluosniuose
Nors bendrauju nemažai, nei vienas virtualus herojus nesužavėjo
Nu bet iš tikro, o ką daryti, jei nesėdžiu visiškai jau namie užsidarius, bendrauju su žmonėm ir gyvai, ir internete... Ale niekaip...
Aišku, priežasčių gali būti daug, tokių kaip - negraži, neprotinga, išranki ir pan... Bet čia jau subjektyvu, kiekienam pagal savo skonį, savo išsilavinimą ir šiaip pagal poreikius. J
uk turbūt dauguma iš mūsų paprastos, simpatiškos merginos, manau, ir asmenybės, tai ko trūksta?
Vat tada ir susimastai, kad gal tikrai kažkoks likimas yra...
Aišku, priežasčių gali būti daug, tokių kaip - negraži, neprotinga, išranki ir pan... Bet čia jau subjektyvu, kiekienam pagal savo skonį, savo išsilavinimą ir šiaip pagal poreikius. J
uk turbūt dauguma iš mūsų paprastos, simpatiškos merginos, manau, ir asmenybės, tai ko trūksta?
QUOTE(Medinis @ 2007 07 17, 09:28)
O kiek ne virtualių herojų sužavėjo? Esmė tame, kad bendraujant virutaliai galima susipažinti su didesniu skaičiumi žmonių.
Ne virtualių... hm.. du gal kokie. Na, vienas tai tikrai
Tai taip, žinau, viskas logično, susipažįsti su didesniu skaičium žmonių, paskui eini į bendrus vakarėlius, aš va su dviem nerealiom merginom susipažinau internete, einam drauge blynų valgyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 07 17, 10:31)
Juk turbūt dauguma iš mūsų paprastos, simpatiškos merginos, manau, ir asmenybės, tai ko trūksta?
Vat tada ir susimastai, kad gal tikrai kažkoks likimas yra...
Vakar žiūrėjau mokslinę laidą apie meilę, žmonių santykius ir panašiai. Koks likimas... chemija. O kad chemija atsirastų gali reikėti truputi koreguoti psichologiją.
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 17, 07:27)
Vilte20, kaip sekėsi???
Sveikos!
Na...sekesi kazkaip idomiai. Is pradziu vaikinas sutriko, nes nebuvo mates manes su vaiku
Na, o kalbant bendrai..tai man kazkaip ir paciai nesinori kazkokiu rimtu santykiu...nebesvajoju kaip anksciau, nefantazuoju apie idealus