Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Nevejam smile.gif man šiandien kolega gerų patarimų pridalino rinktis iš išsiskyrusių ir jau su materialine baze vyrų lotuliukas.gif ir dar būtinai, kad namas Nemenčinėj stovėtų ir pelargonijom apsodintas būtų lotuliukas.gif vat tau ir vyrų patarimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 17, 09:37)
Praeita tema buvo optimistine. Reikejo ten pasireiksti  tongue.gif

Ten kur žmonėms gerai, kur jie žino kas jie ir ką jiems daryti - manęs nereikia..
Atsakyti
As tai sulaukiau komplimento: "Tokia mergina... vyrai turbut del taves is proto eina" biggrin.gif Ir prie to paties pasake, kad draugo neturiu tik todel, kad niekur neinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 17, 09:54)
Ir prie to paties pasake, kad draugo neturiu tik todel, kad niekur neinu  g.gif

Dabar dauguma šeimų internete kuriasi. Todėl "niekur nėjimas" nereiškia, kad neieškote draugo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 17, 09:59)
Dabar dauguma šeimų internete kuriasi. Todėl "niekur nėjimas" nereiškia, kad neieškote draugo.

Mums, tokioms romantikems, pazintys internetu visiskai neromantiskos rolleyes.gif
Atsakyti
Man kažkaip internetu dar irgi nepavyko... iš tikro, kai pamatai žmogų, jis labai skiriasi nuo susidaryto įvaizdžio, kol bendraujama ne gyvai. Bet man atrodo, kad čia daugiau psichologinė problema, nes pati bednraudama tik per internetą susikuri tam itkrą vaizdą, kokį norėtum matyti (čia aš ne tik apie išvaizdą), o pasirodo, kad yra visai ne taip. Mieliau renkuosi gyvas pažintis, bet irgi nesu ta didžioji "visur dalyvautoja ax.gif "
Atsakyti
Man pažintys internetu kaip vėjas gluosniuose biggrin.gif Nors bendrauju nemažai, nei vienas virtualus herojus nesužavėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 17, 10:17)
Nors bendrauju nemažai, nei vienas virtualus herojus nesužavėjo  biggrin.gif

O kiek ne virtualių herojų sužavėjo? Esmė tame, kad bendraujant virutaliai galima susipažinti su didesniu skaičiumi žmonių.
Atsakyti
Nu bet iš tikro, o ką daryti, jei nesėdžiu visiškai jau namie užsidarius, bendrauju su žmonėm ir gyvai, ir internete... Ale niekaip...
Aišku, priežasčių gali būti daug, tokių kaip - negraži, neprotinga, išranki ir pan... Bet čia jau subjektyvu, kiekienam pagal savo skonį, savo išsilavinimą ir šiaip pagal poreikius. J
uk turbūt dauguma iš mūsų paprastos, simpatiškos merginos, manau, ir asmenybės, tai ko trūksta? g.gif Vat tada ir susimastai, kad gal tikrai kažkoks likimas yra...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 17, 09:28)
O kiek ne virtualių herojų sužavėjo? Esmė tame, kad bendraujant virutaliai galima susipažinti su didesniu skaičiumi žmonių.

Ne virtualių... hm.. du gal kokie. Na, vienas tai tikrai smile.gif
Tai taip, žinau, viskas logično, susipažįsti su didesniu skaičium žmonių, paskui eini į bendrus vakarėlius, aš va su dviem nerealiom merginom susipažinau internete, einam drauge blynų valgyti biggrin.gif Viskas normaliai, aš nesiskundžiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 07 17, 10:31)
Juk turbūt dauguma iš mūsų paprastos, simpatiškos merginos, manau, ir asmenybės, tai ko trūksta?  g.gif Vat tada ir susimastai, kad gal tikrai kažkoks likimas yra...

Vakar žiūrėjau mokslinę laidą apie meilę, žmonių santykius ir panašiai. Koks likimas... chemija. O kad chemija atsirastų gali reikėti truputi koreguoti psichologiją.
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 17, 07:27)
Vilte20, kaip sekėsi???

Sveikos!
Na...sekesi kazkaip idomiai. Is pradziu vaikinas sutriko, nes nebuvo mates manes su vaiku biggrin.gif Bet regis normaliai viskas...Pasivaiksciojom parke, siaip senamiestyje smile.gif Kaip sunus reagavo?? sunku pasakyti...zinoma, jis supranta kad mama ne su teciu...bet jam siaip ispudziu buvo, gal nelabai ir gilinosi wink.gif

Na, o kalbant bendrai..tai man kazkaip ir paciai nesinori kazkokiu rimtu santykiu...nebesvajoju kaip anksciau, nefantazuoju apie idealus biggrin.gif biggrin.gif tiesiog gera su zmogum ir bunu su juo kai tik galiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 17 liepos 2007 - 10:31