Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

Sveikos,
O mano dukryciu vardai Saida ir Eisvina manau reti bet man labai grazus. Ir isvis man patinka kai vaikas turi reta varda kai mano dizdioji ejo i darzeli jos grupeje buvo 3 Gabijos 4 Gabrieles ir ji viena Saida man patinka kad mano dukrytes turi retus vardus o siaip del vardu visiem neitiksi vieniem jie grazus kitiem ne svarbu kad man prie sirdies.
Atsakyti
O kokia šių vardų reikšmė ir kaip juos sugalvojot?
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2007 08 03, 23:07)
Sveikos,
O mano dukryciu vardai Saida ir Eisvina manau reti bet man labai grazus. Ir isvis man patinka kai vaikas turi reta varda kai mano dizdioji ejo i darzeli jos grupeje buvo 3 Gabijos  4 Gabrieles ir ji viena Saida man patinka kad mano dukrytes turi retus vardus o siaip del vardu visiem neitiksi vieniem jie grazus kitiem ne svarbu kad man prie sirdies.

Kazkada minejau Saidas buvo mano brolio darzelio grupej tarp kitko nėra jau toks retasvardas mano broliuks gimes 79 metais jau tada tokius vardus tėvai vaikams duodavo.Saidas Saida normalūs vardai .Dar paminėiu tas berniukas jau dabar vyrukas tur gruzinisko kraujo.Ne lietuviskas vardas.Bet rimtas grazus
Atsakyti
Va viena pažįstama dukrą pavadino MEIDA..Man negirdėtas vardas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 08 03, 23:22)
O kokia šių vardų reikšmė ir kaip juos sugalvojot?

Eisvina (09.14), Eisvinas (09.14) – lietuvių: eis- (eislus „greitai einantis“) + vin- (baltų vaina „kaltė, priežastis“) (iš www.day.lt)
o va Saidos nėra g.gif nors aš pati pažįstu 21 metų Saidą g.gif
Papildyta:
QUOTE(ramuniete @ 2007 08 04, 02:18)
Va viena pažįstama dukrą pavadino MEIDA..Man negirdėtas vardas  schmoll.gif

aš tai prie Meidos pripratau ax.gif pirmą kartą išgirdau SM forume mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rytoj @ 2007 08 03, 19:56)
Dar vieną vardą radau - Algida schmoll.gif

draugės mama Algida tongue.gif Algyte visi vadina - tokia miela moterytė wub.gif
Atsakyti
mokykloje su Meida mokiausi smile.gif

o Gilvilę mačiau dokumentuose ir suaugusią moterį smile.gif
Atsakyti
tai va, puskė dukrą pavadino Juneta. nu nelabai koks, bet gal geriau negu Junera ar Nejūrė g.gif

mamos žurnale mačiau vardą Heidė. ir dar ten visokių keistų buvo, bet nei vieno daugiau neprisimenu. blogai, kai vardas toks, kad neprisimeni po 5 min. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 08 04, 01:37)
Kazkada minejau Saidas buvo mano brolio darzelio grupej tarp kitko nėra jau toks retasvardas mano broliuks gimes 79 metais jau tada tokius vardus tėvai vaikams duodavo.Saidas Saida normalūs vardai .Dar paminėiu tas berniukas jau dabar vyrukas tur gruzinisko kraujo.Ne lietuviskas vardas.Bet rimtas grazus

pazistu ir as Saida savo metu ir Eisvinu yra bet turejau omeny kad ju nera tiek daug kaip kitu populiariu vardu. Nesakau kad man nepatinka ir populiarus vardai bet savo vaikui noriu kazko tokio nors truputeli kad nuo kitu issiskirtu.
Papildyta:
[quote=ingalp,2007 08 04, 20:16]
tai va, puskė dukrą pavadino Juneta. nu nelabai koks, bet gal geriau negu Junera ar Nejūrė g.gif
Mano kaimynes dukryte Juneta man tai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
žinau vardus Arūnė, Deiva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 08 05, 13:39)
žinau vardus Arūnė, Deiva  smile.gif

Arūnė tai normalus vardas,o va Deiva tai visai negirdėta
Atsakyti
Šendie per telika užgirdau varda Lana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 08 04, 13:07)
draugės mama Algida  tongue.gif Algyte visi vadina - tokia miela moterytė  wub.gif

Aš vieną merginą tokiu vardu irgi pažįstu, labai maloni ir miela smile.gif

QUOTE(ingalp @ 2007 08 04, 19:16)

O šitas iš kur blink.gif
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 07 26, 13:58)
merginos, help help.gif
pusseserė naujagimę dukrą nori pavadint Junera arba Nejūre doh.gif . Tėvų vardau - Jūratė ir Nerijus. patarkit, kaip atkalbėt, bet nesusipykt su gimine biggrin.gif

A va iš kur blink.gif blink.gif Vieną mažą apie 4 metukų Junetą pažįstu, visai nieko, vis geriau nei anie blink.gif
Atsakyti