Sveikos,
O mano dukryciu vardai Saida ir Eisvina manau reti bet man labai grazus. Ir isvis man patinka kai vaikas turi reta varda kai mano dizdioji ejo i darzeli jos grupeje buvo 3 Gabijos 4 Gabrieles ir ji viena Saida man patinka kad mano dukrytes turi retus vardus o siaip del vardu visiem neitiksi vieniem jie grazus kitiem ne svarbu kad man prie sirdies.
O kokia šių vardų reikšmė ir kaip juos sugalvojot?
QUOTE(iloniux @ 2007 08 03, 23:07)
Sveikos,
O mano dukryciu vardai Saida ir Eisvina manau reti bet man labai grazus. Ir isvis man patinka kai vaikas turi reta varda kai mano dizdioji ejo i darzeli jos grupeje buvo 3 Gabijos 4 Gabrieles ir ji viena Saida man patinka kad mano dukrytes turi retus vardus o siaip del vardu visiem neitiksi vieniem jie grazus kitiem ne svarbu kad man prie sirdies.
Kazkada minejau Saidas buvo mano brolio darzelio grupej tarp kitko nėra jau toks retasvardas mano broliuks gimes 79 metais jau tada tokius vardus tėvai vaikams duodavo.Saidas Saida normalūs vardai .Dar paminėiu tas berniukas jau dabar vyrukas tur gruzinisko kraujo.Ne lietuviskas vardas.Bet rimtas grazus
Va viena pažįstama dukrą pavadino MEIDA..Man negirdėtas vardas

QUOTE(rytoj @ 2007 08 03, 23:22)
O kokia šių vardų reikšmė ir kaip juos sugalvojot?
Eisvina (09.14), Eisvinas (09.14) lietuvių: eis- (eislus greitai einantis) + vin- (baltų vaina kaltė, priežastis) (iš www.day.lt)
o va Saidos nėra

Papildyta:
QUOTE(ramuniete @ 2007 08 04, 02:18)
aš tai prie Meidos pripratau

Papildyta:
QUOTE(rytoj @ 2007 08 03, 19:56)
draugės mama Algida

mokykloje su Meida mokiausi
o Gilvilę mačiau dokumentuose ir suaugusią moterį

o Gilvilę mačiau dokumentuose ir suaugusią moterį

QUOTE(laimutė07 @ 2007 08 04, 01:37)
Kazkada minejau Saidas buvo mano brolio darzelio grupej tarp kitko nėra jau toks retasvardas mano broliuks gimes 79 metais jau tada tokius vardus tėvai vaikams duodavo.Saidas Saida normalūs vardai .Dar paminėiu tas berniukas jau dabar vyrukas tur gruzinisko kraujo.Ne lietuviskas vardas.Bet rimtas grazus
pazistu ir as Saida savo metu ir Eisvinu yra bet turejau omeny kad ju nera tiek daug kaip kitu populiariu vardu. Nesakau kad man nepatinka ir populiarus vardai bet savo vaikui noriu kazko tokio nors truputeli kad nuo kitu issiskirtu.
Papildyta:
[quote=ingalp,2007 08 04, 20:16]
tai va, puskė dukrą pavadino Juneta. nu nelabai koks, bet gal geriau negu Junera ar Nejūrė

Mano kaimynes dukryte Juneta man tai grazus vardas

žinau vardus Arūnė, Deiva

QUOTE(logika @ 2007 08 05, 13:39)
Arūnė tai normalus vardas,o va Deiva tai visai negirdėta
Šendie per telika užgirdau varda Lana

QUOTE(Ramunita @ 2007 08 04, 13:07)
Aš vieną merginą tokiu vardu irgi pažįstu, labai maloni ir miela

QUOTE(ingalp @ 2007 08 04, 19:16)
tai va, puskė dukrą pavadino Juneta. nu nelabai koks, bet gal geriau negu Junera ar Nejūrė

O šitas iš kur

Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 07 26, 13:58)
merginos, help 
pusseserė naujagimę dukrą nori pavadint Junera arba Nejūre
. Tėvų vardau - Jūratė ir Nerijus. patarkit, kaip atkalbėt, bet nesusipykt su gimine 

pusseserė naujagimę dukrą nori pavadint Junera arba Nejūre

A va iš kur