Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

QUOTE(salomena @ 2007 08 06, 21:34)
As dokumentuose maciau 2 metu vaiko vardas pavarde Chose Antonijo Naujokaitis  biggrin.gif
Ir viena vyra (jam virs 30 metu) vardu Gėjus  blink.gif  Apie ka mamule galvojo?  g.gif

Jezusmarija.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2007 08 06, 20:50)
Jezusmarija....  doh.gif

gal sumaišė G su R g.gif
Atsakyti
QUOTE(salomena @ 2007 08 06, 21:34)
As dokumentuose maciau 2 metu vaiko vardas pavarde Chose Antonijo Naujokaitis  biggrin.gif

Ou mai gad doh.gif
As dar turiu vilites, kad jo mama - ispanu kilmes unsure.gif Na, bent jau noreciau tuo tiketi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 08 06, 22:43)
Ou mai gad doh.gif
As dar turiu vilites, kad jo mama - ispanu kilmes unsure.gif Na, bent jau noreciau tuo tiketi unsure.gif

Gal greičiau tėvas, bet abejoju, ar leistų šitaip išdarkyt g.gif Užrašytų originalo kalba unsure.gif
Atsakyti
Kur tau tevas, jei pavarde - Naujokaitis? Nors, velniai čia žinot gali doh.gif Labiau tikėtina, kad mamytei neigiamą įtaką serialai padarė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 08 06, 22:52)
Kur tau tevas, jei pavarde - Naujokaitis? Nors, velniai čia žinot gali doh.gif Labiau tikėtina, kad mamytei neigiamą įtaką serialai padarė doh.gif

Ai, tiksliai doh.gif lotuliukas.gif Tada ji vieniša mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 06, 22:59)
Ai, tiksliai doh.gif  lotuliukas.gif Tada ji vieniša mama biggrin.gif

Labai realus variantas mirksiukas.gif biggrin.gif Neįsivaizduoju, kaip tėvas galėtų leisti savo vaiką šitaip pavadinti schmoll.gif
Atsakyti
Drauge vardu VILINORATA, bet visi ja vadina Nora.

Kaimynes sunus GERTAS, jo vyresnysis sunus - NEIRAS, o pagranduka pavadino MAKSIMUS.

Gimineje turejom (amzina atilsi) vyruka vardu MEDGARDAS.

Mano mamos pusbrolis ALYTIS.

Buvusios bendradarbes brolis ICHTIANDRAS, tarp draugu jis - Ichtis.

Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 08 06, 23:37)
Drauge vardu VILINORATA, bet visi ja vadina Nora.

Kaimynes sunus GERTAS, jo vyresnysis sunus - NEIRAS, o pagranduka pavadino MAKSIMUS.

Gimineje turejom (amzina atilsi) vyruka vardu MEDGARDAS.

Mano mamos pusbrolis ALYTIS.

Buvusios bendradarbes brolis ICHTIANDRAS, tarp draugu jis - Ichtis.

Visi vardai rinktiniai doh.gif Ypač užstrigo Maksimus doh.gif Kaip kokia Maximos nuolaidu akcija doh.gif
Atsakyti
Rela, Komantas... laikrašty radau naujagimių vardus...

mamos klasiokas (ar kažkas pan.) buvo vardu Paladijus biggrin.gif
Atsakyti
ooo užderėjo vardukų ax.gif
o dėl Chosė Antonio,tai g.gif nu ir aš či ubuvau užvedus temą ar lietuvinti vadą Antonio grįžtant į Lietuvą....tai dauguma mamų skė,kad nereikia lietuvinti (ntuo metu kai klausiau pavardė dar buvo itališka,bet su didelėm galimybėm,kad taps lietuviška,nes tėvas nebenorėjo to vaiko savu pripažint),o dar ir buvo tokių komentarų,kad tipo mama sulietuvindama vardą nori išbraukti vaiko praeitį ax.gif tai liko berniukas Antonio,o kadangi tėvas jo išsižadėjo,tai ir pavardę vaikis gavo lietuvišką...nežinu,jaučiu keistai atrodys tas jo vardas ir pavardė,bet...kitą vertus žinau versliniką,kurio vardas irgi iš Antonio operos,bet pavardė lietuviška...jis dabar Lietuvoj gyvena (grįžo iš Brazilijos berods)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 07 rugpjūčio 2007 - 09:18
QUOTE(Lane @ 2007 08 06, 11:13)

Man tai jis labai juokingas hihihi.gif
Kai garsiai perskaičiau, vos iš odinio krėslo neišgriuvau.... doh.gif lotuliukas.gif

Man labai gražus vardas SIKSTAS rolleyes.gif
Atsakyti