Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dukra maitinau iki 1,11 men. Sunui 1,9 m. Trap vaiku 3 metu skirtumas. Tik baigiau maitinti pastojau. pagimdziau vel maitinu. Iki kokiu 1 m. sunelio maitinimas buvo malonumas, bet dabar jau nebe. pavargau merginos. Nakti mazius keliasi 6-7 kartus. diena kas valanda praso papuko. dabar jau dienomis stengiuosi neduoti. Sunku atsispirti verksmui ir reikalavimams. Ypac pirmomis dienomis.
Atsakyti
malonus... pradžioj buvo daugiau minusų nei pliusų, sutrūkinėję speneliai, nuolat neišssimiegojusi, pervargusi, nežinojimas ar tikrai jam užtenka to pienuko... vėliau viskas ėjosi labai šauniai, minusai tokie kad kandžiojasi, jau yra didelis, sunkus ir sunkoka fiziškai naktį jį kilnoti iš lovytės ir atgal.
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 10 04, 15:51)
malonus... pradžioj buvo daugiau minusų nei pliusų, sutrūkinėję speneliai, nuolat neišssimiegojusi, pervargusi, nežinojimas ar tikrai jam užtenka to pienuko... vėliau viskas ėjosi labai šauniai, minusai tokie kad kandžiojasi, jau yra didelis, sunkus ir sunkoka fiziškai naktį jį kilnoti iš lovytės ir atgal.

Aha, sutinku, kad turbut geriausias zindymo metas kokiu 3-6 men. Iki 3 men laikiau save didvyre, kad nemeciau zindymo, nes tie "kabejimai "po puse dienos zude, o dar vargino du mastitai su 40 temperatura doh.gif
Maniske 6 men jau terorizuoja "papulio" nakti kelia 3-4 kartus. Ka ismigame nakti 23-6 val(retenybe, beja), jauciuosi nrealiai issimiegojusi. Noriu zindyti toliau, bet labai bijau tu atjunkymo bedu ir teroru ax.gif
Atsakyti
pirma sav kai mazius nugriasuze spenelius ir antra, kol jie sugijo-buvo kosmaras doh.gif nemalonumas, o kancia, net iki asaru... o dabar , kai ismokom teisingai valgyti-malonumas. ypac kai sunutis jau didesnis, ziuri i akis, su rankyte grabalioja, o pavalges gugena wub.gif nieko nera malonesnio mamai
Atsakyti
na man pirma savaite irgi buvo labai skausminga, aabudu spieneliai nugrauzti ir niekaip neuzgijo, kuom betepiau doh.gif bet galiausiai man parekomendavo tepaliuka, spec maitinanciom, tai kad po 2 dienu speneliai uzgijo mirksiukas.gif
o daba kai mazylis ismoko valgyt, po kiekvieno maitinimo smagiai guguoja pasisotines ir glosto mamyte, maitinti yra didelis malonumas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man pirma menesi zindymas buvo tiesiog kancia. Jauciausi kaip zombiuojama pastoviai. Buvau nerealiai issekus, depresavau, net gyvent nebesinorejo. Bet paskui taip atsitiko, kad teko primaitint vaika misisnuku ir jis aisku kruties atsisake. Nusitraukinejau koki menesi laiko ir maitinau is buteliuko doh.gif . Tuomet supratau, kad zindymas yra tikrai malonus. Todel dar viena menesi vargau kol vaika prie kruties vel pripratinau. O dar aisku pieno mazai buvo. Nu zodziu, kanciu keliai. Dabar jau imam kruti, nors ir su nelabai dideliu dziaugsmu. Bet per siuos kelis menesius sulysau, susigrauziau, patapau fanatike ir paranojike lotuliukas.gif . Jau nekalbu apie vaiko kankinima doh.gif .Gal del to bent jau man malonus yra pats zindymo faktas, o ne procesas. Ir jei galima butu atsukti atgal laika atgal turbut rinkciaus misinukus, bent jau kol kas taip galvoju. Nes tuos kelis menesius as nepatyriau jokiu motinystes dziaugsmu, o tik kankinau kudiki ir save. Net nepastebejau, kaip lelius pradejo juoktis, guguoti, vartytis... Buvau visa susikoncentravus i AS PRIVALAU MAITINTI doh.gif . Ak kiek daug dalyku praleidau verysad.gif .
Tikiuosi dabar situacija eis tik geryn, viiskas pasimirs ir zindymas man teiks vien malonuma 4u.gif
Atsakyti
Nors ir skaudėjo pradžioje, bet visada buvo malonu. Fantastiškas jausmas, kai žiūrim viena į kitą, kai susikelia kojytes ant mano sulenktų kojų, kai pirštukais apkabina mano vieną pirštą, kai bando pagauti mano nosį valgydama, kai gaudo mano plaukus, kai naktį užmiega įsikibusi man į abi rankas, kai pabudusi ieško pienuko ir valgo šypsodamasi... Ypatingas ryšys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabiausias, giliausias, silciausias jausmas, kokio net isivaizduoti nebuciau galejus... Dievinu kiekviena akimirka wub.gif O pradzia, turbut kaip ir daugeliui, buvo sunki... Bet verta iskesti...
Atsakyti
Na as is tos mazumos, kuriai zindymas yra nemalonus procesas. Gal del to kad maitindama praktiskai nuolat bunu strese: 1men dukra buvo ziauriai mieguista - reikedavo viena ranka kruti prilaikyt kad napamestu is burnos, o kita padus ar kakliuka kutent kad nemiegotu o nors kiek valgytu doh.gif 2men taip jau +/- normaliai, bet ka as zinau koks ten rysys - gulim viena salia kitos, ji man papa ciulpia, as tuo tarpu telika spoksau blush2.gif 3men prasidejo kasvalandinis valgymas (po 2 tokiu savaiciu man jau stogas pradejo vaziuot ir krutis nerealiai skaudet) po to lyg ir susitvarke bet tai tebuvo tyla pries audra; tik suejus 3men prasidejo bado streikas ir visiskas kruties atsisakymas blink.gif ieskojau kame reikalas ir manau kad ji paprasciausiai is tinginiu gimines man to pieno neistraukdavo. Dabar jau kelios dienos nusitraukineju piena ir duodu is buteliuko. Tai ir man streso maziau ir merginai apetitas, gera nuotaika ir ramus miegas sugrizo. Na gal jei viskas butu sekesi sklandziau tai buciau megavusis zindymu, sunku pasakyt g.gif
Papildyta:
eda9  Paskelbta Vakar, 13:58
  Nors ir skaudėjo pradžioje, bet visada buvo malonu. Fantastiškas jausmas, kai žiūrim viena į kitą, kai susikelia kojytes ant mano sulenktų kojų, kai pirštukais apkabina mano vieną pirštą, kai bando pagauti mano nosį valgydama, kai gaudo mano plaukus, kai naktį užmiega įsikibusi man į abi rankas, kai pabudusi ieško pienuko ir valgo šypsodamasi... Ypatingas ryšys wub.gif wub.gif wub.gif

o jei daro viska ta pati tik ne papo ciulpimo momentu tai rysys del to sumaqzeja ar isvis pranyksta? g.gif
Atsakyti
Labai malonu...nes tuo metu vaikiukas jaučiasi pats laimingiausias, sočiausias ir saugiausias thumbup.gif tai nepakartojama...
Atsakyti
na man tai tikrai nera malonumas.ir kuo toliau tuo labiau tai vargina. nes keliasi kiekviena nakti daugybe kartu.del to-miegam vienoj lovoj.soskes neima,tai tenka ir ja karts nuo karto pabuti.be papo neuzmiega. o ir iseiti kur ilgesniam laikui ir palikti dukryte negaiu-buteliuko nepripazysta.
todel maitinu tik del to,kad dukrytei mano pieniukas dar labai reikalingas.tik tai stabdo nutraukti zindyma.\
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2008 11 05, 13:58)
Nors ir skaudėjo pradžioje, bet visada buvo malonu. Fantastiškas jausmas, kai žiūrim viena į kitą, kai susikelia kojytes ant mano sulenktų kojų, kai pirštukais apkabina mano vieną pirštą, kai bando pagauti mano nosį valgydama, kai gaudo mano plaukus, kai naktį užmiega įsikibusi man į abi rankas, kai pabudusi ieško pienuko ir valgo šypsodamasi... Ypatingas ryšys wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Lasyte @ 2008 11 05, 21:08)
Nuostabiausias, giliausias, silciausias jausmas, kokio net isivaizduoti nebuciau galejus... Dievinu kiekviena akimirka  wub.gif O pradzia, turbut kaip ir daugeliui, buvo sunki... Bet verta iskesti...

wub.gif wub.gif wub.gif visiskai pritariu, jauciuosi taip pat wub.gif
Atsakyti